Eşinizin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verir misiniz Evli bayanlar bakın lütfen

Biz ayri tatil yapan bir cift degiliz, hatta hafta sonlari bile mumkunse ayri plan yapip ayri takilmayiz. 😁

Ama bu "eglenceli seyleri birlikte yapmamiz gerekli mecburuz cunku evliyiz" şeklinde değil. Birlikte olmamiz sıkmıyor bizi, o yuzden birlikteyiz. İki kişi de ayni kafada degilse her turlu problemdir bu aslinda.

Onun disinda tatilin amaci yeme içme, dinlenme, eglenme gibi şeyler evet ama bunlar aileyle, arkadaslarla da yapilir sevişmek tatilin sarti degildir. 🙄 İnsanlar ailesiyle arkadaslariyla tatile cikamayacak mi sevişmek gerekir diye. 😂

Bekarken ailemle de, kiz kiza da, kiz erkek karisikta tatil yaptim, erkekler de yapabilir gayet eglenceli oluyor aslinda.

Ama buradaki konu biraz farkli zaten, eşine izin vermeyip kendi gitmek isteyenlerden eşi.

Ay bilmiyorum ben bu konuda yorum yapmak için yeterli deneyime sahip olmadığımı fark ettim. :D çünkü gittiğim tatiller eşimle olanlar. Aileyle arkadaşla tatil diye bi hayatım olmamış zaten. Eğlencesini bilmediğimden bana olmaz gibi geldi. Belki süper bişeydir ama 8 aylık evli olduğu karısını da bırakıp gitmesin yine de. O zaman kadın da istediği gibi bir tatil yapsın. Ama ona olmaz der işte.

bu iş bana tuhaf geldi ya...daha 8 aylık evlilikte karısını bırakıp, dahası onun kendi arkadaşlarıyla tatil yapmasına izin vermeyip kendi arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gidecek he... çok manasız. normalde herkesin kendine ait alanı olması gerektiğine inanırım, arkadaşlarıyla istediği kadar vakit geçirebilir takılabilir ama kaç günlük tatil manasız.
Bana da aşırı garip geldi. Acaba görücü usulü falan mı diye düşündüm.

ben sevgilimden ayri cok tatil yaparim, o da ayni sekilde benden ayri yapar. birlikte de cok yapariz. yazin yaklasik 3 ay kendimizi tatil moduna aliyoruz e bu durumda hep de birlikte olmuyoruz.

esinizi en iyi siz bilirsiniz yani niyeti bozuk biri midir? bazi adamlar var esi yanindayken bile tatillerde rus kesiyor, e adam boyleyse gitmemeli tabi ki. ama mesela benim sevgilim arkadaslariyla tatile gittiginde en buyuk eglencesi shot yarisi yapip herkesi sarhos etmektir. gece havuza girmektir. beraber masaja girip arkadaslarina seviyesiz sakalar yapmaktir. bu adami niye gondermeyeyim? ben sizin esinizin sanki vukuatli oldugunu veya sizin guvenmediginizi dusundum. yoksa sormazdiniz herhalde.

8 aylık evliysek rıza göstermezdim.
Zaten evlilik pandemi sürecinde gerçekleşmiş. Zaten kısıtlı bir hayat. Bir boşluk bulup tatil yapacaksa benimle olmalı diye düşünürdüm.

Ben şuan 10 yıllık evliyim.
Eşim 2 gün arkadaşları ile tatile gitmek istese buna kızmam. Değişiklik olur onun adına.
Eşim içki içmez zaten. Hani kendini dağıtıp abuk şeyler yapmasını beklemem. Ona buna bakar mı diye düşünsem onu yapan her yerde yapar. Kısaca bence herkesin bazen arkadaşları ile sosyalleşmesi güzeldir.
Ayrıca eşim böyle bir tatil planlasa bir yandan da başka bir tarihte ailece bir tatil daha planlıyor olması lazım gelir.Birlikte de tatile gidecez yok öyle sade arkadaş şeysi.
Bilemiyorum benim arkadaşlarımla olan her türlü planıma destekçi olduğu için ben rıza gösterirdim.
Ama 8 aylık evliysem hayır!

Eşimin tatile gitmesi için noterden belge alıp bana imzalatması lazım
Allahııımmmm allahımmm rabbim ne diyim şimdi
Şu evlilik olayını abartmayın
Eşim tatile gitmek arkadaşlarıyla vakit geçirmek için Benden izin almak zorunda değil
Bende ona izin verme yetkisinde değilim
Ebeveyni değilim ki
Tabiki gidecek gezecek arkadaşlarıyla vakit geçirecek
Bende bavulumu hazırlar kız arkadaşlarımla tatile giderim günübirlik yakın yerlere
Çokta güzel olur
Vallahi bak Şu evlilik olayını abartmayın ya

Belki linçlenecegim ama ben eşimin tek başına tatile gitmesini istemezdim. Yeni evli olmak da değil 5 senelik evliyim yine de istemezdim. Aldatır vs diye değil ama. Aldatacak olan kişi iş çıkışı eve gelmeden de aldatır tatile hacet yok.

Benimle eğlenmiyor mu tatilden hoşlanmıyor mu yani neden beni degil de erkek arkadaşları diye düşünürüm. 😅

Ama ayrı aktivite yapan, tatillerde çıkan daha özgür olmayı seven çiftlere de saygı duyuyorum. Tercih meselesi☺️

8 aylık evlilikte gidemez tabiki. Hele hele pandemi döneminde dışarıda park bahcede otlanmaktan baska birsey yapmamıssak....

2 senedir evliyiz. geçen sene de hem eşimle hem kızlarla 1 hafta tatil yaptım. bu sene de covid izin verirse kızlarla bir kaç günlük tatil planladık. eşimin de yazın işi arttığı için belki eylül ekim gibi bir yerlere kaçarız dedik. ben eşime kendim derim ama istemiyor arkadaşlarıyla gitmek. ben gitmesine sesimi çıkarmam, çünkü bende gidiyorum, çokta keyif alıyorum :-) ama evliliğiniz pandemiye denk gelmiş siz de bir şey anlamamışsınız, siz isteseniz size de izin vermezmiş.. o yüzden bir şey diyemiyorum

Benim için eşimin arkadaşlarıyla tatile gitmesinde sakınca yok. Gidebilir.

Gidebilir..
6 aylik falan evliydik arkadasiyla tatile gitti.. Hem de Rusya'ya . :KK53:Sonrasinda yine arkadasiyla Amerika'ya gitti.
Dubai'ye ve bazi ortadogu ulkelerine falan gitti.
Yapacak olan burnumun dibinde de yapar. O nedenle kisitlamanin anlami yok..
Ama ben de istedigimde arkadaslarimla ya da yalniz gidebilirim..
Eger bana izin vermeyip kendisi gitmeye kalksaydi kafasini kopartip kelle corbasi yapardim :kk77:

Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.

Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.

Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani

Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.

Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !

Ay yok evli çiftler birbirinden ayrı aktivite elbette yapabilir yapmalıdır.
Ancak tatil biraz uç nokta ya. Size de izin vermeyecek üstelik.
Hepsi evliyse neden eşli bir tatil yapmıyorsunuz ki hep birlikte. Maksat takılmaksa onlar ayrı takılsın siz eşlerle takılın.

Gidebilir..
6 aylik falan evliydik arkadasiyla tatile gitti.. Hem de Rusya'ya . :KK53:Sonrasinda yine arkadasiyla Amerika'ya gitti.
Dubai'ye ve bazi ortadogu ulkelerine falan gitti.
Yapacak olan burnumun dibinde de yapar. O nedenle kisitlamanin anlami yok..
Ama ben de istedigimde arkadaslarimla ya da yalniz gidebilirim..
Eger bana izin vermeyip kendisi gitmeye kalksaydi kafasini kopartip kelle corbasi yapardim :kk77:
Peki amerikaya rusyaya beraber de gittiniz mi? Yani siz de gitmek istemediniz mi? Benim hiç gitmediğim yere bensiz gitse çıldırırım kıskançlıktan

Bence gidebilir ya, bu ne büyük tepki böyle. arkadaşlarıyla da eğlenip kafa dağıtmalı stres atmalı ayrı karısıyla da eğlenip stresini atmalı. Ben eşimi kesinlikle gönderirdim benle evlendi diye sen asla bi yere gidemezsin otur oturduğun yerde vs demezdim eğlensin coşsun güvenim tam çok şükür. Yapıcak adam dedikleri gibi yanında yapsa yine yapar yani. Eğlenceğini bildiğim için gitsin bol bol eğlensin eşim ben o eğlendiği için ondan daha çok mutlu olurum keyifli ve mutlu diye. Sizin durum vahim... he bu arada eşimde bana müsade eder kısıtlamaz

Evet izin verirdim o benim kocamsa güvenirim. Ama aynı şekilde bende özgür bir birey olurdum. Kadın arkadaşlarımla giderdim. Oda buna izin verirdi şu an sevdiğim adamla böyleyiz :)

Pandemi olmasa tartışılır. Ölümcül bir virüs varken grup halinde otellerde toto gezdiren adamları tartışmayalım bence. Allah yardımcınız olsun, döndüğünde 2 hafta maskenizi çıkarmayın, yeme içme, uyuma alanlarınızı ayırın. Ben olsam eve almam, o kadar net söylüyorum, lakin ev de sizin koca da...

Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.

Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.

Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani

Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.

Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
Bende izin vermem şehir dışı iki günlük falan aynı bulunduğumuz ilde denize günü birlik arkadaşlarıyla gidebilir ama şehir dışı kalmalı NO 😂

Ben de tek başıma tatile gidecektim çünkü uzun zamandır tatil yüzü görmüyorum, eşim de pandemi pandemi deyip bir yere gitmeyi teklif dahi etmemişti. O ara haftada 1-2 gün arkadaşlarıyla vakit geçiriyordu ben evde yalnızken. Sonra bu fikir geldi aklıma ben tatile gideceğim haftasonu dedim. Kesinlikle kabul etmediği gibi o tekliften sonra tam bir ev kuşuna döndü.
Yazın tatil ayarladı ikimiz için.
Demek ki böyle bir şey demem gerekiyormuş...
Siz de deyin git tabi ben de gitmek istiyorum fırsat bulursam ben de kaçacağım bir haftasonu deyin ve izleyin bakalım tepkisi ne olacak 🤭

Back
X