- 8 Ekim 2012
- 16.986
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi neguzelbirben
İstemem hele yeni evliyken eşini bırakıp tatile gitmek istemesi normal degil bana göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok saçma zaten. Bu kısmı sonradan gördüm. Yeni evlisiniz lütfen eşim olmadan birsey yapamam diyenlerden olmayın.Size izin vermese peki ?
Sizin de kız arkadaşlarınızla gitmenize karışmıyorsa sorun yok gidebilirÇok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
O sizden izin almıyor ki, siz ondan niye izin istiyorsunuz?? Ayrıca izin diye bişey yoktur haber vermek vardır bana göreSize izin vermese peki ?
ne. nedir yani? konu sahibinin eşi için demiyorum tabii bu benim kendi art niyetim, kendi şeytan düşüncemdir ama bana masum
Çokkkk teşekkür ederimmmBu çok saçma zaten. Bu kısmı sonradan gördüm. Yeni evlisiniz lütfen eşim olmadan birsey yapamam diyenlerden olmayın.
Ciddi şekilde konuşun, hatta onun yanında rezervasyon yaptırın. Sen gidersen ben de giderim diye. Ve giderse siz de gerçekten gidin tatile 2 gün keyfinize bakarsınız.
Eşim benimle hiçbir konuda inatlaşamaz. Evliliğin ilk yılında hamileydim evde oturup ağlardım, benimle neden gezmiyorsun arkadaşlarınla çıkıyorsun diye. O da umursamazdı.
2.yılımızda bebek varken de her akşam çıkmaya başladı. Bende sıkılıyorum gezeceğim dediğimde haftasonu gezdiririm diyordu. Bu cümle aslında ne kadar büyük bir hakaret. Benimle vakit geçirmek istemiyor çocuk gibi gezdirecekmiş.
Bunu duyduktan sonra tamam dedim. Sen keyfine bak, bende keyfime bakacağım.
Akşam 22.00gibi dışarıdan geldiğinde hazırlanıp bende dışarı çıkmaya başladım. Çocuğa bakıyor tabi ben gelene kadar.O saatte gidecek yerde yok. 1 veya 2 saat otobüs terminalinde bankta oturup eve geliyordum. Sanki sokaklarda dolaşıp gelmiş gibi.
Aklı çıkacaktı korkudan. Peşimden de gelemiyor çocuk var. Benimle asla inatlaşmaz çünkü dediğimi yapacağımı anladı.
Evliliğin ilk yılı baskın çıkmaya çalışıyor erkek nedense. Yeni evli olduğunuz için bunu yazdım.
Bizim durumlar 2.yıldan sonra düzeldi. 11 senelik evliyiz. Sizi kısıtlamasına da müsaade etmeyin. Birsey ya doğrudur ya yanlıştır. Doğruysa ikinizde yapabilirsiniz, yanlışsa ikinizde yapmamalısınız.
5 erkek neden böyle bir tatil uygun görmüşler kendilerine
yani şirket bedava tatil ayarladı ama iş arkadaşları ile gidecekler deseniz olur tabii der geçerdim
lakin şu pandemide herkes evde bunalmışken eşleri evde bırakıp tatile gitme planı benim hoşuma gitmedi
ha benim de var 10 gün kimsesiz tatil hayalim de hayata geçirmek zor
Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Henüz 8 aylık evli birinin arkadaşlarıyla eğlence amaçlı yatılı olarak tatile gitmesi doğru gelmedi bana..aradan zaman geçer yıllar geçer o zaman belki ama yinede tatil otel gibi yerlere evli kişi eşiyle gider .kendinizi üzmeyin hiç gitmek istiyorsa gitsin madem hiç arayipta sormayın bile..Mesela benim eşim banada izin vermez hiç böyle bir durum yaşanmadı aramızda ama bilirim izin vermez ama kendinde gitmez onuda bilirim..herkesin düşünce yapısı farklı sizin eşiniz madem normal karsiliyosa bu durumlari sizede izin vermeli sizde istediğiniz zaman arkadaşlarınızı alıp gidebilmelisiniz..Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..