kardesim bence hic konuyu acmayin... ortalik bulanmasin.. o gecmiste kalmis.. takip edin ama hic aklina yeni fikirler sokmayin.. gercekten gereksiz.. istedigi kadar arastirsin eline gececek bisey yok.. kapanmis mesele.. siz mutlulugunuza bakin.. hem belkide bayanin oyle bi niyeti yoktur.... oylede olsa kara kedilere cok deger vermemek lazim..
canım bence esıne bahsetme rahatsızlıgından aklına dusurme dıyecem ama karakter meselesı,önemlı olan esının kalbınden aklından atmıs olması
bence eşinin aklına getirme hiç...
belki de sen kuruntu ettin...
hiç eşinin aklına getirip de kızı yeniden yapışkan yapma...
ama takip edebilirsin ara ara...
niyeti gerçekten eşine tekrar bulaşmak mı diye...
ama eşine belli etmeden...
valla kızlar çok doğru demiş.hiççç kafanı takma bence...
Bence de bu konuyu ona taşıma zaten eşin görmemiş gözüne sokmaya gerek yok şayet görmüşse de görmezden gelmiş ilgilenmiyor.. Ben facebook kullanmıyorum ve karşıyım ama yanlış anlamayın tercih meselesi tabii ki ama kullanmasaydınz bugün canınız sıkılmayacaktı.. HErkes herkesin hayatına rahatlıkla girebiliyor ve eskiler bu şekilde hayatınıza dahil olabiliyor haya görmek istemediğiniz sevmediğiniz kişiler .. Arkadaşım sen canını sıkma amacı ne olursa olsun belli kii sen onun oyunlarına karşı uyanıksın nefes bile aldırma .. Ben de çok sinirlenirdim onu takip et niyetini anlamaya çalış baktın yaklaşma çabası var o arkadaşları sil sonrada ben yapmadım haberim yok ne bileyim de :)
Takip etmem oldukça zor,çünkü kız eşimin en yakın arkadaşlarının listesinde ekli,biz facebook kullanmıyoruz..Ne konuştuklarını,ne paylaştıklarını göremem ki,nasıl takip edeceğim??
e boşver o zaman takılma bence
üstünde durma...
face hesabı falan alıp da kızın da aklına düşürme bence
inşallah bulaşmaz size tekrar...
Rabbim böyle insanlardan korusun....
aa neden takıyorsun bunları kafana ben nişanlımın bir çok eskı kız arkdaslarıyla karşılaşıyorum bızı beraber göruyorlar benı tek görüyorlar ben onlardan daha üstünüm çünkü nişanlım benımle evlılık yolunu sectı herzaman onlardan 1-0 öndeyım bence sende öndesın cunku eşin senın yanında
hatta şunu soyleyeyım sana
nişanlımın benden önce bir tatil mekanında günlerce takıldıgı birliktelık yaşadıgı kız şu an yakın arkdasım hee ben asla onu kıskanmıyorum çünkü gerçekten ıyı bır insan
ben kıskanc bir insanım ama kendını bellı eder benım kıskanacagım ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?