- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
aa neden takıyorsun bunları kafana ben nişanlımın bir çok eskı kız arkdaslarıyla karşılaşıyorum bızı beraber göruyorlar benı tek görüyorlar ben onlardan daha üstünüm çünkü nişanlım benımle evlılık yolunu sectı herzaman onlardan 1-0 öndeyım bence sende öndesın cunku eşin senın yanında
hatta şunu soyleyeyım sana
nişanlımın benden önce bir tatil mekanında günlerce takıldıgı birliktelık yaşadıgı kız şu an yakın arkdasım hee ben asla onu kıskanmıyorum çünkü gerçekten ıyı bır insan
ben kıskanc bir insanım ama kendını bellı eder benım kıskanacagım ınsan
Kızlar merhaba...Gecenin bu vakti nette gezerken ,eşimin en yakın 2 arkadaşının facebook arkadaşlarında,eşimin eski ve oldukça yapışkan kız arkadaşını gördüm..Eşimin arkadaşları bu kıla eşim sayesinde tanışmıştı,ve şu an kız listelerinde ekli...Eşim kızdan baya bi zorlu ayrılmıştı ve eminimki kız eşim hakkında bilgi almak için onları ekledi listesine...Çok sinirlerim bozuk ve çok üzgünüm...Sizce ne yapmam lazım??Bu durumu eşimle paylaşmam gerekirmi???Offf yaaaaa nolur bi fikir verin
eşinizin listesinde olsa tamam sorunun en büyüğünü cıkarın haklısınızda, madem arkadaşlarının listesinde ekli eşinize hiç bir şey demeyin:)
Arkadaşım sen bunları kafana takma yuvana huzursuzluk sokma yuvanı Allah a emanet et sonra mutlu ol çünkü sırtını Allah a yaslayıp ona güvendikten sonra emin ol ki sana hiç bir canlı zarar veremez. Allah dan büyük kimse yok o ne dilerse o olur sen yeter ki ona sığın rabbim karı kocanın mutlu olmasını ister yuvası olanı korur kolar seni görüp derdini biliyor bi el aç yeter boş çevirmez Allah zengindir istediğini vermemezlik etmez emin ol çünkü bu olay farklı.. Bende seni Allah a emanet ediyorum tamam mı sen sıkılma lütfen.. :) hayırlı geceler..
nerde yaşadığınızı nerde çalıştığınızı öğrense ne yapabilir ki
eşini zorla senden ayıracak değil ya canım
boşver hiç kafana takma
Ayırmak değil tabii ki canım,ama kadın bahsettiğim gibi acayip yapışkan...Saçma sapan bir niyeti olmasa neden eşimin en yakın arkadaşlarını eklesin ki...Sohbet etmek için değil sanırım...Sadece normal biri olmadığını çok çok iyi biliyorum,zamanında elde etmek için kapılarda bile yatmıştı o kadar söyliyim...
Eşini bulmak isterse zaten bulur.
Bir şekilde bir yolunu bulup bulur.
Engelleyemezsin.
Asıl önemli olan bulunca ne olmasından korkuyorsun?
Kadın ruh hastası falan mı?
Eşine bir şey yapar diye mi korkuyorsun?
canım esıne soyleme bence
arkadaslarınla konus sılsınler
kafanı takma
allahım bızı boyle kotu dusuncelı ınsanlardan korusun ya..
ne kotu bır sey fesatlık
adam evlenmıs daha ne eskılerı acıyorsun sınır oldum o kıza sımdı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?