• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
hepimizin eşlerinde beğenmediği huylar vardır ben mesela beni önemli birşey olmadığı sürece hiç aramaz sormaz sabah gider akşam gelir bu kadın evde ne yapar bir arayayım sorayım diye insan hiç mi düşünmez bu huyunu hiç mi hiç sevmiyorum sizler nelerini sevmiyorsunuz:26: bu topikte paylaşalım mı belki çözümler buluruz ya da sadece benimki öyle değilmiş diye düşünüp teselli oluruz ne dersiniz?

bende gece gündüz bulduğu yerde uyumasını hiç sevmiyorum bu olmasa mükemmel benim kocacım neyse şimdi ayrıyız çok çekiştirmeyim çok özledim zaten yanımda olsada uyusa:(((

bende gece gündüz bulduğu yerde uyumasını hiç sevmiyorum bu olmasa mükemmel benim kocacım neyse şimdi ayrıyız çok çekiştirmeyim çok özledim zaten yanımda olsada uyusa:(((

canım eşin yorucu işte mi çalışıyor da öyle uyukluyor allah kavuştursun.

ben de kocamın aceleciliğini sevmiyorum, çok acele eder iki ayağımı bi pabuca sokar yani.

ayy benimkinde o da var bişey istesin en basit su bile istese hemen getirceksin yoksa üff püff demeye yüzünü germeye başlıyor çok şımartmış annesi kardeşleri uyuz oluyorum.

eşimin banyoyu ıslak bırakmasından nefret edıyorum sankı dusakabınde degılde dusakabın dısında banyo ypıyor o banyoyu oyle gorunce cınnet gecırıyorum resmen

benim eşim öyle bir horlar ki 7 mahalleyi ayağa kaldırır desem abartmış olmam yani:)))

canım eşin yorucu işte mi çalışıyor da öyle uyukluyor allah kavuştursun.

yok gülüm yaa çok erken kalkıyor sonra da bulduğu yerde uyuyor bir de genetik galiba babası da öyle:)))sağol canım bir an önce gelir inşallah:))

benim eşim öyle bir horlar ki 7 mahalleyi ayağa kaldırır desem abartmış olmam yani:)))

malesef aynı dert bende de var uykumdan bıle uyanıyorum horlamaması ıcın bant aldım ama ben uyuduktan sonra cıkarıyor delı edıyor benı

bende kaynanalarla altlı üstlü oturuyorum akşam 8 30 işten geliyor annesinin evinde yemek yiyiyor eve gelmesi 9u buluyor ne yaptıysam terkettiremedim ona bu huyunu bide bana şaka yapıyor güya benden çok kendisini eylendiriyor ondan ayrı çok seviyoruz birbirimizi:nazar:

İşini çok önemser saatlerce çalışsa yorulmaz ben de hep işten gelmesini beklerim.bu işten çıktı belki daha az çalışır diyordum. daha ağır işlere bakıyor,çünkü iş yok.. farklı şehirler, farklı koşullar, kariyer planı :50: offf.. ben ise evde çok zaman geçirelim istiyorum. Allhım hakkımda hayırlısını ver ne olur:5:

Mesela dolapları açar kapamaz, keza çekmeceleride:)

Çok kararsızdır, o karar verene kadar akşam olur o kadar yani....

Çok ailecidir, kadınlar anaç oluyorya erkeklere ne deniyor bilmiyorum...

İyidir kocam yani severim kendisini:1:

İşini çok önemser saatlerce çalışsa yorulmaz ben de hep işten gelmesini beklerim.bu işten çıktı belki daha az çalışır diyordum. daha ağır işlere bakıyor,çünkü iş yok.. farklı şehirler, farklı koşullar, kariyer planı :50: offf.. ben ise evde çok zaman geçirelim istiyorum. Allhım hakkımda hayırlısını ver ne olur:5:
Aynen ya ne zaman yoğunluğundan ve işlerinin çokluğundan yakınsam, hep çocuklarımıızn ve bizim geleceğimiz için der.Ama ben bu genç yaşımda eşim yanımda olsun istiyorum:5:

Hangisini yazsam acaba:31: En ıyısı hıc bırını yazmayayım yazmakla bıtmez cunku :27: Son zamanlarda baya bı kıl olmaya basladımda kendılerıne :37:

eşimin banyoyu ıslak bırakmasından nefret edıyorum sankı dusakabınde degılde dusakabın dısında banyo ypıyor o banyoyu oyle gorunce cınnet gecırıyorum resmen

aynen canım benim eşimde aynı sanki küvettede deilde banyonun dişında yıkanıyo sonra lavoboda ellerini yıkar orayı sabunlu bırakır bende hep arkasından gider temizlerim yeniden ama cok gıcık oluyorum bu huyuna aman 3 yıllık evliyiz aynı deişien bişe yokkk :)))

çok titiz ve bana göre yavaş hareket ediyor.bazen bu huyları yüzünden bunalmıyorum desem yalan olur ama yinede seviyorum onu ya:16::1:

çok çok iyi niyetli olmasını (bu bazan kötü oluyor çünkü suistimal ediliyor)

kapalı kutu olmasını......

Back
X