eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kapıdan girer kotunu gömleğini veya kazağını portmantoya asar
Elleri kirli gelir ve bembeyaz kapı ve duvarlarıma mutlaka sürer ama ben yapmadım der ben arkasından cif li bezle gezerim:)
Tüm çamaşırları yatak odasına sırf onun için koydugum askıya asar ve ben asla toplamam kirliye atmaz sonra benim bilmem nemi yıkamadınmı tatlım sen der:)
Bi ara bütün çoraplar bir yerde top halindeydi ve ben her sabah toplardım onları...taktik geliştirdim.topladım günlerce kaldılar...sonra dediki 'temiz çorabım kalmamış'...'aa ben çamaşırları yıkadım kirlide yoklardı' dedim....bilin bakalım çoraplar artık nerede:):)
Yemek yerken illa ağzıma sokuşturur ki hiç sevmem:)
Ama çok severim canım kocamı.sevilen huyları bunları bine katlar diye ses çıkarmasamda özellikle hamileliğin cadolozluğundan nasiplenmişliği vardır:48:

Deli gibi para harcamasina cok sinir oluyorum normal calisan bir kisiden 3 misli para alir ama maasi girdigi hafta biter ben tutumlu ol dedikce inadinami yapiyor ne acayip marka takintisi var. "gecen gun bu yasimiza geldik bir dikili agacimiz yok" dedim gitmis dunyanin parasini verip zeytin agaci almis artik o lafida ettirmiyo benim zeytin agacim var diyo .

Of çok güldüm ya :) Ne güzel işte ev yok araba yok desen onlarıda alırmıs adamcağız :)

Benim çok bir şikayetim yok aslında..
Sadece kendisine para harcamaktan ödü patlar. Bana karşı hiç öyle değildir ama ayakkabısına kadar ben gider alırım buda iyi birşey değil bana göre.

birşeye sinirlenince dilini ağzının içinde geveler kalır, sonra birşey istiyorsa yaparmısın yada yap demez ''yapsak mı etsek mi ki hı'' diye konusur. kararsızdır çoook. diş fırçalamadan yatmaz yatırmaz. yatıyosan kaldırır. gececi olup sabah eve gelınce sabahın 7sınde uykumu böler uyandırır. ben uyanınca da uykum geldi der uyur. pis pis güler sonra:9:

Evli değilim ama hayatımın tatlı belası bi sevgilim var ve bu sene evlenicez..Bende yazmak istedim kıskanıp yazılanları görüp:1::1::1::1::1:

İnanılmaz takıntıları vardır.Bir yere kendi telefonunu vermez.Mesela birşey iade ederken gider faturaları düzenlenip veriliyorya mağazalarda bilgiler isteniyor.O tarz yerlere adını adresini yazmaz hep atarız bilgileri.Neden olduğunu oda bilmiyor bence.Es kaza ben versem onada söylenir saatlerce.Ayrıca fazla açık sözlüdür bazen öle yerlerde öle seyler sölerki toparla toparlayabilirsen..Hatır gönül bilmez pek.Saygısızlığa katlanamaz dur sevgilimin şunu akrabası die düşünmez..Banada derki sanada saygısızlık yapılırsa sende kalma altında:1::1:Yemek yapmam dahil herşeye karışır onu şöyle yapma böyle yap falan diye.Bende sinirlenir gel kendin yap derim..Etek dizde olursa bişi demez ama 1parmak üstte olursa arıza çıkarır.

UUUU neleri varmış düşündümde inanamadım kendime nasıl katlanıorum ben bu adama die.Çokta seviorum sıpayı yaa:17::17::17::17::17:Bu arada senden başkası bana katlanamazdı der bilirde kendisini:46::46:

herseyi benden beklemesi, mesela picamasina kadar benden beklemesini sevmem..hmmm birseyi becerememessi ,mesela bir daireden onu halletmeye beceremez..:(

-banyo yaptıktan sonra banyoyu su içinde bırakıyo. duşakabin olmasına rağmen bunu nasıl başardığını hala anlamadım.
.

valla ben de anlamadım. bir tıraş oluyo ortalık suya sele karışıyo :S banyo olayı daha fena.

ya o değil de ben şeye sinir oluyorum. bu erkeklerin küçük kılları dökülüyo banyoya ortalığa. o beni sinir ediyor :50:

hepimizin eşlerinde beğenmediği huylar vardır ben mesela beni önemli birşey olmadığı sürece hiç aramaz sormaz sabah gider akşam gelir bu kadın evde ne yapar bir arayayım sorayım diye insan hiç mi düşünmez bu huyunu hiç mi hiç sevmiyorum sizler nelerini sevmiyorsunuz:26: bu topikte paylaşalım mı belki çözümler buluruz ya da sadece benimki öyle değilmiş diye düşünüp teselli oluruz ne dersiniz?

benimki de böyle, işkolik :50:

Ayy ufak tefek şeylerde olsa o kadar çok şey varki yazmaya üşendim :19: Buna rağmen bu adam aile, akraba, arkadaş çevremdeki en iyi eş öyle ki accayip kıskananlar bile var bana çok ballısın diyenler var hakikaten etrafımdaki bayanlar eşlerinin huylarını anlattıkça, şahit oldukça eşimin kıymetini anlıyorum yine de erkeklerin hiç biri dört dörtlük değil illaki sinir etcek bi yönleri var zeka, temizlik vs bizden mutlaka aşağılar sırf bu yüzden bile kızım olsun diye çok dua etmişliğim var çok şükür bi erkek daha gelmiyo başıma :1:

Kıyafetlere ve alışverişe olan düşkünlüğünü.. Benim bir bayan olarak yarım gardrop kıyafetim var onunsa 2 gardrop ve 2 kanepenin altı.:4:

Ayy ufak tefek şeylerde olsa o kadar çok şey varki yazmaya üşendim :19: Buna rağmen bu adam aile, akraba, arkadaş çevremdeki en iyi eş öyle ki accayip kıskananlar bile var bana çok ballısın diyenler var hakikaten etrafımdaki bayanlar eşlerinin huylarını anlattıkça, şahit oldukça eşimin kıymetini anlıyorum yine de erkeklerin hiç biri dört dörtlük değil illaki sinir etcek bi yönleri var zeka, temizlik vs bizden mutlaka aşağılar sırf bu yüzden bile kızım olsun diye çok dua etmişliğim var çok şükür bi erkek daha gelmiyo başıma :1:

aslında haklısın. yan komşunun bebeği oldu. geçen gün kız markete gitmiş galiba adam evde yalnız. bebek ağlamaya başladı adam bir yandan karısını arıyor telde bir yandan çocuğa sus artık sus diye bağırıyor. karısı da duymuyor herhalde telefonu nerdesin o.... nerdesin diye küfretti adam... of ben burada fena oldum ya o lafı duyunca :(

bazı eşleri Allah düşman başına bile vermesin yani...

Son düzenleme:
her seye anında sınırlenmesiii benı cıldırtıyorrrrrrrr:25:trafıge bır cıkarız bırıne kufur etmeden duramaz...:43:daha hangılerını yazsam ki oohoo cok uzun surer:27:

Back
X