• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Galiba esimi elestirmeyi sevmiyorum.
Ne bileyim, buraya onun hakkinda olumsuz birsey yazmak icimden gelmiyor.
Evet vardir onunda sevmedigim yanlari, ama bende muhtesem degilim.

Eşim çok titiz, her şey hemen oluversin istiyor. yemek yapar ev işi yapar hatta işten kalan zamanını evde işlenerek geçirir bunu herkese söyler.herkes bana imrenir, bak kocan ne kadar iyi, ne kadar evcimen derler.o bu şekilde stres atar ama benim burnumdan getiriyor sen ne yapıyorsun ki der, öyle der böyle der beni tembel işe yaramaz biri yerine koyar ona minnet etmemi ister. hem zevk aldığını söyler işleri üstlenir, insanlara hep neler yaptığını anlatır sonra da demediğini bırakmaz bana. o ne zaman temizlik yapılacak ne yemek pişecek karar verir. pazardan onun istediği beğendiği alınır. yemek onun istediği yemek pişer. her şey o istediği zaman olur. beni çok ii yönetiyor. ben son zamanlarda farkettim, artık ne pişireceğimi ve ne zaman ne yapacağımı bile bilemiyorum aptal gibi oldum. çalışan bir bayanım üstelik hamileyim. her bakımdan işlere yetişmeye çalışıyorum. öğle aralarında 1 saat molam var 15 dk eve git 15dk dön yetişemiyorum yarım saatte yemek işlerini halletmeye çalışıyorum.nefes nefese işe dönüyorum...

bende henuz evlı degılım 2 ay sonra dugunumuz ama 5 yıldır artık evlı cıften daha cok tanıyoruz belkı bırbırımızı ve benım onun sevmedıgım yonleri parasının kıymetini bilmez kımseye kırmamak ıcın herseye he der bazen olur ya yalan soylemek gerekır şöyle soylıcez tamam mı derım tmm der sonra elıne yuzune bulastırır azından kacırırverır rezıl oluruz :) araba ve hız tutkunu gezmeye bıle cıktıgımızda anadolu yakasında avrupa yakasına 10 dk da geldıgımız olmustur hayırdır gezmeye cıktık dort nala nere bastın gıdıon derım bu sefer ınadına 30 la gıder bır erkege hıc yakıstırmadıgım sey ınat ınatcı kecının tekı onunla zıtlasmaktan nefret edıyorum cunku hep o kazanıo ölse ınadından gerı adım atmıyor.)
hatta bı gun kavga ettık aradım artık mutlu ol ben yokum dedım oylemı ıyı sen bılırsın umrumda da degıl demez mı :( bızım mesur bogaz manzaralı bı tepemız var bındım arabaya kafam bozuldu 2 tanede bıra aldım guya gıdıcem kafa datıcam orda bıde ne gorım bızımkı cekmıs arabayı ıcmıs ıcmıs acmıs muzıgı perısan:)) yanı gebersede ınadım ınat dıoo ama ben bılıroum onun cıgerını:)) markasız don bıle gıymez :)herseyın en kalıtelısını alır hayatta cakma dandık bısey almaz eskıden benım marka takıntım yoktu dıkkat ettım bende markalı gıyınmeye baslamısım ama genede salı pazarını cok sevıyorum:) ve cok tembel canının kıymetını bılır calısmayı sevmez hayat sartlarını zorluklarını bılmez aclık yoksulluk gormemıs paranın ne oldugunu bılmıyo bol keseden harcıyo öff ammada sevmedıgım seyı varmış:) ama herseye ragmen onun kalbı yeter yaa canım benımm cok sevıyorummm cokk uyuz keçim benimm:))) erkekler cocuk gıbıdır kızlar yonetmek bızım elımızde akımızı kullanırsak onlara yaptıramıcamız hıc bısey yok bence.) anladınız sız onu

Normalde kadınlar alışverişe düşkün olur ama bizde tam tersi :)
Çok rahatsız etmiyo ama bu durum beni :) beni düşünüp sürekli bişeyler alması hoşuma bile gidiyo :)

hepimizin eşlerinde beğenmediği huylar vardır ben mesela beni önemli birşey olmadığı sürece hiç aramaz sormaz sabah gider akşam gelir bu kadın evde ne yapar bir arayayım sorayım diye insan hiç mi düşünmez bu huyunu hiç mi hiç sevmiyorum sizler nelerini sevmiyorsunuz:26: bu topikte paylaşalım mı belki çözümler buluruz ya da sadece benimki öyle değilmiş diye düşünüp teselli oluruz ne dersiniz?

hangisini yazayım ki 4 yıllık evliyiz düzeltemediklerim:((
-eline giyeceği kıyafeti vermezsem 10 gün aynı kıyafetle gezer:( sabahları hazırlasam göreceği yere koysam bile eline vereceğim ki giysin...

-ailesine aşırı düşkün:(( bir plan yapalım aynı gün onlarda plan yapsın kendi planımız değil onların ki uygulanır:(( çokkk sıkıldım bu huyundan...

-para konusunda bana pinti ,ailesine ırmak.... bir şey istesem kendi paramla alıyorum eşimin katkısı yok denecek kadar az Allahtan öğretmenim kendi istediğimi alıyorum.. atanmadan önce azda olsa para veriyordu şimdi cebine akrep girdi....

-hiç hediye almaz bir gün bir tane gül almış onuda öyle süsletmiş kiiii gül görünmüyor içinde:)) o derece yani..... ama hala saklıyorum belki görür de bir gün bir hediye gül daha getirir belki...

-kıyafetime karışır ama yerine göre mesela geçenlerde kayınvalidem bana 38 beden bir bluz almış 'sanki bilmiyor 42 beden giydiğimi''' onu giydim dapdar oldu gögüslerim bedenime yapıştı ... eşim; ''bak ne güzel oldu giyersin ''diyor.. çıldırmamak elde mi? amaç sırf anneyi mutlu etmek giyinde gönlü olsun:(( normal de çarşıda onu giyip göstersem bu olmamış çıkar çabuk der...

-eşimin iki tane arabası var biri özel günler içinmiş biri normal günler içinmiş:)) bende anlamadım bu ne teraneyse:)))) ve ben şuan bu sıcakta her gün okula yürüyerek gidip geliyorum bana arabasının birini vermiyor:( çokta iyi biliyorum kullanmayı ama vermiyor işte, komşularım bile çok şaşırıyor kapı önünde araba sıcakta işe giden ben::(

-parası çok harcama niyeti yok bir kocam var kızlar.. varlık içinde yokluk çekiyorum... istanbulda bebek tedavisi göreceğim paranı dikkatli harca ist. gideceğiz diyor.. gel de çıldırma.... para senden sperm bende demek istiyor galiba....:50:

daha sayacağım çok şey var da olmuyor...:50:

Sevmediğim tek bir huyu var.

Canı sıkkın olunca hemen uyuklama moduna geçip anında uyuması!!!

Son düzenleme:
Beni en çok üzen kötü huyu fazlasıyla sinirli olması. Öfke kontrolü yok benim kocamda ne yazıkki. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen bana karşı çok cimri. Özel günlerde asla hediye almaz. Yani bi gülle falan geçiştirir. Bende çalışan bi bayanım. Olduya diyelim o ay bi sıkıntı yaşadım param bitti inanın isteyemem eşimden ki maddi durumu gerçekten iyi. Gider başkasından borç alırım ama ondan isteyemem. Hayatımda en korktuğum şey cimri erkekle evlenmekti başıma geldi :(((

daha evliyim değilim nişanlıyken görüp sevmediğim huylarından bahsedesim geldi, çoook titiz, çok ayrıntıcı bide çok konuşuyoooo

benım esımınde en sevmedıgım huylarıı
annesıne cok duskun olması.yaptıkları herseyı buyutuyo yeterkı mutlu olsunlarr
bıdee erkek arkadaslarıyla buluşup içmesi nefret edıyorum bu huyundan ama beyefendı ne dıyor haftada bır gıtmesı normalmışş kafa dagıtıyomuss..sankı haftada bı gunle kalıyoprda haftada ıkı uc oluyor oo
bıgun bırısı cagırır bı9gun bırı
bıde alısverısı hıç sevmez burnumdan getırır ben bıseye elımı atar atmazz eee cok baktın alcaksan all herseye bakıp durmaa hıc bısey begenmıyosun falannn hemen sıkılır bende tek gıderımm
bıde pazar gunlerı uyumasından nefret edıyorumm kalk dıyorum aksam oldu cocugu gezdırelım bıraz yokk tamam dıyor aksam oluyoo
daha vardırdaa aklıma gelmıyo suan

bende gece gündüz bulduğu yerde uyumasını hiç sevmiyorum bu olmasa mükemmel benim kocacım neyse şimdi ayrıyız çok çekiştirmeyim çok özledim zaten yanımda olsada uyusa:(((

Ahhahahahahahha ne yapsak bu uykucuları ki acaba:40:

Sigara içmesini sevmiyorum birde kurtlar vadisini kaçırmadan izlemesini :19::1: ikisinede bir çözüm bulamadım henüz kurtla vadisi nihayet sezon finalş yaptıda kurtulduk

-eline giyeceği kıyafeti vermezsem 10 gün aynı kıyafetle gezer:( sabahları hazırlasam göreceği yere koysam bile eline vereceğim ki giysin...

-ailesine aşırı düşkün:(( bir plan yapalım aynı gün onlarda plan yapsın kendi planımız değil onların ki uygulanır:(( çokkk sıkıldım bu huyundan...

-para konusunda bana pinti ,ailesine ırmak.... bir şey istesem kendi paramla alıyorum eşimin katkısı yok denecek kadar az Allahtan öğretmenim kendi istediğimi alıyorum.. atanmadan önce azda olsa para veriyordu şimdi cebine akrep girdi....

-hiç hediye almaz bir gün bir tane gül almış onuda öyle süsletmiş kiiii gül görünmüyor içinde:)) o derece yani..... ama hala saklıyorum belki görür de bir gün bir hediye gül daha getirir belki...

-kıyafetime karışır ama yerine göre mesela geçenlerde kayınvalidem bana 38 beden bir bluz almış 'sanki bilmiyor 42 beden giydiğimi''' onu giydim dapdar oldu gögüslerim bedenime yapıştı ... eşim; ''bak ne güzel oldu giyersin ''diyor.. çıldırmamak elde mi? amaç sırf anneyi mutlu etmek giyinde gönlü olsun:(( normal de çarşıda onu giyip göstersem bu olmamış çıkar çabuk der...

-eşimin iki tane arabası var biri özel günler içinmiş biri normal günler içinmiş:)) bende anlamadım bu ne teraneyse:)))) ve ben şuan bu sıcakta her gün okula yürüyerek gidip geliyorum bana arabasının birini vermiyor:( çokta iyi biliyorum kullanmayı ama vermiyor işte, komşularım bile çok şaşırıyor kapı önünde araba sıcakta işe giden ben::(

-parası çok harcama niyeti yok bir kocam var kızlar.. varlık içinde yokluk çekiyorum... istanbulda bebek tedavisi göreceğim paranı dikkatli harca ist. gideceğiz diyor.. gel de çıldırma.... para senden sperm bende demek istiyor galiba....:50:

okuduklarım korkunç :18: Böyle bir eşim olsun istemezdim. 2 arabası olacak ben yürüyeceğim :(

canım aslında mizahi bi dille yazmışsın "-hiç hediye almaz bir gün bir tane gül almış onuda öyle süsletmiş kiiii gül görünmüyor içinde:)) " gibi. ya da olay başlı başına komik ztn.
ama 2 arabası olup da sana birini vermemesi gerçekten çok kötü. snr eşden para kısıpda kendi ailesine akıtmak ne demek, yardım başka bişey ama siz evlisiniz, o para ikinizin, hayatınız ortak. ayrıca 42 beden giyen kadının 38 beden bluzuna sırf annesi aldığı için güzel diyorsa bu ana kuzuluğunu da aşar. ztn sürekli onlarla plan yapıyomuşsunuz. yani aslında anlattıklarının tümü berbat şeyler. ve bi sorum olacak, sen cidden eminmisin böyle bi adamdan çocuk yapmak istediğine? karar senin tabi ama yeniden düşün derim, yada bi süre için askıya al.

Uzun uzun alışveriş yapmasına , Aldığı her şeyi en az bir kere değiştirmesine . .
Olmayan göbeğini kendisine takıntı yapmasına
Sürekli uykusuzum demesine
Hastalanınca hemen ahlanıp vahlanıp çok hastayım demesine Sinir gıcık uyuz her şey oluyorum işte :D

süt köpüğü gibii

ne zaman delirceği beli olmayan

ama normal zamanlarda bal gibi bi adam işte

sabahları daha bi kere hadi kalk dememiştir
öpe öğe hadi bitanem canım diye kaldırır

özel günlerimizde elinden geleni yapar
mesela 15 haz ,doğumgünümdü
balonlara fon kartonlarına yazılar yazmış
çok hoş bi bileklik almış pasta yaptırmış :16:

ama özellikle abisi ve yengesinin ( elti :33:) yanına gidince ayarları bozuluyor sanki :50:

çocuk kalbli bi eşim var benim

ama en sevmediğim huyu birden köpürmesi

ve 5 dk sonra hiçbişey yokmuş gibi karıcııım diye gelmesi(aslında böyle gelmese ben daha patlarım sinirden herhal)

sonra çorapları konsolun taburanin altında koltukların köşelerine sıkıştırılmış ,halının üstüne direkt sürüyerek çıkarılmış durması vb.........

he bide acıkıncaa resmen bayılacak gibi gözlerinin ışığı gidiyo sanki :27:
eğer yarım saat aç kalsa küsüyor :1:

Son düzenleme:
düşünmeden konuşmasını................................................................................ nefret ediyorum!

-Her gün yorgun olmasına,bulduğu ilk fırsatta uyumasına ama maç izlerken bir türlü uykusunun gelmemesine
-Aşırı derecede maç ve araba tutkunu olmasına
-İşten gelince eşyalarını kaldırmamasına
-Sevdiğini belli edememesine
-Hiç bişeyi kafaya takmayıp rahat olmasına
-Gördüğü her ayakkabıyı almak istemesine
-Kıyafetlerinin hepsini yeni ütüleyip kaldırdığım halde,çamaşır sepetinde olan bir eşyasına takıp yarın bunu giycem yıka,ütüle demesine
sinir oluyorummmm:47::47::47::47::47::47::47::47:

Uyardığım halde benden ayrı başka bir ortama gittiğinde çok fazla aramamasına gıcık oluyorum.

Çok aramanın sevgi göstergesi olmadığını söyleyip duruyor ama karar verdim o dört saat aramadıysa ben yirmi dört saat aramayacağım.
:47:

Back
X