- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benmki resmen krize sokuyor benı bazen...ukalalığı,inatçılıgı had safhada...bide artisttt hatalıysa bile özür dilemezz..bide sana yalvarıcammı deri,ayaklarına kapanıyım istersen der kendini begenmiş..ağzına ağzına vurasım geliyor bazen...
beni güldürdün ya allahta seni güldürsün....
benim eşim öyle bir horlar ki 7 mahalleyi ayağa kaldırır desem abartmış olmam yani:)))
-,
-bide 12 ayın 11 ayını hiç abartmıyorum: 'aşkım ben hasta olacam heralde, bi nane limon yapsana' diyerek geçiriyo. :2: buluttan nem kapıyo derler ya. öle bişi.
.
ben kocamı başımda gezdireyim ama sadece bu konudan dolayı biz bol bol dısardan yiyoruz en sevdigm yönü bu böcügümün
Aman tanrım bi tane de bende var aynısından..Canım dışarda yemek istiyo dediğim an,ben çorbasız salatasız yemeğe yemek mi derim,doymam,temiz mi değil mi vs vs...![]()
Horlamasına,dağınıklığına,banyoyu ıslak bırakmasına,çorapları baş köşeye çıkarıp ben almazsam günlerce almamasına,kirli çamaşırlarını kirli sepetinin içine değilde üzerine koymasına,tuvalette sigara içmesine,tuvaleti yeterince fırçalamamasına,çok bilmişliğine,eve geç gelmesine,bende çalıştığım halde ev işlerinde yardımcı olmamasına,2 dakika çocukla oynasa 3. dakikada çocukla dalaşmasına............................................bu liste uzar giderrrrr.Allah bana iyi sabır vermişş
-Sabah evden çıkarken beni öpmemesi
-Gün içinde arayıp sormaması
-Sinirlendirdiğinde özür dilememesi, seni seviyorum diye msj atsa özür beklemiycem zaten.ama o da yok
-Açtığı çekmeceyi kapatmaması
-Çocuklar ağlarken maç seyrediyorsa başka gezegendeymiş gibi duymaması
-Suyunu bile benden istemesi
-Beni kırdığı zaman anlamamış gibi ne oldu niye konuşmuyorsun diye sorması.
-Tüm özel , kıymetli eşyalarının yerini bana sorması.
Aklım defter ya, herşeyi t ek tek aklımda tutcam![]()