• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şehir dışına görev e gittğinde annemlerde de bigün kal yada sabahtan gel dur akşam gidersin gene gidicek şehir dışına gene başladı 2 gün annende 1 gün annemde mecburmuyum arkadaş adam hem gezio hem çalışıo bana emri vaki yapıo pehhh

ya benmki resmen krize sokuyor benı bazen...ukalalığı,inatçılıgı had safhada...bide artisttt hatalıysa bile özür dilemezz..bide sana yalvarıcammı deri,ayaklarına kapanıyım istersen der kendini begenmiş..ağzına ağzına vurasım geliyor bazen...

benimki daha beter :1: banyo sırılsıklam olur,havlu bir odada bornoz diğer odada...işten gelir pantolon koltukta,çoraplar yerde...su istesem çekmeceler havada,bardaklar masada:52: özetle hayatımda bu kadar pasaklı birini görmedim:37:

ya benmki resmen krize sokuyor benı bazen...ukalalığı,inatçılıgı had safhada...bide artisttt hatalıysa bile özür dilemezz..bide sana yalvarıcammı deri,ayaklarına kapanıyım istersen der kendini begenmiş..ağzına ağzına vurasım geliyor bazen...

beni güldürdün ya allahta seni güldürsün....

bazen de çok anneci benden çok annesinin sözüne bakıyor buna da çok sinir oluyorum :ssz:

Sadece suyunu bile kendisinin alamayacak kadar keyifli rahat bir adam olmasina uyuz oluyorum. Getirmesem icmez. Yemek bile isitamaz. Kendi basina kaldiginda yasayamaz yani annesi el ustunde buyutmus:ssz:

Aman tanrım bi tane de bende var aynısından..Canım dışarda yemek istiyo dediğim an,ben çorbasız salatasız yemeğe yemek mi derim,doymam,temiz mi değil mi vs vs...:31:
ben kocamı başımda gezdireyim ama sadece bu konudan dolayı biz bol bol dısardan yiyoruz en sevdigm yönü bu böcügümün

Horlamasına,dağınıklığına,banyoyu ıslak bırakmasına,çorapları baş köşeye çıkarıp ben almazsam günlerce almamasına,kirli çamaşırlarını kirli sepetinin içine değilde üzerine koymasına,tuvalette sigara içmesine,tuvaleti yeterince fırçalamamasına,çok bilmişliğine,eve geç gelmesine,bende çalıştığım halde ev işlerinde yardımcı olmamasına,2 dakika çocukla oynasa 3. dakikada çocukla dalaşmasına............................................bu liste uzar giderrrrr.Allah bana iyi sabır vermişş

süper yaaaaaaa hepsi aynıymış bunlrın

- Offf patlamış egzos gibi horlaması :20:
- Gec saatlere kadar oturmayı sever. Boğazına düşkündür gecenin köründe canı ne isterse pişirir ama bensiz yemez.. ben işe çok erken gittiğimden erken uyurum ama onun için hiiç farketmez alır tencereyi eline gelir yatakodasına benim başımın ucuna sallamaya başlar uyan diye :1: ilk zamanlar çığlık çığlığa uyanıyodum ne yapıyosun büyümü diye esprisi var aramızda hatta :9: karıcam sana makarna büyüsü yapıyorum uyaaaan yada işkembe çorbasını sever hazır olanlardan yapıp gelir işkembe büyüsü yapmaya geldim uyaaaaan falan :1::1: buna gıcık oluyorum
-Uyurken bacak arasına yastık almasını yastık olmazsa uykumun arasında küüüt diye bacağının üzerime atmasına uyuz oluyorum
- Evdeki düzenime karışmasına uyuz oluyorum yok o orada olmamış o koltuk burada daha iyi vsss vss
- Sifonu çekmeyi unutmasına uyuz oluyorum

:14: Ama ben kocişimi çok seviyoruuuum. Çok özlediiim gelse artık beni yine küplere bindirse böyle :43::43:

-Sabah evden çıkarken beni öpmemesi
-Gün içinde arayıp sormaması
-Sinirlendirdiğinde özür dilememesi, seni seviyorum diye msj atsa özür beklemiycem zaten.ama o da yok
-Açtığı çekmeceyi kapatmaması
-Çocuklar ağlarken maç seyrediyorsa başka gezegendeymiş gibi duymaması
-Suyunu bile benden istemesi
-Beni kırdığı zaman anlamamış gibi ne oldu niye konuşmuyorsun diye sorması.
-Tüm özel , kıymetli eşyalarının yerini bana sorması.
Aklım defter ya, herşeyi t ek tek aklımda tutcam:27:

bunlara ek olarak
hiç para vermeyip bana her gün sende para var mı demesi... artık her soruşunda sinirdengülüyorum. ben merkez bankası mıyım?
çocukların yanında argo konuşması
tutarsız olması

bende yazayım:1:

morali bozukken somurtup oturmasını (susuyor, neye kızdığını bile söylemiyor),
gün içinde aramayı unutmasını,
sürekli yorgun olmasını (benimde çok yoğun çalıştığım oluyorda, en azından güler yüzlü duruyorum),
kızılcak birşey yaptığında söylersem kendisini savunma durumuna düştüğü için kızmasına (sanki suçlu benmişim gibi),
hafta sonu sürekli uyumak istemesine,

bu huyları sinir ediyor beni....

ağzını şapırdatarak yemek yemesi horlaması çerez yerken dikkatsiz yiyip ortalığa saçması ...

ben ona sinirlenmişsem gönlümü almak için çok üstüme düşer sinirimin geçmesini beklemeden, daha da sinirlenirim :26::26:

Sevmediğim huyu o kadar çok değil allaha şükür.
Banyoda elini yıkadıktan sonra ellerini sildiği havluyu düzeltmemesine sinir oluyorum.
her seferinde ben düzeltirim.

kocamın beni bir de süper süper superman sanması var.. her şeyi halledebilecek kapasitede olduğumu düşünmesi beni öldürüyor..

çok çabuk sinirleniyo ne yazıkki...ortada bişey yokken çoğu zaman...sonra pişman oluyo ama ne fayda iş işten geçtikten sonraaa:50:

Back
X