Eşinizin hareketlerine anlam veremiyor musunuz?Belkide bir narsistle evlisiniz(-yim)

yazına bayıldım. peki bunların burnunu sürtecek duvara toslatıcak yöntemler yokmu.

ben 2 senedir ders veremedim yaptığının yanlış olduğunu bile kabul ettiremedim.Adamın hiçbirşeye mihneti yada kaybetmekten korktuğu hiçbir şey yokki......çok kincidir ayrıca deve kini var........

benimde aynen bu özellikleri taşıyan bir erkek kardeşim var....çok üzgünüm onu yola getrmek için çok uğraşıyorum ama bir arpa boyu bile yol alamıyorum....

sizin için çok üzüldüm. Evlilikte birçok problem olabilir ama en kötüsü eşin karakteridir sizinkide en zor karakter( haksız oldugunda bile tepesine çıkıp kendini haklı çıkaran insana karşı çaresiz kalınıyor bilirim. çünkü aslını bilsen bile kendini savunamıyorsun ne dersen agzına tıkıyor, hele bir de mütevazi ve özverili olmaya müsait bir kişiliksen..

konu sahibi çok güzel yazmışsın emeğine sağlık......ama bu maddeler bizi yanıltır...şöyle söyleyim narsistlik kişilik bozukluğu tanısını ancak psikiatristler koyar hatta onlar dahi zorlanabilir çünkü hasta durumundan şikayetçi değildir

Allah yardımcın olsun canım böyle bir kişiyle yaşamak zordur aldattığı halde bile üste çıkıp hatasını kabul etmeyen bir erkekten daha ne beklenebilir ki
aslında böylesini kendi haline bırakacaksın sen sağ ben selamet diyeceksin

sğol canım ben de öyle yaptım yol verdim çok uzağa gitmese de yan daire de büromuzda yaşıyor şu an. her zaman tek başına kalmak istemiştir.ben de onu tek başına bıraktım.Biraz garip gelebilir ama biz beraber çalışyoruz.O büroda yaşıyor.ben böyle çok mutluyum arkadaş gibi ayrıldık derler ya. şu an ilişkimizde iyi.ben de maaşımı alıp evimde çocuklarımla mutlu huzurlu yaşıyorum.Hem çocuklar baba hasreti çekmiyorlar hem de ben ayrı gibi sorgusuz yaşıyorum.O da kimse ne yaptın nereye gittin geldin demeden yaşadığı için mutlu.Böyle bir çözüm buldum yani.

O bir şekilde hayatına devam ediyor belkide sizden bağımsız o kadınla, hep istediği gibi tek başına..Hep istediği gibi hala haklı olduğunu düşünerek...Peki ya siz? Sizin istediğiniz hayat bu mu? Boşanıyor olmanızzdan bahsetmiyorum.Bu süreçte hala hayatınız ona bağlı yan büroda, aynı yerde çalışıyorsunuz, hala hayatınızın tam orta yerinde..Siz bile demişsiniz ayrı gibi yaşıyorum diye...Sorun bu bence, o ayrı yaşıyor sizden, sizse ayrı gibi..

ben bağımlı yaşadığımı düşünmüyorum işimde çalışıyor hakkımı alıyor ve çocuklarımla yalnız huzurlu yaşıyorum.şu saatten sonra onun ne yaptığıyla ilgilenmiyorum.Bunu ona ders vermek için de yapmadım.Bana kocalık yapmayan adama hizmet etmek ağırıma gittiği için böyle bir şey istedim.Bunu yapmadan önce evi ayırırsam büroda görünce kötü olurum diye düşünürdüm ama hiç öyle olmadı.

şu an bir problemimizde yok normal konuşuyoruz.Bana daha saygılı davranıyor.Çocuklarıyla her zaman ilgilenebiliyor.Çocuklar için de rahat oldu.Onun derdi benimleydi o da sona erdi yorgan gitti kavga bitti yani......

O zaman çok mutlu oldum sizin adınıza..Boşanmadan sonra erkeklerin genelde hayat standardı şekli vs. düşmüyor ama kadınınkinin düşüyor ya buna çok sinirleniyordum.Sizde öyle olmadıysa süper:) Çok mutlu olunnn çocuklarınızla..

sağolun benim eşim sürekli kendini haklı gören her zaman herşeyde beni suçlayan biri,2 yıl oldu evleneli daha 1 kez bile özür dilemedi hep kendi haklı olduğunu savunuyor.hep iyi kendisi . benim eşim ailesine çok düşkün kendisi de doğu görevinde ayrı kalıyoruz, işte o yokken ailesiyle kalmamı istiyor yada herşeyi ailesi üzerine sen onları sevmiyorsun istemiyorsun diye sürekli kavga çıkarıyordu ve bana sürekli senden boşanıcam diye tehditlerde bulunarak istediklerini yaptırmaya çalışıyorsu,en sonunda da ailemi aradı kızınızı istemiyorum diye zaten ayda 1 kez arıyordu kızınızdan boşanıcam diye, siz davayı açın dedi benim ailemi sevmeyen kızı ben ne yapayım dedi işte şimdi davayı açtık bizde anlaşmalı boşanıcaz

Son düzenleme:

sanirim esim degil ben bir narsistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…