Yani neden sizi kimse sevmiyor musPeki neden boyle düşünüyor
Sevmiyor demekki beniPeki neden boyle düşünüyor
Birileri beni sevmediklerinimi söylüyor acaba? nerden bliyorki?Yani neden sizi kimse sevmiyor mus
Evladınıza şuan ki yaşadığı ortam daha mı iyi gelecek ?Selam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
Yapıyorum susan biri değilim o zamanda iyice sinirleniyor kendini niye küçültmüyosun karşımda küçülünce noluyor diyoro zaman ben kendimi seviyorum demekle baslayin. bosanmayacaksaniz eger bu evlilikte kendinize biraz yer acin. onun olumsuz sozlerinin sizin icin onemli olmadigini hissettirin. belki bu psikolojik baskidan vazgecer
Sorun bunu neden öyle düşünüyormusBirileri beni sevmediklerinimi söylüyor acaba? nerden bliyorki?
Düzelmez mi? Yada ne biliyim dank etmezmi?Evladınıza şuan ki yaşadığı ortam daha mı iyi gelecek ?
Sürekli hakaret eden bir baba ve bunun karşılığında sürekli hakaret işiten mutsuz bir anne...
Sormadım ama dile getirdiğimde hani kim seviyor diyorSorun bunu neden öyle düşünüyormus
O yaşı bekliyorum o isterse herşey biter. şuan 2.5 yaşındaBoşanamam oğluma bunu yaşatamam demişsiniz ya, bunu tamamen empatik bir dille yazıyorum profesyonel olarak değil.
Benim babam anneme sürekli psikolojik olarak eziyet etseydi, aklım kesecek yaşa geldiğinde çok sevdiğim annemin gözlerinde mutsuzluğu, hüznü görseydim, annemle babamın birbirlerini sevmediğini anlasaydım boşanmaları sırf arada ben olduğum için bir arada durmalarından daha az yakardı canımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?