Eşinizin hayatında neredesiniz, nesiniz?

Adam kadına kendini değersiz hissettiriyor seni kimse sevmiyor diyor ama kadin kocasina güzel görünecek şefkat gösterecek masaj yapacak oldu başka. Kırmızı gecelikle tüylü terlik de giysin mi?
gerekiyorsa giysin tabi. bu kadar sığ düşünüyorsanız size bi lafım yok bildiğinizden şaşmayın siz. lafım size değil. ayrıca yazık evlilik iki kişilik her ikisininde değerli hissetmesi lazım . herşey karşılıklı erkekler daha basit yaratıklar sevgiyi aldığı ilgiyle ölçerler.

o zaman çocuğunu bu işe alet etme cınım yazık çocuğa. boşan gitsin.

Sen de ona pislik muamelesi yap.pek hoş gelmiyor kulağa bu söz,ama benim hayat felsefem herkese anladığı dilden konuşmaktır,kim olursa olsun.çünkü bazı insanlar gerçekten iyilikten anlamıyor.

o zaman çocuğunu bu işe alet etme cınım yazık çocuğa. boşan gitsin.
Ben evladımı birşeye alet etmiyorum tabirleriniz çok kaba.
Boşanacak olsam boşanırım buraya yazmam.
Biraz destek olmak çokmu zor?
Empati yapın öyle yazın yapamıyorsanız lütfen köstekde olmayın.

Ben evladımı birşeye alet etmiyorum tabirleriniz çok kaba.
Boşanacak olsam boşanırım buraya yazmam.
Biraz destek olmak çokmu zor?
Empati yapın öyle yazın yapamıyorsanız lütfen köstekde olmayın.
ben olsam böyle yapardım zaten. ondan dolayı yazdım siz sizin düşüncelerinizi destekleyecek birilerini arıyorsanız evet ben o değilim. söylediklerimi dinlemeyin o zaman.

Yahu adam kadina değer vermiyor okumadınız mı? Hep klişe yuvayı dişi kuş yapar tavsiyeleri he erkekler basit yaratıklar

Sizi kimse sevmiyorsa,kendisi sevsin. Sevginin gücünü ispatlasın madem. Ne iğrenç yaratıklar var. Insan diyemiyorum.
Ben de eşime aynı cümleyi kurdum. Malesef sorunlu bir ailede hep baskıyla, dayakla büyümüş. "Seni hic kimse sevmemis" dedim ilk tanıştığımız zamanlarda. Bugune kadarki butun sevgi eksikliğini tamamlayacak kadar cok seveceğim seni dedim ve yaptım da. Sevginin gücü herseyi değiştirebilir. Kendini çok sevin. Kendinize güvenin. Bir bencil patavatsiz yüzünden ozguveninizi kaybetmeyin

önce lafı söyleyene bakarım bir...kendisi ne kadar değerli bir insan acaba...onun laflarından kocunmak yerine, ona acırım sadece...bu lafları söyleyen insan acıncak bir insandır....size söylediği her kelime, kendisine hissetttiği duygular aslında...içindeki aşağılık duyguyuyu bu şekilde bastırıyor...hiiiiççç takma kafana...onu kim seviyor acaba...en yakın hayat arkadaşı bile sevmiyor....

Cehennemin dibine kadar yolun var o zaman yaninda isin ne diyemediniz mi.

Mutlu anne mutlu bebek demektir kimse size soylemedi mi? Bu kadar degersiz hissettiginiz yeede bebeginize kendine deger vermeyi nasil ogreteceksiniz.

Evladiniza annesine pislik muamelesi yapılması hissini nasıl yaşayabiliyorsunuz? Hayret ettim mantığınıza. Yazık çocuğa. Hiç normal bir psikolojide büyümeyecek sayenizde. Halbuki her çocuk kendine saygısı olan bir anneyle yetismeyi hak ediyor.

Eşinin ailesi ile aran iyi değilse onları kastetmiştir.Hiç kafana takma.Ama kırıldığını belli et.Kolay affetme.

Çocuk için evli kalmak, çocuğun küçük omuzlarına kocaman yükü bırakmak demektir..sevmiyorsaniz ayrılmalısınız..ha birbirinize yaptığınız blöfse, görüyorum demeyi de bileceksiniz..

siz ciddi misiniz yahu

ayağını da yıkasın mı

E Evvab cnm böyle adamlara ancak kaba tabirle köpek çekersen kıymetli olursun, senin hödükte biraz zaman alır ama istikrarlı olursan başarabilirsin.

çok ciddi bir biçimde onu yok saymakla atabilirsin ilk adımını. zaten bunu farkedip bi iyice çıldırmaya girer, o zaman da dediğimi yap. görsün bakalım kim kimin karşısında eziliyor.

Sevmiyor demekki beni
Sevmeyen insan "seni sevmiyorum" der. Ama eşin "seni kimse sevmiyor" diyor. Seven insan bunu demez tamam ama neden böyle diyor. Neye dayanarak bu cümleyi kuruyor? Kendince bir açıklaması var mı? Seni sevmediğini düşündüğü diğer insanlar kimler? Ve neden sevmediklerini düşünüyor?

Yaşatmayın tabi. Çocuğuna boşanmış aile çocuğu travması yaşatan kadına anne denmez zaten.

Onun yerine aynen devam edin bu düzene, çocuk da şeyi ögrensin mesela "Annesinin sevilmeye değer olmayan, istenmeyen, irrite edici bi kadın oldugunu."

"Erkeklerin duygusal şiddet uygulamaya doğustan hak sahibi oldugunu kadınların ise mutsuzluga, ilgisizlige,sevgisizlige, pislik gibi davranılmaya katlanmak zorunda olan alt sınıf mahluklar oldugunu"

"Ailenin birbirini seven, maddi ve manevi koruyup kollayan insanlardan degil de aslında birbirini hic sevmeyen ama seviyomus gibi rol yapan, hatta rol yapmaya bile kerek duymayıp acık acık hakaret eden ama yine de aynı evin icinde kalmaya tahammul etmeye calısan ikiyuzlu ve mutsuz bi topluluk oldugunu"

Sonra yavrum gitsin bu ögrendigi bilgilerle ponçik ponçik genellemeler yapsın.

Kız çocuğuysa kendini yetersiz ve degersiz hissetsin, hayatı boyunca kendisine pislik muamelesi yapan erkeklerin peşinde dolaşsın, mutsuz olsun. (Çünkü ona siz ögrettiniz; eğer bir erkek sana çöp gibi davranıyorsa sen yine de onun dizinin dibinde kalmalı ve ilgisini çekmeye çalışmalısın dediniz yaptıklarınızla.) Hastalıklı bi fedakarlık psikolojisi icinde kendini hicbi duygusal ve hatta fiziksel tehditten koruyamasın.

Erkek cocugunuz varsa hayatına giren hicbi kadına kosulsuzca sevgi ve baglılık gösteremesin. Sizden içten içe nefret etsin ama bi yandan da hastalıklı sekilde size bağlı olsun. (Çünkü bi yandan babasını taklit ederken bi yandan babasının sizde eksik bıraktıgı seyleri tatmin etmeye calısacak.) Saçmasapan bi üstünlük iddiası içinde olsun kadınlara karsı, üstten baksın, hor görsün, degersizlestirsin.

Kız/erkek fark etmez çocuğun sağlıklı bir aile ve cinsiyet algısı olmasın hicbi zaman. Duygusal gelisimi sekteye ugrasın, empati yapamasın, acıtacagını bile bile cirkin cirkin laflar etsin onu sevenlere. Siz bu arada kocanıza olan hırsınızı ara ara ondan cıkarın, evde gücü yeten yetene nasıl olsa.

İnsanların duygu ve düsüncelerinin degsiip gelisebilecegini, aynı ortamı paylasamayan insanların saygı ve sevgi cercevesinde birbirinden uzaklasabilecegini, bu uzaklasmanın iki kisi arasında olup ücüncü kisilere duyulan sevgiyi etkilemedigini, özsaygı ve gururun her seyden degerli oldugunu falan ögrenebilir cünkü boşanırsanız.

Onun yerine duzeninizi devam ettirin sizin mutsuzlugunuzla kendini suclayan, annem benim yuzumden gidemedi diyen ya da acizliginize kızan bi cocugunuz olsun. Aynen bunları ögrensin çocuk olur mu? Aman boşanmayın.

Son düzenleme:
Siz çok yaşayın emi :) durun bir kendime geleyim önce, sonrasına bakacağım inşallah

Kendini sev Kendi hayatın olsun sırf onun için yaşama

Kendinizi her daim beğenin ve asıl ona pislik bir insan olduğunu hissettirin! Kırılan değil, kıran olun. Değişsin prensipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…