Eşinizin hayatında neredesiniz, nesiniz?

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Cvplardan genel çıkarımım öncelikle
Bana nasıl davranıyprsa ona öyle davranmam gerektiği.

Ekonomik katılım (bu kısımda bir bakıcıya ihtiyacım olacak onunda araştırılması gerek iş dediğimde zaten pat diye bulunmuyor)

Ardından kilo vermek buda uzun vadede birşey kii ben demoralize olunca dolap açan biriyim psikolojimle yemem orantılı

Çocuğun bu mutsuz ailede büyüyecekse boşanmak daha iyi. Lütfen iradesizliğinizi çocuğa yüklemeyin. Çocuğunuzu bahane olarak kullanmayın

Eğer boşanmak gibi düşüncen var ise çocuğunun şu an küçük olması daha iyi , küçükken daha kolay oluyor. Asıl ergenlikte zarar verirsin evladına. O zaman da yetişkin olmasını beklemen gerekecek. Böylece de senin ömrün mutsuzlukla heba olup gidecek.
Eğer boşanma niyetin yok ise anladığım kadarı ile çalışmıyorsun. Kendine bir iş bul , bu sana iyi gelecektir. Kendine güvenin gelecek , hayata bakış açın değişecektir.
Ve eğer boşanma kararı vermeden evvel eşine bir şans vermek istiyorsan önce sen değişeceksin. Onun söylediklerini duymazdan gel , kendine daha fazla özen göster , giyim tarzını , saçını değiştir , arkadaşlarınla zaman geçir , sana davrandığı gibi davran ve ona ayna ol kendini görsün , o yokmuş gibi davran o zaman ne oluyoruz diye belki aklı başına gelir.
Allah eşinizi ıslah etsin , lütfen kendinizi sevin ve kendinize güvenin. Bu hayata sadece bir defa geldiğimizi asla unutmayın.

Birileri beni sevmediklerinimi söylüyor acaba? nerden bliyorki?
Sevmesin ne olacak sende sevme sadece çocuğunu sev.kimsenin sevgisine muhtaç değilsin.umrumda değil kimseler benim de.sen uzuldukce inadına yapıyor.kimseler çok mu kıymetli onemli olan sen ve evladinsin.beni sevmeyen i bende sevmem

SiZ kendinizi birkamissiniZ anladigim kadarıyla..öncelikle kendiniz için kendinizi bı bakıma alin..kilo verin biraz güzel giyinjn bakin kendinize..bakin bu size iyi gelecek..esiniz de sizin farkinuza varacak...

Bana böyle diyen bir adam olursa,iyiki sevmiyor kimse beni derim.boyleleri sevecekse hiç sevmesin.ben kendimi severim,canim benhersey insanın kendi içinde başlıyor gerçekten.siz bunu takmak yerine kendinize değer verirseniz en doğru kararı almak için de gücünüz olacaktır

Cok sevdigim bir soz var, 'Basini dik tut ki tacin yere dusmesin' . Kimse seni sevmesin sen kendini sev . Ben boyle seviyorum cunku dedigin kac sey var.Mutlu olmak icin evlenilmez mutluyken evlenilir.Cok zor zamanlar anlatiyorsun belli .Kimsenin sevgisine ihtiyacin yok bunu unutma .Bazi insanlar sevgiyi gostermeyi bilmez belki cevrende boyledir.

Peki sizin psikolojiniz ne olacak.. nereye kadar tahammül edeceksiniz... kendinizi daha ne kadar yıpratıcaksınız... çocuğunuz mutsuzluğunuzu hissetmiyo mu sanıyorsunuz? Umarım sağlıklı bir karar verip kurtulursunuz... ayrıca kimse sevmiyorsa sevmesin çokta umrumda de geç yeryüzünde en çok yalakalar ezikler sevilir karakter sahibi insanların seveni azdır zaten

Denmez ama erkek milleti. Onu kim seviyormuş. Sen evladına odaklan. Eşin de yaptığına pişman olur inşallah

zıkkımın pekini yeseydi niye tost yapayım dediniz ki?

Bir kadını bu kadar çaresiz görmek o kadar içimi acıtıyor ki .
Senın bu konuma gelmenı sağlayan herkesi Allah kahretsın . ..
Senı ookutmayan , bir mesleğin olması için ugramayan herkesın ..

Yaşımız 3 aşağı 5 yukarı bir sayılır . Mutsuz oldugun o kadar belli ki .
Senın mutlu oldugunu sadece bayramdaki tatilde gördüm. .
Keşke şu adamdan kurtulsan .. Ama yapamam oğluma bunu yaşatamam diyorsun .
Oğlun senın üzgünlüğünü , kırgınlıgını hissediyor .. Hatta belki çoğu kez ağlarken yakaladı senı ..

Bende çok mutsuz bır ailede buyudum . Sadece 5 yıl . Sonra biliyorsun ki Babam öldü ..
o 5 yıl ki bunun 3 yılı aklım ermese 2 yılını ömrüm boyunca unutmam .

Annen her daim arkada diye biliyorum . Bir adım atsan be ? Boşanmayı denesen belkide senın asla boşanmyaacağını bılgıı için sana bu zulmü çektiriyor ..

anlattıklarını fazlasıyla dibine kadar yaşadım
ve bu şekilde yaşayıp ölen çok kadın var yani ömrünü vermiş..
ALLAH kolaylık versin. ıslah etsin o adamı da inşallah.

Başım ağrıyor 3 tane hap içtim iyileşmedi dedi bende kıyamadım. Bide sevmediği birşeyi yapmışım karamelli kek suçlu hissettim kendimi
siz kıyamıyorsunuz ama o size kıyıyor.
hap içecekse yemeği yeniden ısıtsaydınız. başka öneri sunmamalısınız. kıymet vermeyin böylelerine

ne guzel aynı şeylerı dusunuyoruz kocacğım de.çok benzıyoruz bırbırımıze dıye soyle tatlı dılle beynı alır belkı.

Bende dün farkettim Ramazan bayramındaki mutluluğumu biliyormusun ? O adımı atsam gerisi gelecek biliyorum. Çünkü ben bu adama iyide yaklaştım olmadı sen iyi olsan oda sana olur diyrn olmasın. Böylesi iyi oldukça tepene çıkıyor çünkü..

Annem arkamda ama onunda biliyosun eşi var. Bizim memleket küçük yer ve lanet babamda orada tedirginlikten kaçarken iyice psikolojim bozulmasa bari.

En çok istediğim şey küçük bir ilde ve kimsenin tanımadığı yerde oğlumla yaşamak..

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…