- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Onuda yapmıyor, zamanı varmış yani çocuğumun büyümesini bekliyor.. Ee bende onu bekliyorum.Sevmiyorsan yakamdan düş derdim
Çocuğun bu mutsuz ailede büyüyecekse boşanmak daha iyi. Lütfen iradesizliğinizi çocuğa yüklemeyin. Çocuğunuzu bahane olarak kullanmayınSelam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
kim dir en fazla anası bacısı onlarıda s . et sende onlara öyle davran esinide takma . kendine nefes alma alanı yap onu etkisiz eleman olark gör bende seni sevmiyom deBirileri beni sevmediklerinimi söylüyor acaba? nerden bliyorki?
Sevmesin ne olacak sende sevme sadece çocuğunu sev.kimsenin sevgisine muhtaç değilsin.umrumda değil kimseler benim de.sen uzuldukce inadına yapıyor.kimseler çok mu kıymetli onemli olan sen ve evladinsin.beni sevmeyen i bende sevmemBirileri beni sevmediklerinimi söylüyor acaba? nerden bliyorki?
SiZ kendinizi birkamissiniZ anladigim kadarıyla..öncelikle kendiniz için kendinizi bı bakıma alin..kilo verin biraz güzel giyinjn bakin kendinize..bakin bu size iyi gelecek..esiniz de sizin farkinuza varacak...Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Cvplardan genel çıkarımım öncelikle
Bana nasıl davranıyprsa ona öyle davranmam gerektiği.
Ekonomik katılım (bu kısımda bir bakıcıya ihtiyacım olacak onunda araştırılması gerek iş dediğimde zaten pat diye bulunmuyor)
Ardından kilo vermek buda uzun vadede birşey kii ben demoralize olunca dolap açan biriyim psikolojimle yemem orantılı
Peki sizin psikolojiniz ne olacak.. nereye kadar tahammül edeceksiniz... kendinizi daha ne kadar yıpratıcaksınız... çocuğunuz mutsuzluğunuzu hissetmiyo mu sanıyorsunuz? Umarım sağlıklı bir karar verip kurtulursunuz... ayrıca kimse sevmiyorsa sevmesin çokta umrumda de geç yeryüzünde en çok yalakalar ezikler sevilir karakter sahibi insanların seveni azdır zatenSelam hanımlar,
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Denmez ama erkek milleti. Onu kim seviyormuş. Sen evladına odaklan. Eşin de yaptığına pişman olur inşallahSelam hanımlar,
zıkkımın pekini yeseydi niye tost yapayım dediniz ki?Hep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
anlattıklarını fazlasıyla dibine kadar yaşadımSelam hanımlar,
Başım ağrıyor 3 tane hap içtim iyileşmedi dedi bende kıyamadım. Bide sevmediği birşeyi yapmışım karamelli kekzıkkımın pekini yeseydi niye tost yapayım dediniz ki?
siz kıyamıyorsunuz ama o size kıyıyor.Başım ağrıyor 3 tane hap içtim iyileşmedi dedi bende kıyamadım. Bide sevmediği birşeyi yapmışım karamelli keksuçlu hissettim kendimi
Bende dün farkettim Ramazan bayramındaki mutluluğumu biliyormusun ? O adımı atsam gerisi gelecek biliyorum. Çünkü ben bu adama iyide yaklaştım olmadı sen iyi olsan oda sana olur diyrn olmasın. Böylesi iyi oldukça tepene çıkıyor çünkü..Bir kadını bu kadar çaresiz görmek o kadar içimi acıtıyor ki .
Senın bu konuma gelmenı sağlayan herkesi Allah kahretsın . ..
Senı ookutmayan , bir mesleğin olması için ugramayan herkesın ..
Yaşımız 3 aşağı 5 yukarı bir sayılır . Mutsuz oldugun o kadar belli ki .
Senın mutlu oldugunu sadece bayramdaki tatilde gördüm. .
Keşke şu adamdan kurtulsan .. Ama yapamam oğluma bunu yaşatamam diyorsun .
Oğlun senın üzgünlüğünü , kırgınlıgını hissediyor .. Hatta belki çoğu kez ağlarken yakaladı senı ..
Bende çok mutsuz bır ailede buyudum . Sadece 5 yıl . Sonra biliyorsun ki Babam öldü ..
o 5 yıl ki bunun 3 yılı aklım ermese 2 yılını ömrüm boyunca unutmam .
Annen her daim arkada diye biliyorum . Bir adım atsan be ? Boşanmayı denesen belkide senın asla boşanmyaacağını bılgıı için sana bu zulmü çektiriyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?