- 19 Ağustos 2019
- 53
- 35
- 3
- 33
- Konu Sahibi Zamanndann1
Arkadaşlar eşinizin her dediğini yapıyor musunuz? Ne derece karışmasına musade etmeliyiz?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde istemiyordu epilasyon kendim yaparken zorlaniyorum dedim sadece özel bölgeni yaptırma dedi bikini bölgesini tamam dedim onunda gönlünü kırmamış oldum o da bendeEsimin yapma dediği birseyi yapmak bir turlu icime sinmiyor benim. Yillardir epilasyona gitmek istiyorum, sagliga zararli gitmeni istemiyorum diyor. Bu benim kararim deyip gidemiyorum, icime sinmiyor.
Bunun karşılığında eşimde cok yuksek kredim oluyor ama. Kiymet bilen bi insandır. Tamamen karşılıklı boyle şeyler
Orta yol bulmak en güzeli gerçekten. Aa asla kocamin dedigi olmasin diye inatlasmak evliliğin sonunu getirmeye kadar gider. Eslerimiz ve biz karşıt taraflar degiliz. Ben her zaman uzlasmaktan yanayim. Evin huzuru kactiktan sonra, kimin dediğinin oldugunun bir önemi yok benim icinBenim eşimde istemiyordu epilasyon kendim yaparken zorlaniyorum dedim sadece özel bölgeni yaptırma dedi bikini bölgesini tamam dedim onunda gönlünü kırmamış oldum o da bende
Aynen öle evliliklerin çoğu zaten imzalamaktan bitmekte.Orta yol bulmak en güzeli gerçekten. Aa asla kocamin dedigi olmasin diye inatlasmak evliliğin sonunu getirmeye kadar gider. Eslerimiz ve biz karşıt taraflar degiliz. Ben her zaman uzlasmaktan yanayim. Evin huzuru kactiktan sonra, kimin dediğinin oldugunun bir önemi yok benim icin
Biz tüm kararları ortak alıyoruz yeri gelir o benim fikrimi mantıklı bulur yeri gelir ben onun fikrini mantıklı bulurum.kimse kimsenin her dediğini yapmamalı bence neticede Allah herkese bi akıl fikir vermiş .Arkadaşlar eşinizin her dediğini yapıyor musunuz? Ne derece karışmasına musade etmeliyiz?