Eşinizin her dediğini yapar mısınız? Hangisi doğru?

Zamanndann1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
53
35
3
33
Arkadaşlar eşinizin her dediğini yapıyor musunuz? Ne derece karışmasına musade etmeliyiz?

Son düzenleme:
Esimin yapma dediği birseyi yapmak bir turlu icime sinmiyor benim. Yillardir epilasyona gitmek istiyorum, sagliga zararli gitmeni istemiyorum diyor. Bu benim kararim deyip gidemiyorum, icime sinmiyor.
Bunun karşılığında eşimde cok yuksek kredim oluyor ama. Kiymet bilen bi insandır. Tamamen karşılıklı boyle şeyler

Benim eşimde istemiyordu epilasyon kendim yaparken zorlaniyorum dedim sadece özel bölgeni yaptırma dedi bikini bölgesini tamam dedim onunda gönlünü kırmamış oldum o da bende

Benim eşimde istemiyordu epilasyon kendim yaparken zorlaniyorum dedim sadece özel bölgeni yaptırma dedi bikini bölgesini tamam dedim onunda gönlünü kırmamış oldum o da bende
Orta yol bulmak en güzeli gerçekten. Aa asla kocamin dedigi olmasin diye inatlasmak evliliğin sonunu getirmeye kadar gider. Eslerimiz ve biz karşıt taraflar degiliz. Ben her zaman uzlasmaktan yanayim. Evin huzuru kactiktan sonra, kimin dediğinin oldugunun bir önemi yok benim icin

Eşim yok. Ama olsaydı sanırım önce o benim lafımı ne kadar dinliyor bide ona bakardım. Kişiye göre de değişir tabi agresif psiko kocalar var. O yüzden birçok kadın kavga etmemek için lafindan çıkmıyor.

Aynen öle evliliklerin çoğu zaten imzalamaktan bitmekte.

Günaydın.
Genel olarak birbirimize uyum sağlarız.
O da ben de isteklerimizi yerine getirmeye çalışırız.

Eşim, yap yapma demez.
Ben de demem,konuşurken bir nokta belirir zaten kendiliğinden.

düşündüm de

kocam bana şöyle yap böyle yap hiç demez

ama ben bazen diyorum ve oda unutmazsa yapıyor

özellikle epilasyon bölümüne çok güldüm kusura bakmayın.
ne kadar saçma ya eşlerin birbirinin hayatına müdahale etmesi

Mantıklıysa evet yaparım, bazen mantıksızsa da yapıyorum “ben demiştim” demek hoşuma gidiyor, o da yapar, keyfe keder davranılamaz bence evlilik sonuçta.

Henüz evli değilim ama beraber olduğum kişi evlendikten sonra tek başıma turlara katılıp gezmemi istemiyor ki ben her sene en az iki üç tura katılan yurt içi yurt dışı gezen bir kadınım. Gidilecek yere beraber gideriz dedi noktayı koydu. Bu konuda tavizi de yok. O yüzden bende tamam dedim. Benim de bir takım isteklerime o tamam dedi. Bakalım şimdilik yuvarlanıp gidiyoruz

Arkadaşlar eşinizin her dediğini yapıyor musunuz? Ne derece karışmasına musade etmeliyiz?
Biz tüm kararları ortak alıyoruz yeri gelir o benim fikrimi mantıklı bulur yeri gelir ben onun fikrini mantıklı bulurum.kimse kimsenin her dediğini yapmamalı bence neticede Allah herkese bi akıl fikir vermiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…