Yine de teşekkürler Cvp icinYapmam ama ben evli degilim. Meselaaa yaniii.
Yine de teşekkürler Cvp icin
Ben zaten öğlene kadar yatmıyorum yorucu bir isten çıktığım icin dinlenmek istiyorum hazır esin de yokken geldiğinde zaten tedavi gibi bir zorlu surece gireceğizHer dediğini yapmak değil de iyiliginiz için söylediği birseyi dikkate alabilirsiniz..
Eşlerin uyku saatleri birbirini tutmayınca çok zor.. geç yatıp geç kalkan enerjik kalkmayan kişiye tahammül etmek de zor.. ben öyleyim mesela.. Eşim de biraz erken yatsan der hep..
Bende oyle yapsam beceremiyorum ben senin dediklerini yapıyorum diyor oysaki her es in yapması gereken normal seyler bahsettiği seyler deİşime geleni yaparım,işime gelmeyeni ya bakarız deyip sallarım yada doğrudan yapamam derim.
Eşim benim dediklerimin yüzde doksanını yapar.başında bazı dediklerine hayır dese de bişekilde ikna ederim kendi kararıymış sanıp yapar:))
Kendi kararı sanıp yaması iyiymiş..İşime geleni yaparım,işime gelmeyeni ya bakarız deyip sallarım yada doğrudan yapamam derim.
Eşim benim dediklerimin yüzde doksanını yapar.başında bazı dediklerine hayır dese de bişekilde ikna ederim kendi kararıymış sanıp yapar:))
İste bunu anlatamıyorum biraz eski kafa oyle bir aile de büyümüş ben de tam tersi cok rahat yetiştim bu yüzden catisiyoruz aslındaNe demek lafini gecirmek. Evlilik bir iktidar alani değildir, asla olmamalıdır. Kimse kimseye soz dinletmeye calismadan yasamalidir. Istediginiz saatte yatip kalkarsiniz elbette.
Evet gerçekten durum böyle maalesefYani kaç saat uyuyacağınıza bile o karar vermek istiyor.
Doğru mu anladım bilmiyorum, umarım yanlış anlamışımdır.
Bende böyle davranmasına sinir oluyorum Nasıl duzeltecegim bu davranışlarını bilmiyorum gerçektenSöz dinletememek ne demek ya, sorguluyorsun ne demek, sanki itaat edecek evcil hayvan mı var karşısında. Ben yapmam her dediğini, o da bana "şunu yap" gibi bir şey söylemez zaten.
Düzeltiyorum, evcil hayvan da itaat etmesin, kimse kimseye boyun eğmesin. Özgürlük güzel.
İsi yeni bıraktığım icin biraz pineklik yapmak istiyorum hazır esimde şehir dışındayken o gelince Nasıl olsa beraber yatacağız oyle bir sorununuz kalmayacakYorgunken biraz daha erken yat 1 saat de erken kalk gibi anladım Eşinizin isteğini.. tabiki uymak zorunda değilsiniz.. ortada bulusulabilir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?