Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .
İste bunu anlatamıyorum biraz eski kafa oyle bir aile de büyümüş ben de tam tersi cok rahat yetiştim bu yüzden catisiyoruz aslında
insanca yasamanin en temel sorunu birey olabilmektir. Bunu engellemeye kimsenin hakki yoktur ve birey olamadigin surece asla mutlu olamazsin. Mücadeleye devam!

insanca yasamanin en temel sorunu birey olabilmektir. Bunu engellemeye kimsenin hakki yoktur ve birey olamadigin surece asla mutlu olamazsin. Mücadeleye devam!
Yarin Nasıl konuşacağımı gerçekten bilmiyorum dediğini yapmadım ya artık hep kendini haklı çıkaracak seyler söyler küsme huyu var bide en cok ona gıcık oluyorum

Gerekçesi uyku ya alisiyormusum uyusuk bir insan oluyormusum

İsi yeni bıraktığım icin biraz pineklik yapmak istiyorum hazır esimde şehir dışındayken o gelince Nasıl olsa beraber yatacağız oyle bir sorununuz kalmayacak

Hemen sütümü içip yatıyorum hayatım diyip şakaya vursaydiniz . Bunun için onunla tartışmayın, açıklama bile yapmayın. . Bu bile taviz vermektir.
Uzaktayken bile karışması çok ilginç.

Eş mi ebeveyn mi , önce buna karar vermeli.
Elbetteki her iki tarafta eşinin önerilerini dikkate almalı. Ancak bu yapılan çok saçma.
Yurt kuralı gibi ; " 11 de ışıkları söndürün " !

Dediği şeye bağlı.birbirimizin her dediğini yapamayız elbette.ama yatip kalkma saati deyince kendim geldim aklıma.ben eşimin geç kalkmasına tahammül edemeyen bir insanım.hafta sonları geç kalkınca sinir olurum zorla kaldırırım.gece de çok geç yatmasına karisirim yat diye tuttururum.ben de çok karismasam mi acaba dedim yani okuyunca itici geldi.

Bende bunu anlatmaya calisiyorum evdeyken bile kendimi iste gibi hissediyorum bırak biraz rahat olayım yok sen beni dinlemedin oluyor bu seferde

Gerekçesi uyku ya alisiyormusum uyusuk bir insan oluyormusum
Hiç uyuşuk olmuyorum, aksine uykumu alınca daha dinç oluyorum de.
9 saat uyumak gayet normal sanki 15 saat.
Uykuya alışıyorsun nedir, demek ki vücudunun ihtiyacı var şu dönem.
Kıskanıyor mu ne?

Alıntı yapamıyorum telefondan giriyorum . Bazen tartışır bazende hak verir. Öyle çok büyük tartışıp uzatmaz (yız) zaten yapı olarak çok şeker biri olsamda agresifim. Ve aşırı feminist yanım var kolay kolay ezdirmem kendimi. Ama haksız isem gurur yapmam özür de dilerim. İnsan gibi insan olmayı severim karşı taraftan da beklerim.

Hiç uyuşuk olmuyorum, aksine uykumu alınca daha dinç oluyorum de.
9 saat uyumak gayet normal sanki 15 saat.
Uykuya alışıyorsun nedir, demek ki vücudunun ihtiyacı var şu dönem.
Kıskanıyor mu ne?
Walla bilmiyorum bide uzakta olduğu icin biraz dengesi bozuldu sanırım

Yaparım ama eşim böyle birşey istemez bu ne nazi kampı mı? Çalışmıyorum sabaha kadar kk da takılıp ögleden sonra 3 4 gibi kalkıyorum hiç erken yat demez hatta ne işin var yat işte der.
Sen benim babam değil kocamsın diyede hatırlat bir zahmet

Bende baskın karakterim esimde oyle ama ben rahat yetiştim eşim diyor ki hep bana kendini bırakmıyorsun bende kızarım bıraksam beni yönetmek isteyeceksin böyle olmaz diye bu tarz konularda iktidar savaşına donuyor is

Evet oyle uyusuk bayan ısıtmıyormuş dinç istiyormuş
Bana biraz ego savaşı gibi geldi. Yapmanız gereken sizin de onun yaşam alanına müdahale etmeniz. Eve dönünce diyelim ki hep evde oturmK istiyor akşamları dışarı sürükleyin mesela, ya da gezmek istiyorsa başka bişey için tutturun ama onun taktiğiyle. O zaman niyeti belli olur. Siz öyle isteyince öyle yapıyo mu görün bakalım...

Gerçekten iktidar savaşına donuyor is benim dediklerimi yapmıyorsuna getiriyor isi deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…