- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
insanca yasamanin en temel sorunu birey olabilmektir. Bunu engellemeye kimsenin hakki yoktur ve birey olamadigin surece asla mutlu olamazsin. Mücadeleye devam!İste bunu anlatamıyorum biraz eski kafa oyle bir aile de büyümüş ben de tam tersi cok rahat yetiştim bu yüzden catisiyoruz aslında
Yarin Nasıl konuşacağımı gerçekten bilmiyorum dediğini yapmadım ya artık hep kendini haklı çıkaracak seyler söyler küsme huyu var bide en cok ona gıcık oluyoruminsanca yasamanin en temel sorunu birey olabilmektir. Bunu engellemeye kimsenin hakki yoktur ve birey olamadigin surece asla mutlu olamazsin. Mücadeleye devam!
E peki gerekçesi neymiş beyfendinin.Evet gerçekten durum böyle maalesef
Gerekçesi uyku ya alisiyormusum uyusuk bir insan oluyormusumE peki gerekçesi neymiş beyfendinin.
Çalışmıyorsunuz , bebeğiniz yok erken kalkmanızı gerektiricek ne varmış yani.
İnsan işi bıraktığı ilk zamanlar doyasıya uyumak istiyor.
Sonrasında düzen oturuyor zaten.
Keyfine bak bence, konuşsun dursun.
İsi yeni bıraktığım icin biraz pineklik yapmak istiyorum hazır esimde şehir dışındayken o gelince Nasıl olsa beraber yatacağız oyle bir sorununuz kalmayacak
Ne güzel yapmadığınız Zaman ısrar etmezmi yada tepki vermezmiMantıklıysa yaparım ,mantıklı değilse yapmam .
Gerekçesi uyku ya alisiyormusum uyusuk bir insan oluyormusum
Bende bunu anlatmaya calisiyorum evdeyken bile kendimi iste gibi hissediyorum bırak biraz rahat olayım yok sen beni dinlemedin oluyor bu seferdeHemen sütümü içip yatıyorum hayatım diyip şakaya vursaydiniz . Bunun için onunla tartışmayın, açıklama bile yapmayın. . Bu bile taviz vermektir.
Uzaktayken bile karışması çok ilginç.
Eş mi ebeveyn mi , önce buna karar vermeli.
Elbetteki her iki tarafta eşinin önerilerini dikkate almalı. Ancak bu yapılan çok saçma.
Yurt kuralı gibi ; " 11 de ışıkları söndürün " !
Yok hayır onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum Tedavi sureci icin bıraktım isiAnladığım kadarıyla eşiniz işten cikmanizdan dolayı huzursuz mu ?
Hiç uyuşuk olmuyorum, aksine uykumu alınca daha dinç oluyorum de.Gerekçesi uyku ya alisiyormusum uyusuk bir insan oluyormusum
Evet oyle uyusuk bayan ısıtmıyormuş dinç istiyormuşAdam evde değil ve sizin saat kaçta kalkacağınıza karar veriyor öyle mi? Ayrıca Uyuşuk olsanız sorun neymiş?
Walla bilmiyorum bide uzakta olduğu icin biraz dengesi bozuldu sanırımHiç uyuşuk olmuyorum, aksine uykumu alınca daha dinç oluyorum de.
9 saat uyumak gayet normal sanki 15 saat.
Uykuya alışıyorsun nedir, demek ki vücudunun ihtiyacı var şu dönem.
Kıskanıyor mu ne?
Yaparım ama eşim böyle birşey istemez bu ne nazi kampı mı? Çalışmıyorum sabaha kadar kk da takılıp ögleden sonra 3 4 gibi kalkıyorum hiç erken yat demez hatta ne işin var yat işte der.iyi geceler hanımlar benimde cok kafama takılır oldu bu soru çünkü son Zaman'larda hep tartışır olduk merak ediyorum bir es in her dediği yapılmalimi ?mesela bir örnek veriyorum su anda esim is icin şehir dışında bende 15 gün oluyor isi bırakalı sabah 7 aksam 6 ve cok yorucu bir iste çalışıyordum ee Haliliyle ev hayatına geçiş yapınca geç yatıp geç kalkmak (yatış 12-1 kalkış 10)istiyorum ama bunun yüzünden tartıştık az önce uyusuk oluyormusum 11 de yatıp 9 da kalkmamı istedi bende itiraz ettim bırak biraz tadını çıkarayım nasil olsa bebis olunca yatamam dedim (bu arada 3bucuk senelik evliyiz önümüzdeki ay Bebek tedavisine başlayacağız )ben itiraz edincede en ufak mesele de Bile sözünü geçiremiyormus bana konu bu ve bunun benzeri Seyler yanı hep sorguluyormuşum dediğini yapmıyormuşum gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için
Bende baskın karakterim esimde oyle ama ben rahat yetiştim eşim diyor ki hep bana kendini bırakmıyorsun bende kızarım bıraksam beni yönetmek isteyeceksin böyle olmaz diye bu tarz konularda iktidar savaşına donuyor isAlıntı yapamıyorum telefondan giriyorum . Bazen tartışır bazende hak verir. Öyle çok büyük tartışıp uzatmaz (yız) zaten yapı olarak çok şeker biri olsamda agresifim. Ve aşırı feminist yanım var kolay kolay ezdirmem kendimi. Ama haksız isem gurur yapmam özür de dilerim. İnsan gibi insan olmayı severim karşı taraftan da beklerim.
Bana biraz ego savaşı gibi geldi. Yapmanız gereken sizin de onun yaşam alanına müdahale etmeniz. Eve dönünce diyelim ki hep evde oturmK istiyor akşamları dışarı sürükleyin mesela, ya da gezmek istiyorsa başka bişey için tutturun ama onun taktiğiyle. O zaman niyeti belli olur. Siz öyle isteyince öyle yapıyo mu görün bakalım...Evet oyle uyusuk bayan ısıtmıyormuş dinç istiyormuş
Gerçekten iktidar savaşına donuyor is benim dediklerimi yapmıyorsuna getiriyor isi deli oluyorumYaparım ama eşim böyle birşey istemez bu ne nazi kampı mı? Çalışmıyorum sabaha kadar kk da takılıp ögleden sonra 3 4 gibi kalkıyorum hiç erken yat demez hatta ne işin var yat işte der.
Sen benim babam değil kocamsın diyede hatırlat bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?