Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .
Tabiki eşler birbirlerinden birşeyler isteyebilir
Ama eşin abartmış o küsüyosa geç kalkıyosun diye sen iki kat küs
Dinç bayan istiyomuş diye bişey olamaz seni beğenmiş seninle evlenmiş
Ama şöyle bişeyde var tamam insan bi gün 12de kalkar bi gün 9da kalkar vs
Ben mesela erken kalkan biriysem eşimin hergün geç kalkmasını istemem ki beraber kahvaltı edelim filan
Orta yol bulunmalı
Yok hergün erken kalkmanı istiyosa asla taviz verme

Ahahah annemi gordum okula gec kalmayayim diye saatlerimi annem belirler. Ama siz evli bi ciftsiniz senin uyku saatlerine karisamaz

eşim her istediğini yapan bir eş istemez bende keza öyle

Koca dediğin her sözü dinlenecek bir varlık değil adı üstünde hayat arkadaşı

Bu ne böyle askeri nizamiyedemiyiz yatış kalkış saatini paşa belirlesin

Şahsınızı ayakta alkışlıyorum

Tavsiye de bulunabilir eşim, ama yaparım yapmam o ayrı konu. Yani her dediğini yapmam, benimde bir kişiliğim var demi ama.
Uykuyla gelince bende erken yatıp erken kalkmak taraftarıyım ama eşim tam tersi asla karışmam o onun özeli.

Birlikte yatalım beni yalnız bırakma der peki derim şuan olduğu gibi yanı başımda horluyor bende kk :)) geç çok geç uyurum bazen kalkar dizi izlerim sabah kahvaltılarını aksatmam kızlarım kocam gidince vur kafayı yat öğlen 12 :)) ben böle mutluyum :))

ben ne desem esimin kafa değişmiyor hala konuşmuyoruz ben yApmamakta ısrar ediyorum oda beni dinlemiyorsun demekle ısrar ediyor oyle konuşmuyoruz konuşsak kavga ediyoruz nolacak bilmiyorum ..

Ben 3 ten önce yatmam ve 12 -1 gibi kalkarım bundan kime ne eşim de laf sokar ama karismaz tabi ki benim uyku şeklim bu 10 da kalkmak ve ben eşim halay çeker beni o düzende görse

bı tek bu değil ki kendı uzakta diye pek bir yere gitmeme gönlü olmuyor bende ınadına gıdıyorum en basıdınden araba kullanmama bile bişi diyor
Benimde ewim tek bawima cikmama pek izin vermez bende cikmam sende bazilarinda dinle bazi konularda tatli dille yapmak istediyini anlat belki kabul eder mesala diwari yalniz cikmayi bende sevmem onun icin pekde umrumda deyil sorun yok senin icin onemli olanlari anlat konuwmazsaniz cozulmez bence Allah yardimcin olsun canim

Teşekkürler yorumların icin deneyecegim inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…