Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .
Bence siz tedaviyi bir kez daha düşünün, eşin uyku yüzünden bile seni bu kadar strese sokuyorsa, gerisini düşünemiyorum.
Sizin tedavi öncesi, çok rahat, mutlu , stressiz ve dinlenmiş olmanız gerekiyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Biraz degil baya baya ego savası oluyor bu tarz istekleri bana saçma geliyor ona isi sözümu dinletemedim oluyor

Kafam karışmıyor degil aslında teşekkürler cvplariniz icin

hayır tabiki yapmam.
Allah bana da beyin vermiş, saksı değil.
adamcağız sizinle birlikte yatmak istemiş bence bu çok masum ama uslup cok bozuk.
ne demek "sözümü geçiremiyorum"
söz geçirip ego tatmin etmek için mi evlenmiş?
bence bebek fikrini bir süre erteleyin.

Biraz eski kafalı Nasıl duzeltecegim bilmiyorum gerçekten

Okuyacak olana hiç mi saygınız yok?

O kadar özensiz yazılan derde, nasıl bir cevap isterderdiniz

Ayni kelimeyi kullandım inanın bu sefer de ben senin iyiliğin icin soyluyorum diyor
Tamam ama 12-1 de yatip 10da kalkmak abes degilki. Ben de bekarken ve calismazken oyleydim hatta 11de 12de kalkardim

Tamam ama 12-1 de yatip 10da kalkmak abes degilki. Ben de bekarken ve calismazken oyleydim hatta 11de 12de kalkardim
Bende bunu anlatmaya çalıştım ama lafımı dinlemedin sözüm geçmiyor oluyor

Ewim bir wey isterse yaparim ama mecburi bir wey istemez zaten bende onu sevdiyim icin onun istediyi gibi olsun isterim her wey her zamanda deyil tabi oda bana karwi oyle bir wey istersem yapar ama ciddi konulardan bahs ediyorum boyle kucuk konularda bir birimize kariwmayiz hicbir zaman demezki wu saatde uyu kalk falan ewinizin gerekcesi ne bu konuda?

Gerekçesi cok uyuduğum Zaman uyusuk oluyormusum

Gerekçesi cok uyuduğum Zaman uyusuk oluyormusum

Karşılıklı ve iyiliğin için istediği bişeyse yapılmalı tabiki sonuçta tersleşmek iyi olmaz
Ama 'söz geçirmek' falan biraz abes olmuş belkide öyle demek istememiştir bilemedim.

Makul ve aklıma yatan şeyler için evet ama olur olmaz her şeyi yapmam.. mesela şu an olduğu gibi uykuma karıştırmam.. zaten böyle bi talebi de olmadı hiç.. eşiniz size hükmetmeye çalışıyor zannımca.. çocuk gibi bu nedir böyle uykuya karışmak falan.. değişikmiş..

Puahahah ben sabah uyuyorum demek ben olsam
Bi tekmede kapinin onune koycakmis beni

Gerekçesi uyku ya alisiyormusum uyusuk bir insan oluyormusum
Ben böyle eşlere örnek gösterilmeme izin veriyorum, sabah 10'da kalkan karısına uyuşuk diyen adamlara beni örnek gösterin, ben uyku gurusuyum sabaha karşı yatar öğlen kalkarım
Çok güzel uyurum, ne zaman yatacağıma ne zaman kalkacağıma kimse karışmaz, zaten uyandırmaya kalkarlarsa fırça yemekten çekinirler, uyanırken pek şirin değilimdir de

Evlilik kayıtsız şartsız itaat kurumu değildir ki, karşılıklı öneriler, fikir alışverişleri olur, birlikte birtakım kararlar alınır ama benim sözüm geçer diye birşey olmaz, orası askeriye mi yat deyince yatılacak, kalk denince kalkılacak.

Tabiki yaparım canım o benim. "Eşim" eş ne demek bilirsiniz. O yoksa teksinizdir ve çift olan şeyler tek kalinca bir anlamı olmaz. Eşinizin sizden istediğo de aslında sizin içinmiş. Bir düzen olsun istiyor belliki. Ve yaratılış gereği yönetmen koltuğunda olunca sizin reddetmenize alinmıs.
Sorunu tekrar cevaplayayım eşimin dediklerini seve seve canı gönülden yaparım yaomak istemediklerimide en tatlı dilimle anlatirim. Cunku kadinlik bu marifeto gerektirir. Sanilanin aksine kadin; erkekle yarismaya calisan, kazaninca guclenen degildir. Kadin dediğin evliligin kamera arkasidir. Yani istedigini yaptirir ama erkek sanarki bunu kendi istiyor. Tabi her zaman bu boyle olmaz

Bu ne böyle allah aşkına.
Böyle hayat mi geçer?
Yatılı okul mu orası şu saatte yat şu saatte kalk vs.
Karisilacak şey var karisilmayacak şey var.
Bu bana fazla geliyor. Kocaman insanin ilkokul bebesi gibi yatma-kalkma saatine müdahele edilmesi ancak şaka olabilir :)

He eşiniz der ki benim için kahvaltı hazırla, olmazsa olmaz, elinden yemek istiyorum vs evdesiniz zaten iste yoksa kabuk edilebilir. KahvaltısınI hazırlar yolcu eder geri yatarsınız olur biter. Ama dediğiniz garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…