- 9 Mayıs 2015
- 1.502
- 4.507
- 333
Bende diyorum kim bu yatabiki yapmam
Biraz degil baya baya ego savası oluyor bu tarz istekleri bana saçma geliyor ona isi sözümu dinletemedim oluyorBana biraz ego savaşı gibi geldi. Yapmanız gereken sizin de onun yaşam alanına müdahale etmeniz. Eve dönünce diyelim ki hep evde oturmK istiyor akşamları dışarı sürükleyin mesela, ya da gezmek istiyorsa başka bişey için tutturun ama onun taktiğiyle. O zaman niyeti belli olur. Siz öyle isteyince öyle yapıyo mu görün bakalım...
Kafam karışmıyor degil aslında teşekkürler cvplariniz icinBence siz tedaviyi bir kez daha düşünün, eşin uyku yüzünden bile seni bu kadar strese sokuyorsa, gerisini düşünemiyorum.
Sizin tedavi öncesi, çok rahat, mutlu , stressiz ve dinlenmiş olmanız gerekiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Biraz eski kafalı Nasıl duzeltecegim bilmiyorum gerçektenhayır tabiki yapmam.
Allah bana da beyin vermiş, saksı değil.
adamcağız sizinle birlikte yatmak istemiş bence bu çok masum ama uslup cok bozuk.
ne demek "sözümü geçiremiyorum"
söz geçirip ego tatmin etmek için mi evlenmiş?
bence bebek fikrini bir süre erteleyin.
Önceki sayfalarda güzel cevaplar verildiğine gore cok fazla da karışık yazdığımı düşünmüyorum yinede teşekkürlerOkuyacak olana hiç mi saygınız yok?
O kadar özensiz yazılan derde, nasıl bir cevap isterderdiniz
Ayni kelimeyi kullandım inanın bu sefer de ben senin iyiliğin icin soyluyorum diyorHer denileni yapmak fitratimda yok. Ancak robot olsaydim olabilirdi
Tamam ama 12-1 de yatip 10da kalkmak abes degilki. Ben de bekarken ve calismazken oyleydim hatta 11de 12de kalkardimAyni kelimeyi kullandım inanın bu sefer de ben senin iyiliğin icin soyluyorum diyor
Bende bunu anlatmaya çalıştım ama lafımı dinlemedin sözüm geçmiyor oluyorTamam ama 12-1 de yatip 10da kalkmak abes degilki. Ben de bekarken ve calismazken oyleydim hatta 11de 12de kalkardim
Ewim bir wey isterse yaparim ama mecburi bir wey istemez zaten bende onu sevdiyim icin onun istediyi gibi olsun isterim her wey her zamanda deyil tabi oda bana karwi oyle bir wey istersem yapar ama ciddi konulardan bahs ediyorum boyle kucuk konularda bir birimize kariwmayiz hicbir zaman demezki wu saatde uyu kalk falan ewinizin gerekcesi ne bu konuda?iyi geceler hanımlar benimde cok kafama takılır oldu bu soru çünkü son Zaman'larda hep tartışır olduk merak ediyorum bir es in her dediği yapılmalimi ?mesela bir örnek veriyorum su anda esim is icin şehir dışında bende 15 gün oluyor isi bırakalı sabah 7 aksam 6 ve cok yorucu bir iste çalışıyordum ee Haliliyle ev hayatına geçiş yapınca geç yatıp geç kalkmak (yatış 12-1 kalkış 10)istiyorum ama bunun yüzünden tartıştık az önce uyusuk oluyormusum 11 de yatıp 9 da kalkmamı istedi bende itiraz ettim bırak biraz tadını çıkarayım nasil olsa bebis olunca yatamam dedim (bu arada 3bucuk senelik evliyiz önümüzdeki ay Bebek tedavisine başlayacağız )ben itiraz edincede en ufak mesele de Bile sözünü geçiremiyormus bana konu bu ve bunun benzeri Seyler yanı hep sorguluyormuşum dediğini yapmıyormuşum gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için
Gerekçesi cok uyuduğum Zaman uyusuk oluyormusumEwim bir wey isterse yaparim ama mecburi bir wey istemez zaten bende onu sevdiyim icin onun istediyi gibi olsun isterim her wey her zamanda deyil tabi oda bana karwi oyle bir wey istersem yapar ama ciddi konulardan bahs ediyorum boyle kucuk konularda bir birimize kariwmayiz hicbir zaman demezki wu saatde uyu kalk falan ewinizin gerekcesi ne bu konuda?
Gerekçesi cok uyuduğum Zaman uyusuk oluyormusum
Ben böyle eşlere örnek gösterilmeme izin veriyorum, sabah 10'da kalkan karısına uyuşuk diyen adamlara beni örnek gösterin, ben uyku gurusuyumGerekçesi uyku ya alisiyormusum uyusuk bir insan oluyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?