Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .
bı tek bu değil ki kendı uzakta diye pek bir yere gitmeme gönlü olmuyor bende ınadına gıdıyorum en basıdınden araba kullanmama bile bişi diyor

Onun derdi otarite kurmak anlaşılan erkeğim diye kendilerini ne sanıyorlarsa aman taviz vermeyin .

Belki anasının evinde de babası öyleydi kendi evinde de aynısını yapmak istiyor ama boşuna beklesin .

Söylenir söylenir sonra size ayak uydurur..Alışacak mecbur .

Yapilacak sey var yapilmayacak sey var. Öyle her dedigi de yapilmaz ki. Esler birbirinin köpegi degil ki eğitip de itaat ettiresin. Mesela kac saat uyuyacagina o karar veremez. Ya da sen onun kac saat uyuyacagina karar veremezsin. Kimse kimsenin evcil hayvanı değil ki üzerinde iktidar kurmaya çalışıyor.

Siz hayati paylaşan hayat arkadaşlığı yapan iki insansiniz birbirinizin kölesi değilsiniz. Bunu bi anlat öğret kendisine.

Kac saat uyuyacagina karismasin bi zahmet. Hafta sonu icin soyluyorsa eyvallah kendisi erken kalkiyorsa o acidan soyluyo olabilir

12 de yatıp 10 da kalkıyorum evet bazen muhalefet oluyorum çünkü saçmalıyor misal araba kullanama bile bişi diyor gönlü olmuyor bir yere gidecem hemen bişi diyor gönlü olmuyor hep bu yuzden tartışıyoruz ben kabullenmediğim için

Eğer bende yapmak istiyorsam yaparım. İstemiyorsam niye yapayim ki?Kölesi değil karısiyim..

benimde bana çalışırken az çektirmedi aynı kıskançlık huyuda var giyinmeme bir yere gitmeme her seye karışıyor

aynen öyle kendi söyler ben dediğine yapmadıgım zaman bu evde en son sözü ben söylerim sen beni dinlemiyorsun der ben sinir oluyorum en son ne demek ya birlikte karar vermek varken derim iyicene kavga ya dönüşür

Yani istedigi seye gore degisir dedigini yapip yapmamak
Sizin uyumaniza alisamamis.hep erken uyandiginiz icin.siz uyumaya devam edin zamanla alisir.goreceksiniz

aynen öyle kendi söyler ben dediğine yapmadıgım zaman bu evde en son sözü ben söylerim sen beni dinlemiyorsun der ben sinir oluyorum en son ne demek ya birlikte karar vermek varken derim iyicene kavga ya dönüşür

Evliliğe bakışlarınız farklı .İnsanı biraz zorluyorlar ama zamanla törpülenir .Kavga olmasın,küsmesin,kırılmasın diye aman kendinizden taviz vermeyin.

Eşinin her istediğini yapan, bütün hayatını onun isteklerine göre yaşayan insanların birer modern köle olduklarını düşünüyorum.Bakın, evlilikte bazı şeylerden feragat edip ortak noktalar bulmak başka şeydir ama sürekli birinin kölesi gibi yaşamak başka şeydir bunu anlamak çok önemli.

Sizinkinin biraz feragat edilmesi gereken bir şey olduğunu düşünüyorum.Bence bu konuda biraz ona uydunuz diye bişey olmaz.

Benim eşim de böyle. Ama söylediği şeylerde genelde haklıdır. O yüzden sesimi çok çıkarmam. Haklısın, öyle yapsam iyi olur ama huyum böyle derim böyle dersem tartışma çıkmıyor. Ama çoğu zaman inat edip sanane karışma bana diyorum

Esinizin yetistirilme tarzi ile alakali maalesef.benim.esimin ailesi de herseye maydanoz oluyorlar.esim ister istemez bize de yansitiyor.benim.de uyku saatlerime karisir.5 senedir ben bildigimi okuyorum
.cevabimi yumusakca verip hayata devam.esim sadece soyler.evin islerine de karisir.uzaktan bakiyorum anne babasinin davranislari
Sonra kendime bakiyorum.ben de annemle benzer yanlarim var.elestirsek bile armut dibine duser.
Kisilikli olun .taviz vermeyin.bazi konularda onun istedigini gibi davranirsaniz sizi.de cok etkilemeyecek .sizin gunluk hayatinizdaki aliskanliklariniza konusmaktan vazgecer belki.
Bence esler birbirine karismamali
Ama ortak hayat yasadigimiz icin biraz tolere etmeliyiz.

Evliliğe bakışlarınız farklı .İnsanı biraz zorluyorlar ama zamanla törpülenir .Kavga olmasın,küsmesin,kırılmasın diye aman kendinizden taviz vermeyin.
Evet aynen şimdiye kadar hep oyle yapıyordum ama yapmayacağım artık bide böyle deneyelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…