- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
bı tek bu değil ki kendı uzakta diye pek bir yere gitmeme gönlü olmuyor bende ınadına gıdıyorum en basıdınden araba kullanmama bile bişi diyor
12 de yatıp 10 da kalkıyorum evet bazen muhalefet oluyorum çünkü saçmalıyor misal araba kullanama bile bişi diyor gönlü olmuyor bir yere gidecem hemen bişi diyor gönlü olmuyor hep bu yuzden tartışıyoruz ben kabullenmediğim için12de yatıp öğlen 1 de kalkmak bence de doğru değil bence eşin uyuşuk olmanı istemediği için makul saatte yat makul saatte kalk anlamında söylemiştir. ama sana sözümü geçiremiyorum demesinde kimantığı çözemedim acaba birikim mi her dediğine muhalefet oluyorsan ufacık bir şeyde et sozümü dinlemiyorsun anlamında demiş olabilir
evde değilki su anda sehir dısında iş için 2 haftası var gelmesineacaba adam sabah kahvaltısı istiyor olabilir mi?
benimde bana çalışırken az çektirmedi aynı kıskançlık huyuda var giyinmeme bir yere gitmeme her seye karışıyorben yapıyorum malesef ama oda benım dedigimi 2 yapmıyo dinliyor.ve benımkı aşırı üstü kısaknc calısan biriyim bu daha zor anlatamam.müd,patron etrafımda erkek sınek dolansa ne gezio dicek ama alttan alıyorum zamanla atlatacak
aynen öyle kendi söyler ben dediğine yapmadıgım zaman bu evde en son sözü ben söylerim sen beni dinlemiyorsun der ben sinir oluyorum en son ne demek ya birlikte karar vermek varken derim iyicene kavga ya dönüşürOnun derdi otarite kurmak anlaşılan erkeğim diye kendilerini ne sanıyorlarsa aman taviz vermeyin .
Belki anasının evinde de babası öyleydi kendi evinde de aynısını yapmak istiyor ama boşuna beklesin .
Söylenir söylenir sonra size ayak uydurur..Alışacak mecbur .
aynen öyle kendi söyler ben dediğine yapmadıgım zaman bu evde en son sözü ben söylerim sen beni dinlemiyorsun der ben sinir oluyorum en son ne demek ya birlikte karar vermek varken derim iyicene kavga ya dönüşür
iyi geceler hanımlar benimde cok kafama takılır oldu bu soru çünkü son Zaman'larda hep tartışır olduk merak ediyorum bir es in her dediği yapılmalimi ?mesela bir örnek veriyorum su anda esim is icin şehir dışında bende 15 gün oluyor isi bırakalı sabah 7 aksam 6 ve cok yorucu bir iste çalışıyordum ee Haliliyle ev hayatına geçiş yapınca geç yatıp geç kalkmak (yatış 12-1 kalkış 10)istiyorum ama bunun yüzünden tartıştık az önce uyusuk oluyormusum 11 de yatıp 9 da kalkmamı istedi bende itiraz ettim bırak biraz tadını çıkarayım nasil olsa bebis olunca yatamam dedim (bu arada 3bucuk senelik evliyiz önümüzdeki ay Bebek tedavisine başlayacağız )ben itiraz edincede en ufak mesele de Bile sözünü geçiremiyormus bana konu bu ve bunun benzeri Seyler yanı hep sorguluyormuşum dediğini yapmıyormuşum gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için
Evlenme boşver bekarlık sultanlıkEvlenirsem yapmayacagima emin olabilirsin. Belki de bu yuzden evlenmiyorumdur.
Evet aynen şimdiye kadar hep oyle yapıyordum ama yapmayacağım artık bide böyle deneyelim bakalimEvliliğe bakışlarınız farklı .İnsanı biraz zorluyorlar ama zamanla törpülenir .Kavga olmasın,küsmesin,kırılmasın diye aman kendinizden taviz vermeyin.
Bende senın gibiyimİste bunu anlatamıyorum biraz eski kafa oyle bir aile de büyümüş ben de tam tersi cok rahat yetiştim bu yüzden catisiyoruz aslında
peki sen Nasıl yapıyorsun böyle durumlar yasaniyormu sizdedeBende senın gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?