Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .
tabi ki hayır eğer sen yapmak istemiyorsan buna seni zorlayan ne eşin olması mı? sen onun eşisin diye eşyası gibi seni sahiplenemez

peki sen Nasıl yapıyorsun böyle durumlar yasaniyormu sizdede
Yaşanıyor. Benım eşimde bıraz ataerkil bızde kavga edıyoruz . Ama ben yapmıyorum her dedıgını. Haklı olduğu yerler de var . Ev düzeni gibi . Bende sorarım itıraz ederım . Bı kez de itiraz etmeden deıdgımı yapsan der . Eşimin bit bildiği var desen der . Bende açıklama isterim . Neden dıye sormak neden agırına gıder anlamama . Şunu yap der veya herhanhı Bır konuda bısey der neden derim oda sadece yap der

Tabı ben hep sorarım kusura bakmasın ben acıkma yaparım oda yapıcak.

Erkekleri anlmak cok zor bide bize camur atarlar sanki biz zormusuz gibi!!! Konudan bende sikayetciyim uyku saatinden bazen.. takipteyim

Ne dediğine göre değişir ama bizde genellikle mantıklı olan ben, duygusal olan eşim olduğu için o benim dediklerimi yapma konusunda daha isteklidir.Ben ona danışırım o da bana danışır sonuçta mantıklı olanı yaparız.Ortak paydada buluşmadıkça evli olmanın ne anlamı kalır.

Aynen benimkide böyle sorgulamadan Bi tamam diyemiyorsun diyo ama aslında bazen istekleri saçma geliyo bana yapmak istemiyorum bundan tartışıyoruz Zaten hep

Benimkide kendi dediği olsun istiyor bende sorguluyorum çünkü bu uyku mesele si gibi saçma geliyor bu yüzden tartışmalarımız hep

Bende sunu yapardim onceden sunu yap dediginde niye neden nasil oda ya sen yap sorgulama bi ya vidi vidi.simdi ben sormadan cogu zaman soyler oldu.dedikleri olabilecek seylerse yaparim.benimkinin de hayali sabah namazindan sonra uyumamak kahvalti yapmak gune erken baslamak banada der cok uyuma uyudukca uyuyasin gelir bak aksam olmak uzere islerin bitmemis kendine vakit ayiramiyorsun verimli gecmez gunun biyle dusunuyorsa faydam icin uykuma karismasina kizmam

Benimkisinde değişi bu tarz bisi aslında ama benim anlatmak istediğim isi yeni bıraktım ve zaten tedavi sürecine gireceğiz en azından biraz tadını çıkarmak istiyorum bunun yüzünden çıktı bütün mesele

Diğer meselelerinizi bilmiyorum ama haklisin tabiki bu konuda karismasi gereksiz ve saçma ama huzursuzluk cikmamasi için saatini kur 7 8 kaç istiyosa ara konuş yada günaydın diye mesaj at geri yat uyu

Evlilikte karşılıklı anlayış çok önemli bence yapılacak şey var yapilmiycak şey var kafama uyarsa tabiki yaparım ama sacmasapan biseyi de sırf o istiyo diye yapamam bide o benim isteklerime ne derece uyuyor bu da önemli tabiki

gerçek neden geç yatıp geç kalkmak değildir başka şeylerde de sözünü geçiremediğini düşünüyordur konuşmalısınız bence sorun nerede diye ve tabi ki kimse kimsenin her dediğini yapmamalı

Benim eşim 4 yıldır bana hiç öyle bir laf etmedi demekki her dediğini yapiyormusum

Şehir dışından size nasıl yetişiyor anlamadım. Siz robot musunuz? İstediğiniz saatte yatarsınız, isterseniz hiç yatmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…