- 29 Eylül 2016
- 14
- 4
- 1
- 29
Valla öyle evleneceksendr iyice günevndıgın bir olsun ve otuzdan sonra evlen . Ben 27 de evlendım erkek gittimLucky VII
Yaşanıyor. Benım eşimde bıraz ataerkil bızde kavga edıyoruz . Ama ben yapmıyorum her dedıgını. Haklı olduğu yerler de var . Ev düzeni gibi . Bende sorarım itıraz ederım . Bı kez de itiraz etmeden deıdgımı yapsan der . Eşimin bit bildiği var desen der . Bende açıklama isterim . Neden dıye sormak neden agırına gıder anlamama . Şunu yap der veya herhanhı Bır konuda bısey der neden derim oda sadece yap derpeki sen Nasıl yapıyorsun böyle durumlar yasaniyormu sizdede
Aynen benimkide böyle sorgulamadan Bi tamam diyemiyorsun diyo ama aslında bazen istekleri saçma geliyo bana yapmak istemiyorum bundan tartışıyoruz Zaten hepYaşanıyor. Benım eşimde bıraz ataerkil bızde kavga edıyoruz . Ama ben yapmıyorum her dedıgını. Haklı olduğu yerler de var . Ev düzeni gibi . Bende sorarım itıraz ederım . Bı kez de itiraz etmeden deıdgımı yapsan der . Eşimin bit bildiği var desen der . Bende açıklama isterim . Neden dıye sormak neden agırına gıder anlamama . Şunu yap der veya herhanhı Bır konuda bısey der neden derim oda sadece yap der
Benimkide kendi dediği olsun istiyor bende sorguluyorum çünkü bu uyku mesele si gibi saçma geliyor bu yüzden tartışmalarımız hepNe dediğine göre değişir ama bizde genellikle mantıklı olan ben, duygusal olan eşim olduğu için o benim dediklerimi yapma konusunda daha isteklidir.Ben ona danışırım o da bana danışır sonuçta mantıklı olanı yaparız.Ortak paydada buluşmadıkça evli olmanın ne anlamı kalır.
Benimkisinde değişi bu tarz bisi aslında ama benim anlatmak istediğim isi yeni bıraktım ve zaten tedavi sürecine gireceğiz en azından biraz tadını çıkarmak istiyorum bunun yüzünden çıktı bütün meseleBende sunu yapardim onceden sunu yap dediginde niye neden nasil oda ya sen yap sorgulama bi ya vidi vidi.simdi ben sormadan cogu zaman soyler oldu.dedikleri olabilecek seylerse yaparim.benimkinin de hayali sabah namazindan sonra uyumamak kahvalti yapmak gune erken baslamak banada der cok uyuma uyudukca uyuyasin gelir bak aksam olmak uzere islerin bitmemis kendine vakit ayiramiyorsun verimli gecmez gunun biyle dusunuyorsa faydam icin uykuma karismasina kizmam
Buda iyiymiş geri uyumakDiğer meselelerinizi bilmiyorum ama haklisin tabiki bu konuda karismasi gereksiz ve saçma ama huzursuzluk cikmamasi için saatini kur 7 8 kaç istiyosa ara konuş yada günaydın diye mesaj at geri yat uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?