• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es‘inizin ilgisi veya ilgisizligi

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
Selam kizlar, merak ediyorum her evlilikte böylemi. Ben 5 aylik evliyim.
Ben evlenmeden önce esim asiri ilgiliydi, kiskancti, her detayi bilmek isterdi, sevgisini cok belli eder gösterirdi.
Evlendikten sonra cok degisti, kiskancligi azaldi nerdeyse hic kiskanc degil artik, sorsam birbirimize gözü kapali güvnemeliyiz diyor öyle asiri kiskanclik veya sevgi sözcükleri tek basta olur diyor.

Kendi kendine gelip beni sevdigini cok nadir söyler mesela, eskiden hergün söylerdi. Bosluga düstüm sanki.

Misal veriyim, önceden elimi tutmadan yürümezdi, artik elimi tutumadanda yürüyor.
Ben yine bazen gidip tutuyorum falan ama karsi taraftanda bekliyo insan.

Erkekler böylemi evlendikten sonra biter mi o cici aylar?

Aşırı kıskançlık ve herşeyi sorgulamak pek cici bir durum değil. Bittiği için sevinmelisin :KK70:

Ama sevgi sözcüklerini bırakmak, elini tutmaması evliliğin getirdiği normal birsey degil. Belki de eşiniz "evlenince boyle olmali" diye dusunuyordur cevresindeki, ailesindeki evlilikler boyleyse ondan dolayı kafasinda bir kalip oluşmuştur evlenince bunlar bitmeli gibi gibi... Yoksa 5 ayda ya da 5 yilda elini tutmanin zamani mi gecer?

Kıskançlık sevgi belirtisi değil ki, güvensizlik sonucudur, ama kendinize ama karşınızdakine... Bunu bırakması iyi olmuş.
Evlenmeden önce ayrı bir hayatınız vardı, daha çok bilmediği şey vardı. Şimdi her akşam aynı çatı altındasınız, çalışmıyorsanız, bütün gün az çok ne yaptığınızı da biliyordur. O yüzden hayatınız hakkındaki aşırı detaycılığı da bırakmış olabilir.
Ama sevgi sözcüklerini bırakmak ne alaka? Ne demek bunlar sadece ilişkinin başında olur? Birlikte bir ömür geçireceğiniz insanla aranızdaki ilişkinin sıcak, samimi kalmasını ne sağlayacak peki? Sürekli sessiz bakışmalar mı? Saçmalık. Eşiniz bu konuda salmış. Eşimle 10 yıldır birlikteyiz, daha sabah işe gitmeden gelip saçımı okşadı, öptü, güzel uyudun mu diye sordu, ben de tam cevap veriyordum ki, sana değil kızıma sordum diye karnıma yönlendi. Kafasına şaplağı yeyip işine gitti. Kısacası, 5 ayda sevgi sözcüklerini, el ele tutuşmaları, flörtleşmeleri bırakmaya kalkıyorsa, bunun yanlış bir şey olduğunu, ilişkinize zarar vereceğini, evlilik denen şeyin ev arkadaşlığına dönüşmemesi gerektiğini konuşmak gerekiyor. Evliliğin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsa, bocalayıp saçmalıyor olabilir. Daha yeni olduğunuzdan çözebilirsiniz. Bu davranışlar kemikleşirse, işiniz daha zor.

elde etti artık o mantık işte. erkekler düz düşündüğü için anlayamıyoruz onları

Evlenmeden once sizi her an kaybetme korkusu vardi cunku :) Ustunuze dusuyor sizin gozunuzu boyuyor maksat evlenene kadar, elde etmek kelimesini hic sevmiyorum o yuzden kullanmak istemiyorum. Su an evlisiniz ve artik kaybedecek birseyi yok gibi hissediyor

Bu arada unutmusum: Erkekler gercekten igrenc ve yalanci yaratiklar, su iki davranis arasindaki fark bile iyi bir oyuncu olduklarini gosteriyor

Kimi çok aşırı değişir kan kusturur, kimisi de böyle dikkat etmez ince ayrıntılara. Aranızda ciddi problemler olmadığı sürece bunlar konuşulup aşılacak durumlar.

Selam kizlar, merak ediyorum her evlilikte böylemi. Ben 5 aylik evliyim.
Ben evlenmeden önce esim asiri ilgiliydi, kiskancti, her detayi bilmek isterdi, sevgisini cok belli eder gösterirdi.
Evlendikten sonra cok degisti, kiskancligi azaldi nerdeyse hic kiskanc degil artik, sorsam birbirimize gözü kapali güvnemeliyiz diyor öyle asiri kiskanclik veya sevgi sözcükleri tek basta olur diyor.

Kendi kendine gelip beni sevdigini cok nadir söyler mesela, eskiden hergün söylerdi. Bosluga düstüm sanki.

Misal veriyim, önceden elimi tutmadan yürümezdi, artik elimi tutumadanda yürüyor.
Ben yine bazen gidip tutuyorum falan ama karsi taraftanda bekliyo insan.

Erkekler böylemi evlendikten sonra biter mi o cici aylar?
eşim evlenmeden evvel aşırı derecede kıskançtı
şuanda sana cok guvenıyorum diyor:)

ilg konusunda hala ilgili bir eş ancak sevgililik döneminde olağan dışı bir ilgisi vardı

Keşke benim eşiminde kıskançlığı evlenince bitseydi 7 senedir bitmedi marketin içinde bile elimi bırakmiyo sanki bıraksa kapacaklar tövbe yarabbim inan böylesi başta güzel gelse de zaman geçtikçe sıkıyor insanı herşey tadında kalmalı

Peki ilgisini cekmem icin ne yapmam lazim?

Daha ne istiyorsun Allahtan senin yerinde olsam keske 4 yillik evliyim ve esimin mic mic yapisik hallerinden gina geldi artik heryere yapisik ikiz gibi gidiyoruz kiskancligindan zaten biktim artik esir gibi hissediyorum kendimi keske diyorum beni hic takmasa umursamasa tuvalette bile rahat yok resmen girdigim dkyi tutuyo biktimm

evlendikten sonra benimkinde de ilgi bi bitti bitiş o bitiş yani geri gelmedi.

Back
X