Esinizin is degistirdigini ceketindeki kartvizitten ogrenseniz tepkiniz ne olur?

Benimki yurtdışında yaşıyor, her akşam skype yapmaya çalışıyoruz. Her açtığımda işini anlatıyor. Eve gelince ne konuşulurki o gün işte neler oldu onlar anlatılır..

kartvizit elimde yanına gider, "canım terfi mi ettin birim degistirmissin tebrik ederim!" derdim ki mahcup olsun.

kendi kendime de biz hangi ara iletisimi bu kadar kopardık diye uzun uzadıya dusunurdum.

ama evli degilim fakat erkek arkadasımın bile paylasmamasını kabullenemezdim.

aranızdaki iletişim kopmuş..
neden böyle yaptığını eşinize sordunuz mu....

Cok acik degildir, her seyi soylemezdi ama bunu soylememesini kabulleneniyorum. Aylardir farkli bir sirkette calisiyor ben ise eski yerinde saniyorum. 3 gundur de konusmuyorum. Bu arada kayinvalidem bizde su an. Onun yaninda zor oluyor iyice

Keşke 2015 öğrenseydim derdim.

sorduğunuzda aldığınız cevap sen kafana takmamı oldu?
Ozaman her akşam size şekerle,sakız alsın marketten cebine koysun siz kapıyıda açınca aaa kızım sana neler aldım desin.

çocuksunuz ya böylelikle kandırmış olur sizi

Bilmiyorum kafana takma derken naifçemi söyledi umursamazcamı bu önemli bnce .. Naif bi şekilde söylediyse aklıma huzursuz olduğu yada kendine yediremediği bi durum olmuş olabilir sanada çekindiğinden sölememiştir hani diğer işinden kötüyse diye .. Herşeyi paylaşan biri olmadığı kesin ama biraz daha ılımlı yaklaşıp tam olarak ne oldğunu sormalısın bence.
Tabi bu sadece benim fikrim .. Biz kadınlar herşeyi paylaşmayı severiz ama erkekler önce kendileriyle hesaplaşır .. Tabi durum böyle değilse de ayrı o zaman da karşınıza alıp konuşmakta yarar var diye düşünüyorum yoksa evliliğiniz zarar görebilir güven açısından ...

Back
X