- 25 Eylül 2018
- 1.045
- 2.988
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım doktora ikimiz de gittik ikiniz de çok sagliklisiniz dedi doktor yumurta rezervim falan çok iyi durumda dedi eşimin değerleri de çok iyi çıktı şükürBence öncelikle bir kadın doğum uzmanına gidin, sağlık durumunuzu öğrenin, ona göre hızlandırır ya da bekleyebilirsiniz.
Eşiniz bu durumlar olmasa bile kendi için eğer elinden geliyorsa başka bir iş ya da ekstra bir iş yapmalı, bu zamanda maaşı düşük, siz olmasanız geçinemez.
Yaşınız çok ileri değil ama ekonomik durumunuz da çok kötü değil. Bundan dolayı beklemenize pek gerek görmüyorum. Daha uygun bir fiyatlı ev almak ya da kredi vadesini uzatmak bebeği ertelemekten daha mantıklı geliyor.
Sizin adınıza çok sevindim. Öyleyse biraz daha erteleme şansınız var.. hakkınızda hayırlısı olsunTeşekkür ederim canım doktora ikimiz de gittik ikiniz de çok sagliklisiniz dedi doktor yumurta rezervim falan çok iyi durumda dedi eşimin değerleri de çok iyi çıktı şükür
Ay evet senin de buna benzer konun vardi , sana da kizmistim daha gencsin diye ama beterleri varmisBenim enerji 41’de düştü benden erkencileri de varmış![]()
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim. Yaşım 31 öğretmenim eşimle çok severek evlendik ve normal bir işi vardı herneyse ilk birkaç yıl çocuk düşünmedik ödemeler falan filan düğün, eşyalar vs tamamen ikimiz yaptık bir buçuk yıl kredi ödedik.
Sonra eşim işini batırdı çok sıkıntı çektik , çocuğu yine ertelemek zorunda kaldık...Evliliğim bayağı büyük sınavlardan geçti şimdi çok şükür iyiyiz. Artık eşim ve ben çocuk istiyoruz fakat evimiz kira(kirası çok yüksek) ve ev almak istiyoruz.Benim maaşım ev kredisine gidecek,eşim asgari ücretin bir tık üstünde maaş alıyor o da fatura ve mutfak masrafını ödeyecek.
Ailelerden hiçbir beklentiye giremeyiz bu seçenek hiç yok.Günlerdir düşünmekten helak oldum çocuk olunca nasıl olur diye..İki yıl ücretsiz izne ayrılamam ev kredisi varken, çalışsam doğumdan sonra iki aylık bebeği bakıcıya nasıl bırakırım ki bakıcı ücretlerini hiç bilmiyorum yüksektir herhalde...Yani boşa koyuyorum dolmuyor,doluya koyuyorum almıyor misali...Çocuk rızkıyla gelir diyorlar ama hesap kitap ortada,yaşım malum ,ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum eşimle aramız çok iyi onu da üzmek istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız cidden çok üzülüp ağlıyorum her gün dua ediyorum Allahım bir çıkış yolu göster diye..Ve deneyince hemen olan bir durum değil hamilelik:((
Ayrıca ev almama ihtimalini de düşündüm eşim yine tek başına yetemiyor kira ve giderlere,kiramız yüksek ama çevreye göre en uygun oturan biziz zaten kredi öder gibi bir kiramız var bari ev alalım dedik konut kredileri uygunken.
Hayırlı olsun canım kıstın vardi hatırlıyorum seni Allah tamamına erdirsin cok sevindim senin adınaÇocuğa iyi bir gelecek için çabalıyosunuz bu çok güzel, yalnız yaşınız 20lerde olsaydı bekleyin ayağınızı yorganınıza göre uzatın derdim ama gerçekten çocuk artık kolay olan bişey değil benim de planlarım tutsaydı şimdiye yaşına girmişti bebeğim ama yeni hamileyim ki tedaviyle oldu yani gebeliği ertelemeyin derim gerisini bi şekilde halledersiniz
Evet canım amin Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım kıstın vardi hatırlıyorum seni Allah tamamına erdirsin cok sevindim senin adına
Sanırım sizin için ev alma fikri daha baskın. Bu fikrinize destek almak için konu açtınız. Birkaç mesajınızdan ben böyle anladım.Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu forumda 29 yaşa kadar genç sonrası için insanlar ölüp bitmiş gibi yorum yapılıyor tamam çocuk için diyorsunuz ama 30lu yaşlar da genç bence bazı yorumlar çok karamsar