• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin kendi ailesinin yanına tek başına gitmesine izin verir misiniz?

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Hanımlar son zamanlarda evliligimizde bir çok sıkıntı yaşadık hem kendi aramızda hem eşim maddi olarak yıprandı ve iş hayatında çevresinde sıkıntılar oldu ve bir kaç aydır çok bunaldık ve zor günler geçirdik.
Eşimin ailesi uzakta yaşıyor bizden. Anca yaz tatillerinde gidebiliyoruz.
Bu aralar sikintili donemler geçirdiğimiz için eşim biraz kafa dinlemek için ailesinin yanına gitmek istedi. Bana da teklif etti ama bebeğimiz var bir anda ha deyince gidemezdim,kabul etmedim.
Tamam o zaman ben gideyim dedi ve aldı biletini gitti. Bir hafta izin aldı isten de. Bir yandan seviniyorum kafa dağıtıyor biraz da olsa rahatlar belki diye bir yandan da benim yanımda sürekli stres sıkıntı hallerindeydi şimdi ailesinin yanında mutlu mesut yaşıyor keyif yapıyor diyorum. Ben mi mutlu edemiyordum. Bir de o gidince içime hüzün çöktü bosluga düştüm bilmiyorum bir haftalığına gitti ama geçmiyor sanki günler ve onu orda mutlu gördükçe sinir oluyorum sanırım :(((
Kimde sorun anlayamıyorum.
Siz olsanız ne dusunurdünuz bu durumda?

Eşini mutlu görünce niye rahatsız oluyorsun? Ayrı ayrı vakit geçirmek güzel bir şey. Ben de hep eşim olmadan , o da ailesine ben olmadan gider zaman zaman. Çok normal.

Ben ailemin yanına gidince o bir şey demez hatta ben mecburiyetten yalnız giderim bazen ailemin yanına o anlayisla karşılar ama ben ayrı gitme taraftarı değilim bir de onun ailesi uzakta ya ne bileyim tek göndermek hoş olmuyor. Bu kadar stres sıkıntının üstüne gitmesi beni burda yalnız birakmasi belki de gerdi beni

Evet izin veririm.
Beni zorlamasın gel diye, nereye isterse gitsin.
1 haftayı aşmamak ve mümkünse yokluğundaki ihtiyaclarimi karşılamak şartıyla tabi

İzin verirdim, gitsin hiç sorun değil. Bende evimde keyif yapardım. Yemek yapmazdım, dışardan söylerdim, istediğimi izlerdim, evi bırakırdım dağınık kalırdı, oh mis.

Sorun sizde.

Ne var bunda?Ailesini özlemiş gitmiş.Büyütmeyin.

Gitseydiniz siz de.

Gidemedim işte bazı sebeplerden dolayı. Sıkıntılı zamanlardan geçtiğimiz için birbirimize destek olmaya başlamıştık ne güzel o kafa dağıtmak için ailesinin yanina gitmek istedi ve gitti benimde ona ihtiyacım vardı o yüzden sanırım böyle duygusal düşündüm

İzin verirdim, gitsin hiç sorun değil. Bende evimde keyif yapardım. Yemek yapmazdım, dışardan söylerdim, istediğimi izlerdim, evi bırakırdım dağınık kalırdı, oh mis.

Keşke bende böyle olabilsem ya inanın çok isterdim. Rahat bir insan olmak istiyorm ama yapım da yok sanırım

Gitsin tabiki , o da ailesi sonucta.
Evlendi diye hic mi ailesine yanliz gidemeyecek ?

Hem size de teklif etmis , siz kabul etmemissiniz.
Birakin kafasini toplasin adam.

Biliyorum benim de bu şekilde düşünmem gerekli ama benim de sevgiye ilgiye ihtiyacım olduğu için gitmesi fazlaca koydu bana. Bir hafta Gecmek bilmiyor resmen.

Kimse ailesine giderken izin almamalı bence.
Senede 1 kez ailesini görüyorsa bunu dert etmezdim, etmemekte gerekir.

Müsait olan gider kalır gezer tozar vs.
Ailesiyle mutlu olmasını dert ediyorsanız sorduğunuz sorunun cevabı "sorun sizde"

Ben birlikte gitme taraftarıym tabiki nadir de olsa tek gidilir ama boyle bir zamanda gitmesi beni üzdü sanırım bu ara zaten sıkıntılı dönemde oldugumuz için fazlaca duygusal düşünüyorm

Biliyorum benim de bu şekilde düşünmem gerekli ama benim de sevgiye ilgiye ihtiyacım olduğu için gitmesi fazlaca koydu bana. Bir hafta Gecmek bilmiyor resmen.
Yapmayin allah askina.
Esiniz alt tarafi ailesini ziyarete gitmis, hem de kafasini toplamak istemiş.
1 hafta nedir ki ?

Esinizin de ailesini gidip gormeye ihtiyaci var. Lutfen bu kadar bencil olmayin.

Back
X