- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.471
- 548
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
Benim eşimde bu aralar çok bunaldı ben teklif ettim ona annenlerin yanina git ,değişiklik olur iyi gelir diye, rahat olun biraz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sizi anlıyorum..Hanımlar son zamanlarda evliligimizde bir çok sıkıntı yaşadık hem kendi aramızda hem eşim maddi olarak yıprandı ve iş hayatında çevresinde sıkıntılar oldu ve bir kaç aydır çok bunaldık ve zor günler geçirdik.
Eşimin ailesi uzakta yaşıyor bizden. Anca yaz tatillerinde gidebiliyoruz.
Bu aralar sikintili donemler geçirdiğimiz için eşim biraz kafa dinlemek için ailesinin yanına gitmek istedi. Bana da teklif etti ama bebeğimiz var bir anda ha deyince gidemezdim,kabul etmedim.
Tamam o zaman ben gideyim dedi ve aldı biletini gitti. Bir hafta izin aldı isten de. Bir yandan seviniyorum kafa dağıtıyor biraz da olsa rahatlar belki diye bir yandan da benim yanımda sürekli stres sıkıntı hallerindeydi şimdi ailesinin yanında mutlu mesut yaşıyor keyif yapıyor diyorum. Ben mi mutlu edemiyordum. Bir de o gidince içime hüzün çöktü bosluga düştüm bilmiyorum bir haftalığına gitti ama geçmiyor sanki günler ve onu orda mutlu gördükçe sinir oluyorum sanırım((
Kimde sorun anlayamıyorum.
Siz olsanız ne dusunurdünuz bu durumda?
Böyle soruları çok garipsiyorum. Sanki bahsettiğiniz kişi 4 yaşında çocuğunuz.
Biz çocukken anam bizi alır 2 ay şehir dışına anneanneme götürürdü. Babam çalıştığı için gelemezdi. Karı koca ayrı ayrı arada uzak takılan nice çift gördüm, biliyorum.
Bu karı-koca yapışık gezmek yeni neslin modası mıdır nedir...
2 ay gitmek bence normal birsey degil. Benim annem ve babam devamli birlikte vakit gecirmezlerdi hatta pek vakit gecirmezlerdi ev disinda ama ne annem, ne babam gidip baska yerlerde aylarca kalmadilar hiç durduk yere.
O ayri takilan ciftlerden ben de gordum. Kendileri gorumcem olur. Ayrilar cogunlukla, adam annesinde kaliyor iş bahanesiyle filan arada cunku bir araya gelseler evlilikleri yurumez artik, olabildigince uzak kalip kavga etmiyorlar boylece. :) mutluymuş gibi oluyor.
Kimse gercekten mutlu oldugu evinden uzaklaşmaz o kadar...
Bu konuda da kucuk bebegi olan adaminda birakip gitmesi bana dogru gelmedi ama gitmemesi daha kotu olacaktir belki de....
Biz 2 ay devamlı kalırdık. Babam işinden izin bulabildikçe gelir giderdi.
Ben çok görüyorum çalıştığı için karısıyla aile ziyaretine şehir dışına çıkamayan, ve ayrı kalan eş. Hiç de çatırdayan aileler değil yani. Bence gayet normal.
koskoca adamlara ailesinin yanına giderken 'izin ' konularına sinir oluyorumHanımlar son zamanlarda evliligimizde bir çok sıkıntı yaşadık hem kendi aramızda hem eşim maddi olarak yıprandı ve iş hayatında çevresinde sıkıntılar oldu ve bir kaç aydır çok bunaldık ve zor günler geçirdik.
Eşimin ailesi uzakta yaşıyor bizden. Anca yaz tatillerinde gidebiliyoruz.
Bu aralar sikintili donemler geçirdiğimiz için eşim biraz kafa dinlemek için ailesinin yanına gitmek istedi. Bana da teklif etti ama bebeğimiz var bir anda ha deyince gidemezdim,kabul etmedim.
Tamam o zaman ben gideyim dedi ve aldı biletini gitti. Bir hafta izin aldı isten de. Bir yandan seviniyorum kafa dağıtıyor biraz da olsa rahatlar belki diye bir yandan da benim yanımda sürekli stres sıkıntı hallerindeydi şimdi ailesinin yanında mutlu mesut yaşıyor keyif yapıyor diyorum. Ben mi mutlu edemiyordum. Bir de o gidince içime hüzün çöktü bosluga düştüm bilmiyorum bir haftalığına gitti ama geçmiyor sanki günler ve onu orda mutlu gördükçe sinir oluyorum sanırım((
Kimde sorun anlayamıyorum.
Siz olsanız ne dusunurdünuz bu durumda?
Ben birlikte gitme taraftarıym tabiki nadir de olsa tek gidilir ama boyle bir zamanda gitmesi beni üzdü sanırım bu ara zaten sıkıntılı dönemde oldugumuz için fazlaca duygusal düşünüyorm