Eşinizin maillerini ve cep telefonlarını karıştırmak doğru mu

MAili yok mu ne karistirayim emme cep telefonu karistirmak degil de, kimle konusmus, telefon aldigmiz yerden sms gelior ne var ne dedilr diye bakarim, cunku anlamaz Fransizca, ve ben bakmadan silmesin bazen onemli seyler oluyo yada baska birileri felan yazmis mi diye, o benim kocam tabiki bakabilirim, emme nisanliyken ellemedim
...

Eğer birşeylerden şüphelenirsem yapardım ama çok şükür öyle birşeyle karşılaşmadım daha aynı şekilde benimde telefonumun ve maillerimin okunmasından hiç hoşlanmam güvensiz bir ilişki yürümez daha çok yıpratır. Bir insanı ne kadar sıkarsanız o kadar yapar kanısındayım bu sefer bütün delilleri de ortadan kaldırır.

ben şuna karşıyım paranoyak gibi bişey bulmak için karıştırmaya karşıyım...
hani ellerine alıpta teli bakalım kim aradı dermiş gibi ....eşim bana bende eşime yapmıyorum...
ayy şekerim adamın mail adresine bankalardan araba satış yerlerinden mail geliyor...
ne kadar sıkıcıııı ne yapayım ben onun mail adresini...
telini arayanlarda bir ben, birde işyerinden kişiler ee onlarda sıkıcı...

ne telıne bakarım kımle konusmus dıye nede maıllerıne bakarım

esımde aynı sekılde benım olanlara bakmaz...

biz cikarken de evlendikten sonra da maillerimize bakardik, telefonlarimiza da...simdi de ayni...ama bakmak derken kurcalamak anlaminda degil yani, aramizda yasak falan yok, rahatsizlik da yok...

valla ben dayanamam karıştırırım...karıştırdım da..sevigiliyken ayrıldığı kız arkadaşından mesajları da bi güzel okudum..peşini bırakmıyordu bir türlü..öle aldatma falan söz konusu değildi..biliyordum eski sevgilisinin hala arada kontak kurduğunu ama yine de neler yazdığını merak etmeden duramadım tabi..ama mesajda onu çok özledeğini falan yazınca sinirlerimi bozdu tabii.ama hiç bilmemekten daha iyi bence..ondan şimdiki eşim ayrıldığı için çok da bozulmadım ama hislerimi dile getirdim bir daha cevap yazmamasını söyledim..çok da meraklı değildi zaten dinledi beni

Geçenlerde beni aradı bi mail bekliyorum bakarmısın gelmiş mi dedi
Şifresini söyledi açtım ama kendimi de çok garip hissettim
Ne bileyim bekarken de ne babam ne annem kardeşime bana gelen zarfları açmaz evden arayana kimsin demez. Cep telefonuna hiç bakmazdı
Evlendim eşimde sağolsun aynı fikirde
Cep telefonum çalarda çalar bazen abuk sabuk saatlerde bile çalar kimmiş diye bakmaz

ben bekarkende bakıyordum yine bakıyorum telefonuna bazen görüşmesini istemedigim kişiler aramışsa salak kocam silmeyi unutmuşsa canına okuyorum valla başka nerden haberim olacakki kimlerle görüştügünü

Bizde nisanliliktan beri bakariz. Birbirimize guveniriz ama esim kiskancliktan yapardi, kim aramis, sapiklar aramissa soylemem belki diye, illa bi eline alip karistirirdi :1ninca:

Maillerini karistirma geregi duymam, ama ara sira pc basina otururum, nerelere girmis napmis, mailine neler gelmis diye bakarim.. O da ara sira aynisini yapar, ama birbirimize guvendigimizi de gosteririz ayni zamanla.. Bunu yapmasak sorunlar yasariz..

Bu sizin aranızdaki iletişime bağlı , nişanlın bu konularda rahatsız olmuyorsa sende maillerine cep teline oraya buraya bakmak istiyorsan pekalada bakarsın yani ayıp değil bencea.s.

mail yada telde suphe duyacagim birsey olmadi o yuzden aklima gelmiyor karistirmak.teli ortada.mailide is icin kullanir..birsey yapacaksa 2.mailini alir zaten o yuzden sifreye gerek yok diye dusunuyorum.huylanirsam pc karistirabilirimm:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
gizli kapaklı değil de buluştuğumuzda masa da durur telefonu mesela.. alır bakarım ne var ne yok.bişi de demez. msn,mail bunları hiç sorun etmedm..şifrelerini de bilmiyorm.bi tek arada facebook una bakarm.oda benmkine.. gizli ve zorla yapılırsa saygısızlıktır..bu şekilde değil

Bu özel hayattır ve evlendikten sonrada kişilerin özel hayatlarının kalması gerektiğine inanıyorum.Ben hiç karıştırmadım ve benimkilerinde karıştırılmasını asla istemem.

evlilikte özel yoktur..esim benim herseyimi bilir bende onun....madem özel durumlar var evlilikte o zaman ayni cati altinda yasamak niye.....bence cok normal bir davranis...helede es süpheli davranislar sergiliyorsa..

Bu özel hayattır ve evlendikten sonrada kişilerin özel hayatlarının kalması gerektiğine inanıyorum.Ben hiç karıştırmadım ve benimkilerinde karıştırılmasını asla istemem.

Esler ozel hayatlarini birlestirirler, ve onlarin 1 tane ozel hayati olur, 2 tane degil bence.. Ayri ayri ozel hayat olacaksa, hayati paylasmanin, derin duygularin ne anlami kaliyor ki..?

Saygi duyuyorum tabi dusuncenize, fakat bence saklanacak bisey olmadigi surece neden maillerinizi karistirilmasina engelsiniz ki?

Ben esime diyorum, arkadaslarim bana ozelini yazabilir onlarin maillerini acma diye.. o zamanda benim yanimda bakar, ve anlayis gosterir.. Zaten oyle her maili biriktiren biri de degil, baskasina ozel mail gelince okuyup silerim..

Baskada saklanacak, ayri ozel tutacak maillerim, smslerimde yok.. Esiminde oyle..

ben eşime olan güvensizlikten değil de nasıl mailler geliyo diye bakarım.ona çok fazla mail gelir.ilgimi çeken çok şey oluyo.severim yani.cep telefonuna nadiren bakarım.onda bişey ilgimi çekmiyo :))).mesela kendi face imden sıkıldığımda onunkine girerim.videoları filan izlerim.oda bunu görür bişey demez.ben yalnızca eşimin ceplerini karıstırmam asla.bana hep yanlış gelir.diğerleri içinde yanlış olduğunu düşünmüyorum.eşime sonsuz güvenirim.o da korkupta karıstırma demez zaten.

bende çok güzel karıştırırımm çünkü o da bana bakar bu gün kimler aradı seni diye....kötü değil bence ve bende asla cebine elimi sokmam bazen getirirmisin filan der ona getiririm o alır asla almam...

ben bakıyorum valla. napıyım ayol merak ediyorum. hem herüf milletini başıboş bırakmaya gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…