Eşinizin mesajlarını okur musunuz?

Bu tepki hiç normal değil arkadaşım Ne kadar saçma ne korkusu var ki mesajlarına bakılmasını istemiyor?

cevaplarınız ıcın sagolun kızlar bende cok saskınım ınanın ne dusunceğımı bılemıyorum.ben konusmayı denedım artık ıkıncı konusmayı kendı ne zaman ısterse yaparız umarım ıkna edıcı bı acıklaması vardır.gercekten cok kırıldım tamam belkı erkek arkadasları ıle arasındakı özeli olabılır ama bana bunu normal bı dılle anlatsa anlarım kızıp telefonu fırlatmasına gerek yok tu.hayırlısı bakalım ne sonuca varıcaz.

evet eşin çok abarmış kardeşin olsa hadi neyse..
ben okurum..acil bi durum olabilir diye birde tedbir amaçlı...
yani tepki vermesi enterasan doğrusu ..bu kadar kızıcak ne var dı ki..
bugün demi aynı belki başka bişey kızdıysa..bugün de bi konuş bakalım sevgiler

yaa belki arkadaşlarıyla küfürlü konuşamlar içeren mesajlar atabilirler çünkü erkekler aralarında bazen s...tiğimin bilmem nesi diye mesaj atıyorlar onu görmesini istememiş olabilir ....... ehehe bir arkdaşımın başına gelmiştide emsajları okumuştu erkek arkadşının öyle mesajları bulunca baya dumru olmuştu çocukta bu yzüden bakmanı sitemyiorum demişti ...

ewt okurum ne var ki bunda sanki zaten saklı gizli bişey çeviren adam
kızar niye okuyorsun diye senin eşinde ilginç bir tepki vermiş konuşmazsa konuşmasın
sende onunla konuşma o zaman ne demek yere fırlatmak kızmak falan

Bizde okuruz bazen ama kasıtlı oalrak ne yapmış bakalım gizlisi var mı diye araştırma babında değil sende öyle yapmışsın zaten durumu açıkla ona kendi mesajıma baktığını söyle ama cep tel., e-mail, cüzdan bunlar kişiye özel şeyler aslında okunmaması karıştırılmaması gerekir eşim diye her şeyimi bilmek zorunda bende onun her şeyini bilmek zorunda değilim ki ben böyle düşünüyorum belki eşiniz de böyle düşünmüştür biraz fazla tepki vermiş ama belki o an canı sıkkındır başka niyet aramayın bence

Senin Eşinin Tepkisi Ilginç Canim Yaa ..

Ben Evli Değilim Ama Erkek Arkdasimin Msjlarini Ve Aramalarini Yeni Incelmeye Basladim Bilmem Canim Istiyo Kiskançlik Değil Benimki

Kardeşinin Yeni Evli Karisii Sürekli Erkek Arkdasimi Ariyor Bende Bi Anlam Veremiorum Neden Acaba Diyorum Hepp öğlen Işten çiar çikmaz 12:05te Mesala

neden boyle bı tepkı vermıskı bana mantıksız geldı..tamam kızabılır ama bu kadar da olmaz..kus kalmak telı yere fırlatmak fln baya abartmıs..korktugu bısı mı var desem oyle olsa telı sarza takıp acıkta bırakmazdı ılgınc..
neyse esas konuya donersek evet okurum..sureklı elım telde olmaz ama ara sıra okurum..cunku evlenmısız bırbırımızden gızlımız saklımız olmamalı..bana guvenmıyormusun lafını sevmıyorum bu durumda..guvenmek ıcın elde delıller olması lazım..zaten bana guvenmıyormusun lafı artık lackalasmıs bı laf ınsanlar sıkısınca soyluyor genelde..
eger okutmuyorsa da aklımda soru ısaretlerı kalır nıe okutmuyor neyı saklıyor dıye..ve ona olan guvenım azalır..kurcalasın benımkını ızın verırım ama bı sartla bende onunkını karıstırcam..
yerimseniben

evet bende bakarım ama gizli benim eşimde çok kızıyor. zaten bende böyle tepki verdiği için meraktan bakıyorum. sanki gizli bişeyler yapıyormuş gibi geliyor.al karşına bunu ona bi güzel anlat.evlisiniz ve özeliniz de bir. benim ki anlamadı umarım senin ki anlar.

Karıştırırım tabi,bundan doğal ne var ki
Okumama kızıp bozulursa huylanırım bu da hiç iyi olmaz onun açısından

cok asiri bir tepki vermis esiniz nineyse ...

özellikle ver karistiricam neler var demem.
ama aldimmi ne var ne yok hepsine tek tek bakarim.
isterse oda baksin, nerde anacim merak herifde bi kere bile bakmaz.

Kme Mesaj Atmiş Kimden Mesaj Almiş
Kiminle Konuşmuş Kimaramiş Cevapsiz Dahil Hepsine Bakarim Canim Istediğinde
Ama Hiç Birşey Demez
Hatta Kaç Kontörü Olduğunu Bile Kontrol Ederim
Ama Sorun Olmaz
Eşinin Neden Böyle Yaptiğini Anlamadim

özellikle okuyayım demem,
okursamda okurum yani neden ki bu tepki?

okurum tabi niye okumıycakmışım .zaten gelenler ya bankalardan yada carrefourdan :))))

Hımm cok abartılı bır tepkı vermiş, benım de sevgılımın mesjlarına ben bakıyorum o da benımkılere bakıyor cunku cok sıklıkla, hele hele şüphelenınce bır seyden bakayım dıyor ısrarla bakıp bakıp soruyor ben neden sormayayım, bazen fazlaca kurcalıyorum o zaman kendımden süphe edıyorum neden bu kdr pesındeyım dıye ama kontrol etmekte sakınca yok,

ben örnek vereyım annemle babamdan babam da kurcalayınca kosturarak telefonunun basına gelır ama zaten ona gelen msjlar da ya tcellden ya da annemden ama o da kosturuyor bakmayın dıyor.

yani aldatmakla aldatmamakla alakalı degıl bu telefon olayı aslında sadece özelıme karıuştın karışmadın olayı bunlar tamamen. o yuzden sıkma canını canım bısey yoktur telefonda gereksız panık yapmıstır o onun özeli dıye. :1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence evliyiz diye herseyini bilmeye gerek yok
cunku gun gelir sen de sinirli bir aninda atiyorum arkadasinla mesajlasirsin, esini sikayet edersin mesela cok samimi bi kiz arkadasina, sonra sinirin gecer gider ama o mesajlari esin okursa kırılabilir ve normalde oyle dusunmedigin halde oyle dusundugunu zanneder
bu gibi seyler iste

ama erkeklere guven olmaz
bence seninki birsey gizliyor

gelecek korkusu neden öle fesat düşündün sen yıne
ne gızlıyordur sence, cok ayıp , dıger baslıkta da ortalıgı bırbırıne karıstırmışsın, yanlıs yapıyorsun sen bence
klava: :enbuyukkk:

Evet kötü bir aliskanlik biliyorum ama büyük bir zevkle okuyorum ama görmeden görünce biraz bozuluyor.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…