Eşinizin mesleği sizi etkiliyor mu

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar Yen'i evlendim bikaç ay oldu..şuan bir sorun yok mutluyum ancak eşimin işi yoğun..evlenene kadar beni bu durum yine etkiliyordu ama aynı evin içinde daha fazla etkiliyor üstelik eşim herşeyi benden bekliyor bişey olduğunda işinin yoğunluğunu bahane ediyor fedakarlığı benden bekliyor öyle olunca iki taraflı değil de tek kişi yükleniyor ilişkiyi

Beni acayip etkiliyor. Eşim doktor. Çok nadir görüyorum kendisini. Sabah 7 de işte oluyor. Nöbetçi ise ve ertesi gün haftaiçi ise ertesi gün akşam 8 de geliyor. 3 güne bir nöbet tutuyor. Sabah 7-akşam 8 çalışıyor. İşi de çok tempolu, sürekli ayakta.
Eve gelince de perti çıkmış oluyor.
Haftasonu desen yok.
Çocuğu hangi ara yaptık anlamadım

Yanı bır cok ıs yogun tempoda
Evde ınsan huzur bulmak ıstıyor
Dınlenmek ıstıyor
Hıcbırseye enerjın kalmadıgı zamanlar oluyor
Bence normal, olabılır

Doktor eşi olmak zor iş gercekten
Kusura bakma ama yazının sonuna cok guldum:) komık yazmıssın:)))

Hani yurk toplumunda doktor koca gibi bi heves vardir ya ben bi gun is yerindeki bi doktorun ayaklaroni suruye suruye halsiz takatsiz yurudugunu gorunce herkesin bi doktorla evliligi sabrinin kaldiramayacaginj dusunmustum

Sizin yorumunuz kafamdaki dusuncegi onayladi

Bide karı koca doktorlarlarin hayati nasil oluyor

Çok güldüm :)

Gec gelebiliyor. Evden de calisiyor, gece bir telefonla kalkip sirkete gidiyor. Yogun oluyor ama herseyide ustume yıkmış değil yinede. Elinden geleni yaptigini biliyorum o yuzden rahatsizlik duymuyorum.

Siz çalışıyor musunuz? Mesai saatleriniz nedir? Eşinizinki ne? Ev işlerini mi hep sizden bekliyor? Tam olarak sıkıntı ne?

Doktor eşi olmak zor iş gercekten
Kusura bakma ama yazının sonuna cok guldum:) komık yazmıssın:)))

Çok güldüm :)

Valla zor gerçekten. Hiç bir bayram baştan sona tatil yapamıyoruz. Memlekete giderken bile bayram tatili için en fazla 2 gün gidebiliyoruz.

Eşimin arkadaşları var karı koca doktor olan. Onlar mesela nöbetlerini aynı geceye ayarlıyorlar, beraber nöbet tutup eve gelip beraber uyuyorlarmış. Yemekler hep dışardan. Ama bu asistanlığın çömezlik döneminde böyle. Benimki daha 1 yıllık asistan. Yazın biraz daha iyi olur, nöbetleri azalır.

Siz çalışıyor musunuz? Mesai saatleriniz nedir? Eşinizinki ne? Ev işlerini mi hep sizden bekliyor? Tam olarak sıkıntı ne?

Aynen bu bilgiler açık kalmış.
Eğer konu sahibi çalışmıyor ve ev hanımı ise eşinin eve gelince dinlenip çay yemek beklemesi normal bence.

3 senedir tek kavgamız mesai saati bitse bile dükkan kapanana kadar eve gelmemesi kışın bile en erken 9 buçuk ta geliyor şimdide sordum ne zaman cikcan belli değil malzeme geldi diyor halbuki onu bağlayan bir durum yok bırakamıyor orayı. İzin günlerinde bile çalışmak istiyor ben kavga ettiğim için mecbur kullanıyor gerçi evde olsada aklı orda. Bu konuda çok doluyum bende neyse. Demek istediğim allah yardimcin olsun çok sinir bozucu bir durum.

Tanidiklarimdan biliyorum asistanlik donemi yogunluk olarakta psikolojik olarakta agir geciyormus insallab uzmanliginj aldiktan sonra biraz rahatlarsiniz

Yalan degil her turk kizlarinin buyuk bir cogunlugu evlemecegi insanin doktorluk gibi kariyerli meslegi olsun ister istemiyorum dersem yalan ama yogunluk doktorun esine ailesine zaman ayiramamasi beraber gecirelsn zamsnlarin dahi tam mananasiyla tadinin cikariladigini dusununce insanin akli soru isaretiyle doluyor

Etkilediği de oluyor. Ama elinden geleni de yapiyor sağolsun. Ben ev hanımı olduğum için çok da şey beklemiyorum. Zaten pert geliyor eve çoğu zaman. Çalışsaydım yardımcı alır öyle dengelerdim ki ikinci kucukken arada yardımcı almak zorunda da kaldım.

Kızlar ben öğretmenlik yapıyorum,kendisinin işleri çok yoğun evet ben bunu bilerek evlendim ama bazen çok ağır geliyor bana mesela bazı anlar arıyo soruyo bazı anlar sen ara sen daha çok yazman araman lazım diyor

Bazen bazı şeyleri bana yüklüyor bide ben sanıyordum ki erkekler evlenince kedi gibi olur daha ilgili olur sanıyordum ama benim eş ağır abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…