- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Doktor eşi olmak zor iş gercektenBeni acayip etkiliyor. Eşim doktor. Çok nadir görüyorum kendisini. Sabah 7 de işte oluyor. Nöbetçi ise ve ertesi gün haftaiçi ise ertesi gün akşam 8 de geliyor. 3 güne bir nöbet tutuyor. Sabah 7-akşam 8 çalışıyor. İşi de çok tempolu, sürekli ayakta.
Eve gelince de perti çıkmış oluyor.
Haftasonu desen yok.
Çocuğu hangi ara yaptık anlamadım
Hani yurk toplumunda doktor koca gibi bi heves vardir ya ben bi gun is yerindeki bi doktorun ayaklaroni suruye suruye halsiz takatsiz yurudugunu gorunce herkesin bi doktorla evliligi sabrinin kaldiramayacaginj dusunmustumBeni acayip etkiliyor. Eşim doktor. Çok nadir görüyorum kendisini. Sabah 7 de işte oluyor. Nöbetçi ise ve ertesi gün haftaiçi ise ertesi gün akşam 8 de geliyor. 3 güne bir nöbet tutuyor. Sabah 7-akşam 8 çalışıyor. İşi de çok tempolu, sürekli ayakta.
Haftasonu desen yok.
Beni acayip etkiliyor. Eşim doktor. Çok nadir görüyorum kendisini. Sabah 7 de işte oluyor. Nöbetçi ise ve ertesi gün haftaiçi ise ertesi gün akşam 8 de geliyor. 3 güne bir nöbet tutuyor. Sabah 7-akşam 8 çalışıyor. İşi de çok tempolu, sürekli ayakta.
Haftasonu desen yok.
Kızlar Yen'i evlendim bikaç ay oldu..şuan bir sorun yok mutluyum ancak eşimin işi yoğun..evlenene kadar beni bu durum yine etkiliyordu ama aynı evin içinde daha fazla etkiliyor üstelik eşim herşeyi benden bekliyor bişey olduğunda işinin yoğunluğunu bahane ediyor fedakarlığı benden bekliyor öyle olunca iki taraflı değil de tek kişi yükleniyor ilişkiyi
Doktor eşi olmak zor iş gercekten
Kusura bakma ama yazının sonuna cok guldum:) komık yazmıssın:)))
Hani yurk toplumunda doktor koca gibi bi heves vardir ya ben bi gun is yerindeki bi doktorun ayaklaroni suruye suruye halsiz takatsiz yurudugunu gorunce herkesin bi doktorla evliligi sabrinin kaldiramayacaginj dusunmustum
Sizin yorumunuz kafamdaki dusuncegi onayladi
Bide karı koca doktorlarlarin hayati nasil oluyor
Çok güldüm :)
Siz çalışıyor musunuz? Mesai saatleriniz nedir? Eşinizinki ne? Ev işlerini mi hep sizden bekliyor? Tam olarak sıkıntı ne?
Tanidiklarimdan biliyorum asistanlik donemi yogunluk olarakta psikolojik olarakta agir geciyormus insallab uzmanliginj aldiktan sonra biraz rahatlarsinizValla zor gerçekten. Hiç bir bayram baştan sona tatil yapamıyoruz. Memlekete giderken bile bayram tatili için en fazla 2 gün gidebiliyoruz.
Eşimin arkadaşları var karı koca doktor olan. Onlar mesela nöbetlerini aynı geceye ayarlıyorlar, beraber nöbet tutup eve gelip beraber uyuyorlarmış. Yemekler hep dışardan. Ama bu asistanlığın çömezlik döneminde böyle. Benimki daha 1 yıllık asistan. Yazın biraz daha iyi olur, nöbetleri azalır.
Aynen bu bilgiler açık kalmış.
Eğer konu sahibi çalışmıyor ve ev hanımı ise eşinin eve gelince dinlenip çay yemek beklemesi normal bence.
HahahhahaÇocuğu hangi ara yaptık anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?