- 2 Eylül 2016
- 520
- 507
- 53
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
yani cinsel hayatta azBeni acayip etkiliyor. Eşim doktor. Çok nadir görüyorum kendisini. Sabah 7 de işte oluyor. Nöbetçi ise ve ertesi gün haftaiçi ise ertesi gün akşam 8 de geliyor. 3 güne bir nöbet tutuyor. Sabah 7-akşam 8 çalışıyor. İşi de çok tempolu, sürekli ayakta.
Eve gelince de perti çıkmış oluyor.
Haftasonu desen yok.
Çocuğu hangi ara yaptık anlamadım
Çalışmıyorsan ve yine de böyleyse darısı başımıza9-6 çalışıyor, haftasonu tatil, eskiden çok sık seyahate çıkardı şimdi onu da başkalarına yıkıyor.
akşam yemekten sonra masayı toplayıp bulaşıkları yerleştiriyor.
haftasonları yemek yapıyor (bu tamamen keyfi)
cumartesi detaylı evi süpürüyor.
bi de kendi ütüsünü kendi yapıyor.
sanırım bu kadar.
not.çalışmıyorum
Keşke benim sorunum da bu kadar basit olsaydı.Kızlar Yen'i evlendim bikaç ay oldu..şuan bir sorun yok mutluyum ancak eşimin işi yoğun..evlenene kadar beni bu durum yine etkiliyordu ama aynı evin içinde daha fazla etkiliyor üstelik eşim herşeyi benden bekliyor bişey olduğunda işinin yoğunluğunu bahane ediyor fedakarlığı benden bekliyor öyle olunca iki taraflı değil de tek kişi yükleniyor ilişkiyi
Son cümleye koptum :)Beni acayip etkiliyor. Eşim doktor. Çok nadir görüyorum kendisini. Sabah 7 de işte oluyor. Nöbetçi ise ve ertesi gün haftaiçi ise ertesi gün akşam 8 de geliyor. 3 güne bir nöbet tutuyor. Sabah 7-akşam 8 çalışıyor. İşi de çok tempolu, sürekli ayakta.
Haftasonu desen yok.
Nobetemi gittin ne yaptinÇocuğu hangi ara yaptık anlamadım
Benim eşim de doktor ve dediginiz gibiydik ta ki 3 ay öncesine kadar... doğum iznini kullanamadı balayı desen harala gürele yaptık cicim ayında gunasiri nöbet tutuyorduk, aynen çocuğu ne ara yaptık diyoruz bizde şimdi tayin istedik toplum sağlığına şimdi 8 17 çalışıyor hafta sonları bizim ama pratisyen olarak kalmaya yemin etti orası ayrı mevzuBeni acayip etkiliyor. Eşim doktor. Çok nadir görüyorum kendisini. Sabah 7 de işte oluyor. Nöbetçi ise ve ertesi gün haftaiçi ise ertesi gün akşam 8 de geliyor. 3 güne bir nöbet tutuyor. Sabah 7-akşam 8 çalışıyor. İşi de çok tempolu, sürekli ayakta.
Haftasonu desen yok.
Kocani anlamaya calis empati kur biraz sonucta adam calisiyo yorgun oluyodurKızlar Yen'i evlendim bikaç ay oldu..şuan bir sorun yok mutluyum ancak eşimin işi yoğun..evlenene kadar beni bu durum yine etkiliyordu ama aynı evin içinde daha fazla etkiliyor üstelik eşim herşeyi benden bekliyor bişey olduğunda işinin yoğunluğunu bahane ediyor fedakarlığı benden bekliyor öyle olunca iki taraflı değil de tek kişi yükleniyor ilişkiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?