Eşinizin mesleği sizi etkiliyor mu

Etkilemiyor.
Aslında yoğun bir isi var fakat buna rağmen evde yapılacak seylere dahil oluyor ki zaten bende ona göre ayarliyorum ev islerini.
Ben calismiyorum . Sadece yemek bende haftaici.bulasik makinesi dizme vs onda.hafta sonu ise supurme onda toplama bende. Ütü kim denk gelirse..
Ben ders çalıştığım için beklentisi olmuyor sağolsun.

yani cinsel hayatta az

Cocuk kücukse paylaşım istenebiliyor .Ama insan belli bir rutine oturtursa özlemek zevkli oluyor.
Sehir dışı,yurtdışı seminerler toplantılar vs... 15 gün ayrı kaldiğımiz oldu en cok 1 ay ayri kaldık .
Gunlük ayrilik etkilememeli .
1 ayda çok özlemiştim.
Yeni evliyseniz olabilir alışırsınız.

Çalışmıyorsan ve yine de böyleyse darısı başımıza

Keşke benim sorunum da bu kadar basit olsaydı.

Esimin mesai saati yok ben ogretmenim ama dersim haftada uc gun var sadece. Bos gunlerimde evden e-ticsretle ugrasiyorum.

Esim 8 de cikar ise gider is ne zaman biterse o zaman gelir en erken aksam 9, bazen 12-1 bazen sabah 5-6

Bazen 2 gece hic gelmez:) zaman oluyor ayni evde 2-3 gun hic karsilasmiyoruz:) ben ise gidiyorum o geliyor ben geliyorum o cikmis oluyor felan:)

İlk zamanlar cok sorun ettim ama simdi alistim. Duzen yok tabiki bende duzensiz yasamaya alistim boylecr:)

Evet etkiliyor. , çocuklarin tüm sorumlulugu, ev alışveriş v.s. banka, postahane gibi aklına ne gelirse benim üzerime. Sağolsun banka kartı bende kendisinide pazardan pazara görüyoruz, a pardon yani yorgunluktan tv karşısında koltukta uyumuyosa elinde telefon vardır ve evde varlığını hissediyoruz diyecektim. E tabi çarşamba günlerini unutacaktim diriliş dizisinin hakkını yiyemem, yayın saati mutlaka evde olur:))
postacimiz bayan yoksa ara sıra kendimden şüphe edecem bende çocuklar kimden diye .
Bacim ben senden dertliyim bu konuda, üzülme bana bak teselli bul

Tabiki çok etkiliyor . Esimin kendi işi ama birgün bile tatil yapmıyor .ne işimiz varsa akşam birlikte hallediyoruz (alışveriş ,gezme v.s) deli gibi çalışıyor kefenin cebi yok ama ben seninkine diktirecegim diyorum :) bir de akşam eve gelince telefonu susmak bilmiyor .şirket telefonunu kapatmasını istiyorum bu sefer de şahsi telefonu caliyor . Bana bi geliyorlar, deliriyorum ,adam bütün yorgunluguyla bide beni sakinleştirmeye uğraşıyor ..ama haklıyım ,bilmeyen de 50 yaşında kocam var sanar ... daha 28 yaşında iki çocuğumuz var ikisi de evlere şenlik üstüne bir de ogrenciligim özetle : huniyi taktım dolanıyorum ortalarda ..Ayyy bide askerliği unuttum iki çocukla asker yolu bekleyeceğim .muhtemelen çocuklar babaannede ben de timarhanede olurum

Son cümleye koptum :)

Tabi ki etkiliyor ozellikle evliligimizin ilk yillari hamileyken ve bebegim dogdugu zaman gece on ikilere birlere kadar esimi cok bekledim. Bebegim babasi gelmeden uyumazdi cogu zaman. Simdi de yogun calisiyor ve eve gelince yemegi hazir olsun istiyor. Cay servisi istiyor. Aksama kadar disarida sogukta calistigi icin cok üsümüş oluyor. Battaniyeye sarili duruyo bi kac saat. İcinden cikip su almaya bile gitmek istemiyor. Cocuk bakimi ev isleri gibi konular sadece bana bakiyor hicbir katkisi olmuyor. Ama o soguktan kipkirmizi kalmis yuzunu gorunce ben dayanamiyorum eve gelince severek yapiyorum herseyi kocam için. Yani ben calisirsam cok zor olurdu ev işlerine hicbir katkisi olmazdi.

Allah yardimcin olsun canım. Eşim sabah 8 akşam 5 mesai ile çalışıyor. Akşam 5 buçuk da evde oluyor. Şükürler olsun ki böyle. Bebek bazen o kadar çok yoruyor ki eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum. Keşke bütün bayanların kocası 8 den 5 e kadar çalışsa ne güzel olur. Bayan olarak onların yardımına ihtiyaç duyduğumuz bir çok yer oluyor. En önemlisi yazık ozlem olur çok geç geldiğinde. Keşke hayatta değişiklik yapabileceğimiz konuları değiştirme şansımız olsaydı.

Benim yoğun çalışmam eşimi cok (olumsuz) etkiliyordu ev hanimi oldum adam rahatladi :) aksam sevdigi yemekler mis gibi cay yaninda tatlilar güzel bi film, ev tertemiz toplu, camasirlar tertemiz ütülü, evde sakin huzurlu bir eş... adam eve koşarak gelir oldu :))))

Kadın çalışmıyor ise ve erkek yoğun çalışıp eve geç geliyorsa bence erkeğin üzerine çok gidilmemeli.

Adam da keyif yapmıyor dışarıda. Eve gelip bulaşık yıkamak yerine dinlenmek istiyor.

Benim de küçük bebeğim var. Tüm gün ev temizliği yemek ütü bulaşık ben de. Sonuçta her gün temizlik ve ütü yapmıyorum.

Akşama da eşime iş yıkmıyorum.

Belki kendi çayını suyunu alıp içebilir, yani bu işini kendisi yapsa iyi olur.

Ama adam işten geldikten sonra ben mutfakta iş yaparken gel yanımda otur demek biraz şımarıklık

Benim eşim akşamları extra cay meyve su istemiyor sağolsun .Ama eşimin problemide sürekli bilgisayariyla calismasi heryere bilgisayari tasimasi .oyle ki bana trip atacaginda bilgisayarini aciyor hemen ilgisinin o sekilde azaldiginin farkindaHatta dışarıda bulusacagimiz zaman sirt cantasi(laptopu ) olmadigi zaman onu taniyamiyorun uzaktan ..onun kolu bacagi gibi vucuduna yapismis bir parcasi bilgisayar .Yazılım muhendisleri biraz tabiri caizse inek olur demisti arkadaslar ben yieeeek yaaa cocuk cok sosyal sacindan kupesinden belli demistim gercektende oyleymis bos zamanlarinizda ne yapiyorsunuz sorusunun çalışıyorum cevabı benim eşimdir

Benim eşim de doktor ve dediginiz gibiydik ta ki 3 ay öncesine kadar... doğum iznini kullanamadı balayı desen harala gürele yaptık cicim ayında gunasiri nöbet tutuyorduk, aynen çocuğu ne ara yaptık diyoruz bizde şimdi tayin istedik toplum sağlığına şimdi 8 17 çalışıyor hafta sonları bizim ama pratisyen olarak kalmaya yemin etti orası ayrı mevzu

Benide etkilemiyor gerçi aksam 6 olunca evde olurdu benim kocam ama bazen 8 gibi gelirdi o zamanlarda daha rahat ederdim

çalışma saatleri yoğun. şuan nişanlıyım. işinin zorluğunu yoğunluğunu bilerek kabul ederek nişanlandım. şimdilik alıştık tempoya. evlenincede sorun olmazdır diye düşünüyorum

Kocani anlamaya calis empati kur biraz sonucta adam calisiyo yorgun oluyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…