- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aynı durumları yaşıyoruzEtkiliyor elbette.
Izinlerimiz uymuyor.
Tatilleri ayrı gecirmek zorunda kalıyoruz.
Evde de hep yorgun, halsiz.
Bir şey desen anlayissiz oluyorsun.
Şimdiki aklım olsa aynı meslekten birini seçerdim.
Çalışıyorum yoğun değilim ama evin tüm yükü üstümde gibi hissedince işle birlikte zor oluyo bide çocuk olsa yandımSen çalışıyor musun?sosyalbilimci
Neden her yük bizde ki..mesela mutfağa girdiğimde onun da yanımda durmasını istiyorum bişey yapmasa bile yanımda dursun ama illa söylemem lazım...
Beni acayip etkiliyor. Eşim doktor. Çok nadir görüyorum kendisini. Sabah 7 de işte oluyor. Nöbetçi ise ve ertesi gün haftaiçi ise ertesi gün akşam 8 de geliyor. 3 güne bir nöbet tutuyor. Sabah 7-akşam 8 çalışıyor. İşi de çok tempolu, sürekli ayakta.
Eve gelince de perti çıkmış oluyor.
Haftasonu desen yok.
Çocuğu hangi ara yaptık anlamadım
Çalışıyorum yoğun değilim ama evin tüm yükü üstümde gibi hissedince işle birlikte zor oluyo bide çocuk olsa yandım
Ne iş yapiyokiEtkiliyor hep evde herşeye karışıyor 4 günde 1 gün yk ama işi psilokojk olark yoruyor o gün akşm anlattıkları diğer 3 günümüzü etkiliyor
NNe iş yapiyoki
İnfaz kormaNe iş yapiyoki
Ben o meslekten cok korkuyorm yaa ama yanlis yapiyo esiniz ordaki herseyi anlatmamasi lazim işo eve tasimasinki huzurunuz kacmasin arkadasin eside infaz koruma ama asla bilmez esinin iş durumu neİ
N
İnfaz korma
Şu an sincnda o anlstmasa bile anlıyorsun ki halinden ben çoğu olayları diğer arkadaş eşlerinden duyuyorum ama işte olmuyor ekmk parası diyoruz huzurumuz kaçmıyor sadece üzülüyorz allh a şükür o meslk gurubuna göre çok sakin eşimBen o meslekten cok korkuyorm yaa ama yanlis yapiyo esiniz ordaki herseyi anlatmamasi lazim işo eve tasimasinki huzurunuz kacmasin arkadasin eside infaz koruma ama asla bilmez esinin iş durumu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?