Eşinizin msjda bir kadınla sakalasmasi ?

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
449
123
103
31
Gayet mutlu bir pazar sabahına uyanmisken gördüğüm msj kırıldım çok eşim markette çalışıyor ve şirket grubu var Orda baaslamis konuşma elinde tavuk olan varmı die esimde yok ben şu mağazaya verdim gibi birşey yazmış sonra kızla özelden konuşmuş silmiş sanırım anlatmam yazıyordu başta sen herkese ver bana verme yazmış kız anlatmam yaşın tutmaz demiş esimde merak etme yaşım tutar benim felan yazmis sonda gülücükler bu konuşmanın onceside var belliki okuyunca ellerim titredi sabahtan beri agliyrm dha yeni evliyiz 1 sene Ağustos da oldu neyini eksik ettim ben saklamam içimde söyledim özür dilerim yapmamam lazım sakalastim sadece Kur'an'a el bastı karşımda konusmamam lazımdı biliyorum sanki yatagami attım diyor bide bunların önemi yok benim buna kalkışması bile beni delirtiyor bu kadar basit mi ya unutamam affedemem aynısını ben yapsam demedigi kalmaz birşey yapmam lazım bana yol gösterin içimden bı ses bas git annemgile diyor bide ben herkesle ozelimi paylasmam gidersem tam giderim ona ders vermek istiyorum beni kaybetmek korkmalı bu kadar basit değil benim için bir evliliği bitirmek çok üzgünüm kafam karışik

Birincisi neyini eksik ettim diye düşünmeniz saçma o eşinizin karaktersizliği sizle alakası yok.
Aynısını yapsam demedıgı kalmaz dıyosunuz demekki yaptıgı kötü bısey. Ki sadece size demediğinin kalmayacagını sanmam cok cok daha fazlasını yapar emin olun. Sanki yataga mı attım demiş haspam herkes onu beklıyodu sankı. Son olarak bu basit bişey madem neden takıyorsunuz kafaya salın gitsin madem..

Dha cocugumuz yok istiyoruz nerdeyse iki günde bı ilişkimiz gayet iyi anlaşıyoruz desemki hergun tartisiyrz yok herşey günlük gülistan ailelere duyursam herşey farklı olur ve ben gidersem bidaha asla dönmem fazla inatçıym fazla başka şekilde ona cezasını vermek istiyorum

Nasıl bir ders vermem lazım

çocuk yapmayın, acele etmeyin.

evet cok mantikli ama bilmem ne hanim falan diye demesin ozellikle ismiyle hitap etsin dun konusmustuk falan desi
Bu içimi rahatlatirmi bilmiyorum kıza ben yazsam direk düşündüm sonra sen önce eşine bak dedim kendi kendime bu basit hemen cıvık cıvık konuşuyorsa bı kizla

Bu içimi rahatlatirmi bilmiyorum kıza ben yazsam direk düşündüm sonra sen önce eşine bak dedim kendi kendime bu basit hemen cıvık cıvık konuşuyorsa bı kizla
Bence siz kıza yazmayın sonra suçsuz iken suçlu duruma düşersiniz

ayy bilemedim simdi konussam benim icim rahat etmez mesela cunku acaba kiza onceden esim olcak yanimda aricam oyle konus diyebilir.

Bolmyorum ben de is arkadaslarimla konusup sakalasiyorum. Esim de sakalasabilir. Ben bir acayiplik gormedim ama kadinlar hisseder dolayisi ile senin hislerin onemli.

Aynısını siz yapsaydınız, yani işten tanıdığınız bir adama “vermek” kelimesini çift anlamlı kullanıp, sizin ona vermenizle ilgili cinsel içerikli şaka yapsaydınız, adam da gülücüklü cevap atsaydı, eşiniz bunu yakaladığında da açıklama olarak “yapmamam lazımdı biliyorum da yatağa mı attım sanki” deseydiniz, eşinizin tepkisi ne olurdu? Eğer kendisi aynı o tepkiyi vermenizi kabul etmiyorsa ortada adaletsizlik ve çifte standart var demektir.

Sizin yanınızda kızı arasın diyen olmuş da mesele gizli ilişkisi olup olmaması değil ki. İlişkisi olmadığını öğrenince de çok rahatlayacağınızı sanmıyorum. Çünkü siz saygı duyduğunuz, belki de hayran olduğunuz kocanızın aslında biraz cıvık, yılışık ve kalitesiz olduğunu öğrenmişsiniz.

Bu imajı nasıl eski haline çevirir bilmiyorum. Onu da o düşünsün.

Bolmyorum ben de is arkadaslarimla konusup sakalasiyorum. Esim de sakalasabilir. Ben bir acayiplik gormedim ama kadinlar hisseder dolayisi ile senin hislerin onemli.
O başka bir boyut o zaman ben o kadar geniş değilim esimde değil ve bunu bile bile yapması hayal kırıklığı benim için

Zor bi durum ben de takılırım. Kimi insanlar daha rahattır aman ne olacak vs bilmemne der Benim için o kadar basit değil. Çünkü şüphe çok büyük bir hastalık, bi kere girdi mi içine asla terketmez seni

O başka bir boyut o zaman ben o kadar geniş değilim esimde değil ve bunu bile bile yapması hayal kırıklığı benim için
Genislikle ilgisi yok. Saygi ve guvenle alakali. Gunun 10 saatini gecirdigim is yerinde arkadasim olabilmeli. Aksi durum sacma olurdu. Siz calismiyorsunuz sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…