Eşinizin msjda bir kadınla sakalasmasi ?

Çok güzel yazmışsıniz tam olarak bu durum hayal kırıklığı güven yok isterse ilk defa bugün konuşmuş olsun yarın ilk fırsatta yine yapar güvenim kalmadı

Genislikle ilgisi yok. Saygi ve guvenle alakali. Gunun 10 saatini gecirdigim is yerinde arkadasim olabilmeli. Aksi durum sacma olurdu. Siz calismiyorsunuz sanirim.
Kızın kızla erkeğin erkekle konuşması onu ilgilendirir ama evli bir adamın başka bı bayana bu yaklaşımları normal olamaz benim için

Kızın kızla erkeğin erkekle konuşması onu ilgilendirir ama evli bir adamın başka bı bayana bu yaklaşımları normal olamaz benim için
Biz normal insanlar sevdigimiz biri olunca(evlilik terimi sacma duruyor. Deger vermek sevmekdir onemli olan, sevgiliyken nisanliykrn de aldatamazsin cunku) diger insanlari cinsiyetsiz goruyoruz. Benim isin is yerimdeki erkeklerde kizlar gibi. Cinsiyetlerinin onemi yok. Onlari erkek olarak algiladigimda bence problem var demektir.

Çok güzel yazmışsıniz tam olarak bu durum hayal kırıklığı güven yok isterse ilk defa bugün konuşmuş olsun yarın ilk fırsatta yine yapar güvenim kalmadı

Bir daha güveninizi kırmayacağına emin de olsanız, örneğin yalan makinesine girse ve “eşimi asla aldatmadım ve aldatmam” dese ve doğru söylediği tespit edilse bile, yaptığı cıvık ve kalitesiz bir hareket. Yani “Yatağa atmadım ya” demiş ya mesele sadece o değil. Sizin gözünüzde bozulan karizmasını da düzeltmesi lazım.

O zaman sizin ilişkinizin durumuna bağlı güven veriyorsanız yada o sizi öyle tanıyıp öyle kabul etmişse diyecek söz yok 2 sene oldu tanışali bı sene nişanlı bi sene evli bizim birbirimizden beklentilerimiz birdi oda istemez benim başka erkekle konusmami

Aynen hayat arkadaşım diyosun taa en başta bı yastığa baş koyuyorsun bu nasıl olcak naocagini o düşünsün de ben napicam bilmyrm artk

Aynı düşüncedeyim. Arkadaşlarımla güler şakalaşırım da burada verme-yaş tutma muhabbeti çirkin olmuş.

Nacizane tavsiyem; yasadiklarimizla, yasimizla, dusuncelerimizle degisiyoruz. Hayatta bugun dusundugumuz yarin dusunmedigimiz bir sey olabiliyor. Basta o sekilde konusulmus tanisilmis olabilir ama insanlar degisebilir dusunceleri de degisebilir. Konu detayini okudugumda evet esiniz gereksiz lakayt davranmis. Ben kiz arkadasimla da mesela yasin tutmaz, vermek vermemek gibi imali argolu konusmalar yapmam. Mevzu kadin erkek konusmasi konusmamasi degil seviyedir. Kaldi ki ben bu konusmayi esimle de yapmam. Asil problem bu olmali bence.

Bolmyorum ben de is arkadaslarimla konusup sakalasiyorum. Esim de sakalasabilir. Ben bir acayiplik gormedim ama kadinlar hisseder dolayisi ile senin hislerin onemli.

Erkek iş arkadaşlarınıza “onlara vermekle” ilgili cinsel içerikli şaka yapıyor musunuz? Karşılığında gülücüklü mesajlar alıyor musunuz? Eşiniz kızarsa da “ne yaptım yatağa mı attım” der misiniz? Konu sahibinin kocası öyle yapmış da. Hem de kendisi konu sahibinin bu tarz şakalar yapmasına asla izin vermeyecek biriymiş. Yani ortada çifte standart da var.

sizin veya eşinizin şakalaşmasında beis olduğunu zannetmiyorum, ama burada konu sahibinin eşinin espri anlayışı önemli.
Tam okumadınız galiba anlaşılmıyor da zaten pek ama,

"konuşma elinde tavuk olan varmı die esimde yok ben şu mağazaya verdim gibi birşey yazmış sonra kızla özelden konuşmuş silmiş sanırım anlatmam yazıyordu başta sen herkese ver bana verme yazmış kız anlatmam yaşın tutmaz demiş esimde merak etme yaşım tutar benim felan yazmis sonda gülücükler "

bu hic hoş bir espri anlayışı değil gibi geldi.

Aynı düşüncedeyim. Arkadaşlarımla güler şakalaşırım da burada verme-yaş tutma muhabbeti çirkin olmuş.
Mağaza sorumlusu kendisi illaki yanında kız çalışıyor konuşuyor da gayet seviyeli ama bugun ilk defa böyle birşey gördüm bu normal degil

Bu kisim icin ayrica yorum yaptim.

Aynısını ben yapsam napardın acaba de !
evli bir erkek oldugunu unutmuş galiba.

ben olsam sana tekrar güvenene kadar bebek işini ertelemeyi düşüniyorum derdim. Akıllı olsun. Asla güvenmediğn birinden çocuk yapma.

Yaptığı şaka mı yani esinizin,bence öncesi de var bu durumun belki de aldattı sizi bilemeyiz,
Ama çıkmazda hissediyorsunuz kendinizi şuan, onun için içinizden ne geliyorsa onu yapın lütfen.gerekirse aileler de duysun !
Yada bı kaç gün gidin annenizin evine orda kalin, öylesine ozledim geldim dersiniz,anlatmayın bişey ailelere.
sadece eşiniz sizin canınızı sıktığı için evden gidip orda kaldığınızı bilsin,bı kaç gün kafa mı toplamam lazım dersiniz

İyi de konuya yazdığınız ilk mesajda “ben bir acayiplik görmedim” yazmışsınız.
Sizin hissettikleirniz onemli yazmisim. Sadece lakayt olmasi sorun mu yoksa aldatildim kisminda da mi suphe var bunu kendiniz bilebilirsiniz. Bu mesajdan ben seviye olmadigini anladim. Konu sahibi aldatilmis gibi tepki vermis. O nedenle.

Sizin hissettikleirniz onemli yazmisim. Sadece lakayt olmasi sorun mu yoksa aldatildim kisminda da mi suphe var bunu kendiniz bilebilirsiniz. Bu mesajdan ben seviye olmadigini anladim. Konu sahibi aldatilmis gibi tepki vermis. O nedenle.
Aldatılmak sadece koynuna girmek değil benim için beyinde başlar herşey kafasına koyan adam yapar seni seviyorum ama onunla oldum seni seviyorum ama onunla konuştum eğlendim sakalastim bı fark yok

Aldatılmak sadece koynuna girmek değil benim için beyinde başlar herşey kafasına koyan adam yapar seni seviyorum ama onunla oldum seni seviyorum ama onunla konuştum eğlendim sakalastim bı fark yok
Tek soyleyebilecegim hayati esinize ve kendinize dar edip, kendinizi yoracaginiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…