Çok güzel yazmışsıniz tam olarak bu durum hayal kırıklığı güven yok isterse ilk defa bugün konuşmuş olsun yarın ilk fırsatta yine yapar güvenim kalmadıAynısını siz yapsaydınız, yani işten tanıdığınız bir adama “vermek” kelimesini çift anlamlı kullanıp cinsel içerikli şaka yapsaydınız, adam da gülücüklü cevap atsaydı, eşiniz bunu yakaladığında da açıklama olarak “yapmamam lazımdı biliyorum da yatağana mı attım sanki” deseydiniz, eşinizin tepkisi ne olurdu? Eğer kendisi aynı o tepkiyi vermenizi kabul etmiyorsa ortada adaletsizlik ve çifte standart var demektir.
Sizin yananızda kızı arasın diyen olmuş da mesele gizli ilişkisi olup olmaması değil ki. İlişkisi olmadığını öğrenince de çok rahatlayacağınızı sanmıyorum. Çünkü siz saygı duyduğunuz, belki de hayran olduğunuz kocanızın aslında biraz cıvık, yılışık ve kalitesiz olduğunu öğrenmişsiniz.
Bu imajı nasıl eski haline çevirir bilmiyorum. Onu da o düşünsün.
Kızın kızla erkeğin erkekle konuşması onu ilgilendirir ama evli bir adamın başka bı bayana bu yaklaşımları normal olamaz benim içinGenislikle ilgisi yok. Saygi ve guvenle alakali. Gunun 10 saatini gecirdigim is yerinde arkadasim olabilmeli. Aksi durum sacma olurdu. Siz calismiyorsunuz sanirim.
Biz normal insanlar sevdigimiz biri olunca(evlilik terimi sacma duruyor. Deger vermek sevmekdir onemli olan, sevgiliyken nisanliykrn de aldatamazsin cunku) diger insanlari cinsiyetsiz goruyoruz. Benim isin is yerimdeki erkeklerde kizlar gibi. Cinsiyetlerinin onemi yok. Onlari erkek olarak algiladigimda bence problem var demektir.Kızın kızla erkeğin erkekle konuşması onu ilgilendirir ama evli bir adamın başka bı bayana bu yaklaşımları normal olamaz benim için
Çok güzel yazmışsıniz tam olarak bu durum hayal kırıklığı güven yok isterse ilk defa bugün konuşmuş olsun yarın ilk fırsatta yine yapar güvenim kalmadı
O zaman sizin ilişkinizin durumuna bağlı güven veriyorsanız yada o sizi öyle tanıyıp öyle kabul etmişse diyecek söz yok 2 sene oldu tanışali bı sene nişanlı bi sene evli bizim birbirimizden beklentilerimiz birdi oda istemez benim başka erkekle konusmamiBiz normal insanlar sevdigimiz biri olunca(evlilik terimi sacma duruyor. Deger vermek sevmekdir onemli olan, sevgiliyken nisanliykrn de aldatamazsin cunku) diger insanlari cinsiyetsiz goruyoruz. Benim isin is yerimdeki erkeklerde kizlar gibi. Cinsiyetlerinin onemi yok. Onlari erkek olarak algiladigimda bence problem var demektir.
AynenBir daha güveninizi kırmayacağına emin de olsanız, örneğin yalan makinesine girse ve “eşimi asla aldatmadım ve aldatmam” dese ve doğru söylediği tespit edilse bile, yaptığı cıvık ve kalitesiz bir hareket. Yani “Yatağa atmadım ya” demiş ya mesele sadece o değil. Sizin gözünüzde bozulan karizmasını da düzeltmesi lazım.
Aynı düşüncedeyim. Arkadaşlarımla güler şakalaşırım da burada verme-yaş tutma muhabbeti çirkin olmuş.Biz normal insanlar sevdigimiz biri olunca(evlilik terimi sacma duruyor. Deger vermek sevmekdir onemli olan, sevgiliyken nisanliykrn de aldatamazsin cunku) diger insanlari cinsiyetsiz goruyoruz. Benim isin is yerimdeki erkeklerde kizlar gibi. Cinsiyetlerinin onemi yok. Onlari erkek olarak algiladigimda bence problem var demektir.
Nacizane tavsiyem; yasadiklarimizla, yasimizla, dusuncelerimizle degisiyoruz. Hayatta bugun dusundugumuz yarin dusunmedigimiz bir sey olabiliyor. Basta o sekilde konusulmus tanisilmis olabilir ama insanlar degisebilir dusunceleri de degisebilir. Konu detayini okudugumda evet esiniz gereksiz lakayt davranmis. Ben kiz arkadasimla da mesela yasin tutmaz, vermek vermemek gibi imali argolu konusmalar yapmam. Mevzu kadin erkek konusmasi konusmamasi degil seviyedir. Kaldi ki ben bu konusmayi esimle de yapmam. Asil problem bu olmali bence.O zaman sizin ilişkinizin durumuna bağlı güven veriyorsanız yada o sizi öyle tanıyıp öyle kabul etmişse diyecek söz yok 2 sene oldu tanışali bı sene nişanlı bi sene evli bizim birbirimizden beklentilerimiz birdi oda istemez benim başka erkekle konusmami
Bolmyorum ben de is arkadaslarimla konusup sakalasiyorum. Esim de sakalasabilir. Ben bir acayiplik gormedim ama kadinlar hisseder dolayisi ile senin hislerin onemli.
Biz normal insanlar sevdigimiz biri olunca(evlilik terimi sacma duruyor. Deger vermek sevmekdir onemli olan, sevgiliyken nisanliykrn de aldatamazsin cunku) diger insanlari cinsiyetsiz goruyoruz. Benim isin is yerimdeki erkeklerde kizlar gibi. Cinsiyetlerinin onemi yok. Onlari erkek olarak algiladigimda bence problem var demektir.
Mağaza sorumlusu kendisi illaki yanında kız çalışıyor konuşuyor da gayet seviyeli ama bugun ilk defa böyle birşey gördüm bu normal degilAynı düşüncedeyim. Arkadaşlarımla güler şakalaşırım da burada verme-yaş tutma muhabbeti çirkin olmuş.
sizin veya eşinizin şakalaşmasında beis olduğunu zannetmiyorum, ama burada konu sahibinin eşinin espri anlayışı önemli.
Tam okumadınız galiba anlaşılmıyor da zaten pek ama,
"konuşma elinde tavuk olan varmı die esimde yok ben şu mağazaya verdim gibi birşey yazmış sonra kızla özelden konuşmuş silmiş sanırım anlatmam yazıyordu başta sen herkese ver bana verme yazmış kız anlatmam yaşın tutmaz demiş esimde merak etme yaşım tutar benim felan yazmis sonda gülücükler "
bu hic hoş bir espri anlayışı değil gibi geldi.
Erkek iş arkadaşlarınıza “onlara vermekle” ilgili cinsel içerikli şaka yapıyor musunuz? Karşılığında gülücüklü mesajlar alıyor musunuz? Eşiniz kızarsa da “ne yaptım yatağa mı attım” der misiniz? Konu sahibinin kocası öyle yapmış da. Hem de kendisi konu sahibinin bu tarz şakalar yapmasına asla izin vermeyecek biriymiş. Yani ortada çifte standart da var.
Aynısını ben yapsam napardın acaba de !Gayet mutlu bir pazar sabahına uyanmisken gördüğüm msj kırıldım çok eşim markette çalışıyor ve şirket grubu var Orda baaslamis konuşma elinde tavuk olan varmı die esimde yok ben şu mağazaya verdim gibi birşey yazmış sonra kızla özelden konuşmuş silmiş sanırım anlatmam yazıyordu başta sen herkese ver bana verme yazmış kız anlatmam yaşın tutmaz demiş esimde merak etme yaşım tutar benim felan yazmis sonda gülücükler bu konuşmanın onceside var belliki okuyunca ellerim titredi sabahtan beri agliyrm dha yeni evliyiz 1 sene Ağustos da oldu neyini eksik ettim ben saklamam içimde söyledim özür dilerim yapmamam lazım sakalastim sadece Kur'an'a el bastı karşımda konusmamam lazımdı biliyorum sanki yatagami attım diyor bide bunların önemi yok benim buna kalkışması bile beni delirtiyor bu kadar basit mi ya unutamam affedemem aynısını ben yapsam demedigi kalmaz birşey yapmam lazım bana yol gösterin içimden bı ses bas git annemgile diyor bide ben herkesle ozelimi paylasmam gidersem tam giderim ona ders vermek istiyorum beni kaybetmek korkmalı bu kadar basit değil benim için bir evliliği bitirmek çok üzgünüm kafam karışik
Dha cocugumuz yok istiyoruz nerdeyse iki günde bı ilişkimiz gayet iyi anlaşıyoruz desemki hergun tartisiyrz yok herşey günlük gülistan ailelere duyursam herşey farklı olur ve ben gidersem bidaha asla dönmem fazla inatçıym fazla başka şekilde ona cezasını vermek istiyorum
Bu kisim icin ayrica yorum yaptim.
Bu gidişle öyle olcakben olsam sana tekrar güvenene kadar bebek işini ertelemeyi düşüniyorum derdim. Akıllı olsun. Asla güvenmediğn birinden çocuk yapma.
Sizin hissettikleirniz onemli yazmisim. Sadece lakayt olmasi sorun mu yoksa aldatildim kisminda da mi suphe var bunu kendiniz bilebilirsiniz. Bu mesajdan ben seviye olmadigini anladim. Konu sahibi aldatilmis gibi tepki vermis. O nedenle.İyi de konuya yazdığınız ilk mesajda “ben bir acayiplik görmedim” yazmışsınız.
Aldatılmak sadece koynuna girmek değil benim için beyinde başlar herşey kafasına koyan adam yapar seni seviyorum ama onunla oldum seni seviyorum ama onunla konuştum eğlendim sakalastim bı fark yokSizin hissettikleirniz onemli yazmisim. Sadece lakayt olmasi sorun mu yoksa aldatildim kisminda da mi suphe var bunu kendiniz bilebilirsiniz. Bu mesajdan ben seviye olmadigini anladim. Konu sahibi aldatilmis gibi tepki vermis. O nedenle.
Tek soyleyebilecegim hayati esinize ve kendinize dar edip, kendinizi yoracaginiz olur.Aldatılmak sadece koynuna girmek değil benim için beyinde başlar herşey kafasına koyan adam yapar seni seviyorum ama onunla oldum seni seviyorum ama onunla konuştum eğlendim sakalastim bı fark yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?