Eşinizin msjda bir kadınla sakalasmasi ?

İş arkadaşıyla şakalaşmasında yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum iş yerine gidince sap gibi durmuyoruz sonuçta şakalaşmalar gülüşmeler oluyor. Ama oncesinde ne konuştular ne kadar yakınlar orasını bilemem

Ceza verirsin bi dahakine güzel saklar.
Cezayla olacak iş değil o sana saygı duymuyor adam ve bunu sen sağlayamazsın.
Ayrıca cinsel ilişkiyle anlaşmayla olmuyo evlilik adamın gözü günlü dışarı açıldıysa iş biter.

Aldatılmak sadece koynuna girmek değil benim için beyinde başlar herşey kafasına koyan adam yapar seni seviyorum ama onunla oldum seni seviyorum ama onunla konuştum eğlendim sakalastim bı fark yok

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Aldatıldığınızı düşünüyorsunuz ki bence de haklısınız, ben de eşimin böyle cıvık iğrenç espriler yaptığını görsem inanılmaz tiksinirim. Eğer buna tepkisiz kalıp kabul ederseniz devamı gelecek belliki.

öncelikle her şeyi çözene kadar çocuk işini rafa kaldırın derim.

Is yerinde sakalasmalar olur demis bazilari. Ancak evli bir erkege senin yasin yetmez vermeye gibi belden asagi espriler de yapilmaz. Ayni seyi siz yaptiginizda esiniz bunu kabul etmiyorsa yaptigi hatali bir sey demekki. Yanlisi yapan siz degilsiniz ki evden neden siz gideceksiniz, bir de millete aciklama yapma durumunda kalacaksiniz. Ders vermeyi de niye dusunuyorsunuz anlamadim. Esiniz saygisini yitirdiye sizi tekrar kazanmak icin o ugrasmali. Evden gitmeyin, onu gonderin ki millete aciklama zahmetine o katlansin. Bakalim evden gittiginde bu durumu millete nasil anlatacak.
Bu arada goruntulerin ekran fotograflarini da cekip saklayin.
Sunu da soyleyim ki bu derece ucuz bel alti sakalar yapiyorsa bunu hep yapiyordur. Esinizde problem. O kiza da sakin birsey yazmayin, hakli iken haksiz konuma dusersiniz. Esinizle o kiz ikisi de ayni seviyede, seviyesiz hatta.

Haklısınız

Çok üzücü , senin yerinde olsam gözlemlerdim. Ama eşin cıvık belli

Çok üzücü..
Yıllarca tanımaya çalış,güvenmeye çalış,sev,evlen, aynı yastığa baş koy . Öyle bir şey çıksın ki bütün yılların emeğini (güvenini) saniyeyle yerle bir etsin..
Çok haklısın.. Affetsen devamı olacak mı, ya da iş yerinde nasıl bir diyalogları var diye kafada kurup duracaksın. Ayrılayım desen içinde sevgisi kalacak, acaba diyeceksin..
İki yönü de zor. Sadece Allah yardımcın oldun diyebilirim. İyi düşün, sağlıklı karar ver

Keske su eli seyinde adamlar yokolsa gezegenden..Yapabileceginizi bilsem ya da uzaktan maval okumaksa bu benimki ayril cocukta yokmus..gitsin kimle oynasiyorsa oynassin.Cocukta yapma bu adama sonra bu masum msjlasma hamileyken yatakta biter.

Belliki gozu disarida bu Herifin kendince yaptigini zararsiz zannediyor birde sen yap kiyamet kopar bosan demem ama cocuk isini askiya al ve deki sana olan guvenim sarsildi bir sure dusunuyorum de ki bunu onu cocukla tehtit et die deil gercekten kendi iyiligin için yap Herifin karakteri Belli oldu

Genislikle ilgisi yok. Saygi ve guvenle alakali. Gunun 10 saatini gecirdigim is yerinde arkadasim olabilmeli. Aksi durum sacma olurdu. Siz calismiyorsunuz sanirim.
Esin kadin is arkadasina "herkese veriyosun, bana vermiyosun" sakasini yapabilir mi cidden?
Bu kadari guven olmaz, dupeduz genislik olur.
Not: calisiyorum.

Esin kadin is arkadasina "herkese veriyosun, bana vermiyosun" sakasini yapabilir mi cidden?
Bu kadari guven olmaz, dupeduz genislik olur.
Not: calisiyorum.
Buna cevap vermistim ama konu sahibinin derdi bu degil ki. Konu sahibi esim hic bir sekilde bir kizla konusamaz sakalasamaz diyor. Bana gore hepsi aldatmak diyor. Bahsettigi ve takildigi nokta seviye kismi degil. Konuyu okursaniz daha net anlarsiniz.

Zor bir durum, aldatmasa bile ortada bir arzu duyma ve bunu cümleye dökme var, hele bir fırsatını yakalasın, ya boşanacaksınız ya susacaksınız

Buna cevap vermistim ama konu sahibinin derdi bu degil ki. Konu sahibi esim hic bir sekilde bir kizla konusamaz sakalasamaz diyor. Bana gore hepsi aldatmak diyor. Bahsettigi ve takildigi nokta seviye kismi degil. Konuyu okursaniz daha net anlarsiniz.
Yok konu sahibi bence de yanlis yere takiliyor. Is arkadaslarimizla cinsiyet farketmeksizin msjlasiriz, molalarda yemek de yeriz, ailece de bulusuruz biz. Esim burdaki kadin polislerden biriyle konusabilir,sakalasabilir. Ben nasil ki erkek ogretmenler ve idarecilerimizle konusup, sakalasiyorsam. Zaten biz birbirimizin cevresini de hep taniriz. Mutlaka evimizde agirlamisizdir arkadaslarimizi. Kadinlarla hic konusmasin demek sacmalik. Bu konuda guvenirim esime. O da bana tabiki.
Ama o msjlarinda bu sekilde bi konusma gorursem aninda postalarim ben evden. Bu cok ayip bir konusma benim icin.

Esinizin yaptigi hic normal degil, gözü disarda malesef zaten özelden niye yazilirki? Bir erkek özelden yazmaya basladigi zaman arkasinda hep bir niyeti oluyor, aksini görmedim. Sizin adiniza üzüldüm

Siz konuyu saptiriyorsunuz bende çalıştım bende sakalastim hiç erkekle konuşmadım dönem ama evlenince mesafe olur arada sakalasirsin ama abi kardeş seviyesinde bel altı şakalar benim erkekle bayanın sakalasmasi olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…