Eşinizin msjda bir kadınla sakalasmasi ?

Yaşadığınız hayal kırıklığını resmen içimde hissettim çok kötü oldum. Ben yönlendirmek istemem ama normal bir şaka da değil resmen bel altı. Bir daha yapar mı yapmaz mı bilemeyiz ama maalesef karakter göstergesidir bu bence Eşinizi siz tanıyorsunuz en doğru kararı yine siz verirsiniz tabii.

gitmek ile ilgili bir şey düşünme bence herkes burda sana git yazar ama aynı durum başlarına gelse gitmezler. Öncelikle sakin ol arkadaşım bak şunu yap kızı arar bulur onu rezil ederim de varsa bilmediğim anlat de zaten korkar çorap söküğü gibi gelir gerisi. Hemen kötü düşüp evliliğini yıkma canım

Neyini eksik ettim kafasından çıkın öncelikle.

Böyle durumlarda fikir vermek çok zor. Kimisi boşa der, kimisi çektir, kimisi ne var bunda .

Önemli olan sizin ne düşündüğünüz .

Yenilir yutulur değil konuşmaları. Savunması da daha kırıcı.

Benim de başıma gelmişti buna benzer bi olay eşime calistigi yerdeki bı bayan gece 12 de msj atmışti eşim izinliydi bı hafta o zaman o bayan ne zaman basliyon gel artık yaaa yazıp gülücük atmisti.. hamileydim bı de ben delirdim tabi hemen o an arattım eşime aralarında ki muhabbeti duymak icin. İşyerinde gruplaşma varmıştı meğerse eşimle bu bayan ve bı kişi daha vae bir olmuslar meğerse diğer gruba karşı.. ayrıca benim eşim cıvık birisi degildir hemen gerekli açıklamayı yapıp o bayanı aradı o gece.

Yangına körükle gitmek istemem ama sorun eşinizin iş arkadaşıyla konuşması değil aslında.

Hepimizin işyerinde arkadaşları var az çok, burada sorun iş arkadaşıyla flört eder gibi seviyesizce konuşması. Ve bu kadar laubali konuşabildiklerine göre işyerinde de sürekli yılışık bir şekilde iletişimleri var demektir. Hayal kırıklığınıza üzüldüm, evden gitmeden bir burnunu sürtmek istiyorum derseniz bir süre onu görmezden gelip soğuk davranın, çocuk planımızı biraz daha düşünmeye karar verdim sana güvenimi yıktın deyin, siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eşiniz olmadan arkadaşlarınızla biraz vakit geçirmeye başlayın, sizi kaybetme korkusunu yaşasın. Telefon şifrenizi falan değişin sürekli de telefonla uğraşın kısacası onu huzursuz edin biraz da. Böyle oyunları sevmem aslında ama eğer ortalığı ayağa kaldırıp sonra ailelerle uğraşmak istemiyorum diyorsanız bu şekilde ondan uzaklaşarak sizi kaybetme korkusunu ona yasatabilirsiniz. Siz o şekilde iş arkadaşlarınızla özelden mesajlaşsanız ne olurdu acaba? Şuan ya darp edilmiştiniz yada dünyayı size dar etmişti eşiniz.

Tatile falan gidip bir süre terketseniz beni arama diyin yada not bırakın. İlişkimiz de normal demissiniz ben olsam yatağa falan almam. Bunda ne var diyecektim konunun başlığına itafen. Ama normal bir şakalaşma degil. Sapıkça bir şakalaşma. Bu erkeklerin nefsi neden bu kadar açgözlü anlayamıyorum.

Ha kızı rezil etsin. Kocasına çaktırmasin. Ben bunu hakkaten anlamıyorum. Elalemin kızından ona ne onu eşi bağlar. Ha gerektiğinde kız da rezil edilir ama tek taraflı değil eşiyle birlikte rezil edilir. Sizin dediğiniz şey ne kadar etik. Hadi kızı rezil et evinde otur

Ben kızı rezil etsin demedim sadece rezil etmekle kocasını tehdit etsin dedim

Ben konuşmadan bişey anlamadım.. sapıkça fln demiş herkes ne sapık olan ? Yaşın tutmaz diye ben kız arkadaslarima bile derim ben lezbiyen miyim yani? Ne alaka. Sen anlamazsın manasında gelen bir laf.
Ben konuyu cidden anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…