Tatile falan gidip bir süre terketseniz beni arama diyin yada not bırakın. İlişkimiz de normal demissiniz ben olsam yatağa falan almam. Bunda ne var diyecektim konunun başlığına itafen. Ama normal bir şakalaşma degil. Sapıkça bir şakalaşma. Bu erkeklerin nefsi neden bu kadar açgözlü anlayamıyorum.Dha cocugumuz yok istiyoruz nerdeyse iki günde bı ilişkimiz gayet iyi anlaşıyoruz desemki hergun tartisiyrz yok herşey günlük gülistan ailelere duyursam herşey farklı olur ve ben gidersem bidaha asla dönmem fazla inatçıym fazla başka şekilde ona cezasını vermek istiyorum
Ha kızı rezil etsin. Kocasına çaktırmasin. Ben bunu hakkaten anlamıyorum. Elalemin kızından ona ne onu eşi bağlar. Ha gerektiğinde kız da rezil edilir ama tek taraflı değil eşiyle birlikte rezil edilir. Sizin dediğiniz şey ne kadar etik. Hadi kızı rezil et evinde oturgitmek ile ilgili bir şey düşünme bence herkes burda sana git yazar ama aynı durum başlarına gelse gitmezler. Öncelikle sakin ol arkadaşım bak şunu yap kızı arar bulur onu rezil ederim de varsa bilmediğim anlat de zaten korkar çorap söküğü gibi gelir gerisi. Hemen kötü düşüp evliliğini yıkma canım
Ben kızı rezil etsin demedim sadece rezil etmekle kocasını tehdit etsin dedimHa kızı rezil etsin. Kocasına çaktırmasin. Ben bunu hakkaten anlamıyorum. Elalemin kızından ona ne onu eşi bağlar. Ha gerektiğinde kız da rezil edilir ama tek taraflı değil eşiyle birlikte rezil edilir. Sizin dediğiniz şey ne kadar etik. Hadi kızı rezil et evinde otur
:))O telefonu alırım duvardan duvara duvardan duvara fırlatır, sonra hayatımm der bi ohh çeker işime bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?