Eşinizin msjda bir kadınla sakalasmasi ?

"başta sen herkese ver bana verme yazmış kız anlatmam yaşın tutmaz demiş esimde merak etme yaşım tutar benim felan yazmis sonda gülücükler "

Bunu okuyunca bir tiksinme geldi niyeyse...
aynen konu sahibinin esinin hic mesafesini bilen bir tavri yok malesef

Karsi cinsle sakalaşmasi normal de, bel alti şakalaşması çok itici.
Bu kadar baski yaparsanız karşı cins konusunda her kıza " kız" gözüyle bakar böyle.
ne demek istediniz bu kadar baski yaparsaniz diye?

Aldatılmak sadece koynuna girmek değil benim için beyinde başlar herşey kafasına koyan adam yapar seni seviyorum ama onunla oldum seni seviyorum ama onunla konuştum eğlendim sakalastim bı fark yok

Bunu siz yazmadiniz mi?

Ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz, şunu yapın bunu yapın diyemem ama yapılan aleni flörtleşme. Bir de yani cinsellik de içeren bir flörtleşme var. Ben bunu aldatma olarak görürdüm, illa fiziksel bir şeyler olmak zorunda değil aldatma olması için.

Benim icinde aldatmatmak, aldatmaya dogru giden bir durum daha gerceklesemeden yakalandiysa bu benim icin yine de aldatmak.

Meral ettim eşinize konuşmanın öncesini sorduğunuzda ne dedi ?
Kabuk ediyor mu bu konuşmanın belaltı imalar ile yapıldığını, yoksa başka bi kılıf uydurmaya mı çalıştı ?

ne demek istediniz bu kadar baski yaparsaniz diye?
Konu sahibi " söz verdik birbirimize, o da başka erkekle konuşmamı istemez" demiş.
Yani her ikisi içinde karşı cins konuşulmaması gereken, potansiyel sevgili adayları.
Insan olarak degilde, konusulmamasi gereken kiz, erkek olarak gorursen karsindaki kisiyi gereksiz bir algıda seçicilik yaratmış olursun böyle.

Evet bu konuda tamamen hak veriyorum size bir seyin ne kadar üstüne gidersen büyütürsen o mutlaka sorun olarak basina geliyor insanin. Yinede esini bu durumda hakli yapmiyor tabi. Kadin erkek normal konusma siniri coktan asilmis.

Ne yazsam bilemedim ama kil kapilacak kadar var.ortaligi atese verme ama hemen de affetme . Cilvelesme var maalesef(

Kız calisan
Birileri birilerine baya biseyler vermiş
Anladim sonradan.. hasta olunca algilar kapandi bende canim :)
Cok seviyesizce..
Ama tanidiği adam bi anda başkasi olmaz ya..
Ne bilim
Ilk seviyeler deģil cünkü.. baya baya lafli birinin konusmalari...

Anladim sonradan.. hasta olunca algilar kapandi bende canim :)
Cok seviyesizce..
Ama tanidiği adam bi anda başkasi olmaz ya..
Ne bilim
Ilk seviyeler deģil cünkü.. baya baya lafli birinin konusmalari...
Baya baya kız biraz aşmış kendini adama hiç girmiyorum bile
Çok laubali

Meral ettim eşinize konuşmanın öncesini sorduğunuzda ne dedi ?
Kabuk ediyor mu bu konuşmanın belaltı imalar ile yapıldığını, yoksa başka bi kılıf uydurmaya mı çalıştı ?
Yanlış anlıyorsun diyor sakalastim sadece yapmamam gerekiyordu dio

Evet bu konuda tamamen hak veriyorum size bir seyin ne kadar üstüne gidersen büyütürsen o mutlaka sorun olarak basina geliyor insanin. Yinede esini bu durumda hakli yapmiyor tabi. Kadin erkek normal konusma siniri coktan asilmis.
Tabiki eşi haksız. Konu sahibi hala bir kızla sakalasmis olmasına takılıyor ama burada olay bir kızla şakalaşmak değil, bildiğin cinsel kur yapmışlar birbirlerine.

Yanlış anlıyorsun diyor sakalastim sadece yapmamam gerekiyordu dio

Yani ablacım, benim konudan anladığım;
Eşinin iş ortamında herkesle cinsel münasebeti olan bir hanım kız var.Eşin de bunu duyunca "anlatsana neler yaptınız, sen zaten herkese ver bi bana verme küstüm işte" filan diye gülerek trip atıyor.Kız da "senin yaşın tutmaz anlatmam" diyor.
seviyeler LEŞŞŞŞ..

Adam oyleymis diyorum canikom kizi bilmem :) adam zaten boyle laubali biri gibi cunku bir kerelik konusma boyle olmaz yani
Allh akıl fiir versinn ne diyelim
Benim hidukte bı kere bana yaka landı bu ksdr konuşmasada
Öpücük emoji atmış yabancı oyun arkadaşı kadına kıyamet koptu
Kırdım teli kafasında

Kız geldese koşa koşa gider böyle bir tip herkese ver diyince ekmek yoğurt ver demiyo bellii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…