Eşinizin msjda bir kadınla sakalasmasi ?

Allh akıl fiir versinn ne diyelim
Benim hidukte bı kere bana yaka landı bu ksdr konuşmasada
Öpücük emoji atmış yabancı oyun arkadaşı kadına kıyamet koptu
Kırdım teli kafasında
Aa öpucük bide
Allahim akil fikir versin bu erkeklere..
Sen de farkli emojiler gonder ona..

Kocasıda tutar yaşım diyor, yani resmen boş bir arazi veya işyeri Bodrumuna bile girer bunlar, herkese verdin bana vermedin ne demek Ya belli ki muhabbetleri çoook olmuş

Aynen öyle. Ortada aç köpek bir adam var, bana da sıra gelir belki diye hazırola geçmiş.
Böyle leş bir adama ne eşim diye millet içine çıkılır ne aynı ev içinde yaşanır ne ona yemek yapılır ne çocuk, konu sahibi bugün olmasa bile yarın fırsat peşinde koşacak ciğersiz bir kocası var, allah sabır versin

Hayret modern olun azcikcilar gelmemis :)

Eşiniz neyseki zeki biri degil yakayi hemen ele vermis. Burnundan getirin yoksa akillanmaz

Peki siz esiniz isyerindeyken ona artik nasil güvenceksiniz, kontrole mi gitceksiniz? Allah akil fikir versin erkeklere, huzu yok gercekten

çok büyütmüşsünüz olayı ,hiç gerek yok

Bugün bunu yapan yarın başka şeyler de yapar illa boşanmak için ya da bir şeyler olması için aynı yatakta mı basmak gerekiyor aynı yatakta basmak mesajını yakalamak benim için aynıdır zihniyete bak. Aynısını yaşamadımBen şüphelendim mesaj göremedim ama bu öyle bir mesaj görsem kadını bulur ona bir sorardım işin aslını bilemezsin ki belki kadına yazıyor

Size katiliyorum ben..
10 saatimi gecirdigim is arkadaslarimi erkek kadin diye ayiramiyorum.
Tabii ki sakalasiyoruz disarda ailece gorusuyoruz..
Yani allah korusun kimsenin aklina boyle bir sey gelmez...

Bence omrunuzun geri kalanina huzurla uyanisiniz olmuş. Baskasini yataga atmak icin agzi akan ve neee olcaakkk yaaauuu sakalastimm biseyyy yapmaduuuiimm diyen okuz ve ogrenc bir adam. Aynisini esim yapmis olsa aninda kapiya koymustum nereye giderse gitsin pislik adam. Ne aglicam uzulcem sinirden aglardim sadece

Çık git ama deki kafamı dinlemem lazım bana kendini affettireceksin artık başkalarına şaka yapacağın zamanı bana affettirmeye çalış

Hepsinin canı cehenneme.. Kendini sakın üzme bir daha, sulu yılışık bir adam mide bulandırıcı pislik için..

İş arkadaşlarınla samimi olmak, konuşmak farklı, cinsel içeriği olan vermeli almalı muhabbet farklı, ben en elit ve medeni olanından en maçosuna hangi gruptan olursa olsun bir Türk erkeğinin eşine veya sevgilisine bir iş arkadaşının attığı mesajda cinsel manayı da içerir şekilde herkese verdin bir bana vermedin cümlesini gördüğünde aman adam eşimin iş arkadaşı böyle samimi konuşmak normal diyeceğini zannetmiyorum. Yani buradaki mesajlaşmanın bana kalırsa ne iş arkadaşı samimiyeti ile, ne medeniyetle ne de eşe karşı duyulan güvenle alakası var. Buradaki konuşma cinselliği de içerir şekilde alenen flörtleşme kimse kusura bakmasın. Zaten konu sahibi de diyor. Bende eşimin bu mesajı görene kadar böyle bir konuşma yapabileceğine inanmıyordum diyor. Benim konu sahibine tavsiyem kesinlikle çocuk işini en az bir iki sene ertelesin , olayı eşinin küçümsemesine izin vermesin ve hareketleriyle onun yaptığının kendisinii nasıl kırdığını anlamasını sağlaması ve ve gözünü dört açması olur. Zira bu tek seferlik bir olay gibi gelmedi bana. Sadece bu sefer yakalanmış.

Son düzenleme:
Valla ben ceketinin içine çip takarım , gün içinde nasıl konuşuyor dinlerim.
Yani illaki böyle bi teknoloji alet edevat vardır heralde..

Kusura bakmayın eşiniz biraz gevşek ağız geldi bana. Yani bir şey yapacağından değil ama işte lafın nereye gideceğini hesaplamadan konuşuyor yazıyor. Siz kızmakta kızmakta haklısınız tabi o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…