Aa öpucük bideAllh akıl fiir versinn ne diyelim
Benim hidukte bı kere bana yaka landı bu ksdr konuşmasada
Öpücük emoji atmış yabancı oyun arkadaşı kadına kıyamet koptu
Kırdım teli kafasında
Kocasıda tutar yaşım diyor, yani resmen boş bir arazi veya işyeri Bodrumuna bile girer bunlar, herkese verdin bana vermedin ne demek Ya belli ki muhabbetleri çoook olmuşYani ablacım, benim konudan anladığım;
Eşinin iş ortamında herkesle cinsel münasebeti olan bir hanım kız var.Eşin de bunu duyunca "anlatsana neler yaptınız, sen zaten herkese ver bi bana verme küstüm işte" filan diye gülerek trip atıyor.Kız da "senin yaşın tutmaz anlatmam" diyor.
seviyeler LEŞŞŞŞ..
Aynen öyle. Ortada aç köpek bir adam var, bana da sıra gelir belki diye hazırola geçmiş.Kocasıda tutar yaşım diyor, yani resmen boş bir arazi veya işyeri Bodrumuna bile girer bunlar, herkese verdin bana vermedin ne demek Ya belli ki muhabbetleri çoook olmuş
Kız geldese koşa koşa gider böyle bir tip herkese ver diyince ekmek yoğurt ver demiyo bellii
Böyle leş bir adama ne eşim diye millet içine çıkılır ne aynı ev içinde yaşanır ne ona yemek yapılır ne çocuk, konu sahibi bugün olmasa bile yarın fırsat peşinde koşacak ciğersiz bir kocası var, allah sabır versinAynen öyle. Ortada aç köpek bir adam var, bana da sıra gelir belki diye hazırola geçmiş.
Baya bı ambargo uyguldiydim
Aa öpucük bide
Allahim akil fikir versin bu erkeklere..
Sen de farkli emojiler gonder ona..
Allh akıl fikir versin bunlaraZaten amaç kıza gel dedirtmek.
çok büyütmüşsünüz olayı ,hiç gerek yokGayet mutlu bir pazar sabahına uyanmisken gördüğüm msj kırıldım çok eşim markette çalışıyor ve şirket grubu var Orda baaslamis konuşma elinde tavuk olan varmı die esimde yok ben şu mağazaya verdim gibi birşey yazmış sonra kızla özelden konuşmuş silmiş sanırım anlatmam yazıyordu başta sen herkese ver bana verme yazmış kız anlatmam yaşın tutmaz demiş esimde merak etme yaşım tutar benim felan yazmis sonda gülücükler bu konuşmanın onceside var belliki okuyunca ellerim titredi sabahtan beri agliyrm dha yeni evliyiz 1 sene Ağustos da oldu neyini eksik ettim ben saklamam içimde söyledim özür dilerim yapmamam lazım sakalastim sadece Kur'an'a el bastı karşımda konusmamam lazımdı biliyorum sanki yatagami attım diyor bide bunların önemi yok benim buna kalkışması bile beni delirtiyor bu kadar basit mi ya unutamam affedemem aynısını ben yapsam demedigi kalmaz birşey yapmam lazım bana yol gösterin içimden bı ses bas git annemgile diyor bide ben herkesle ozelimi paylasmam gidersem tam giderim ona ders vermek istiyorum beni kaybetmek korkmalı bu kadar basit değil benim için bir evliliği bitirmek çok üzgünüm kafam karışik
Bugün bunu yapan yarın başka şeyler de yapar illa boşanmak için ya da bir şeyler olması için aynı yatakta mı basmak gerekiyor aynı yatakta basmak mesajını yakalamak benim için aynıdır zihniyete bak. Aynısını yaşamadımBen şüphelendim mesaj göremedim ama bu öyle bir mesaj görsem kadını bulur ona bir sorardım işin aslını bilemezsin ki belki kadına yazıyorGayet mutlu bir pazar sabahına uyanmisken gördüğüm msj kırıldım çok eşim markette çalışıyor ve şirket grubu var Orda baaslamis konuşma elinde tavuk olan varmı die esimde yok ben şu mağazaya verdim gibi birşey yazmış sonra kızla özelden konuşmuş silmiş sanırım anlatmam yazıyordu başta sen herkese ver bana verme yazmış kız anlatmam yaşın tutmaz demiş esimde merak etme yaşım tutar benim felan yazmis sonda gülücükler bu konuşmanın onceside var belliki okuyunca ellerim titredi sabahtan beri agliyrm dha yeni evliyiz 1 sene Ağustos da oldu neyini eksik ettim ben saklamam içimde söyledim özür dilerim yapmamam lazım sakalastim sadece Kur'an'a el bastı karşımda konusmamam lazımdı biliyorum sanki yatagami attım diyor bide bunların önemi yok benim buna kalkışması bile beni delirtiyor bu kadar basit mi ya unutamam affedemem aynısını ben yapsam demedigi kalmaz birşey yapmam lazım bana yol gösterin içimden bı ses bas git annemgile diyor bide ben herkesle ozelimi paylasmam gidersem tam giderim ona ders vermek istiyorum beni kaybetmek korkmalı bu kadar basit değil benim için bir evliliği bitirmek çok üzgünüm kafam karışik
Size katiliyorum ben..Biz normal insanlar sevdigimiz biri olunca(evlilik terimi sacma duruyor. Deger vermek sevmekdir onemli olan, sevgiliyken nisanliykrn de aldatamazsin cunku) diger insanlari cinsiyetsiz goruyoruz. Benim isin is yerimdeki erkeklerde kizlar gibi. Cinsiyetlerinin onemi yok. Onlari erkek olarak algiladigimda bence problem var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?