Eşinizin/nişanlınızın/sözlünüzün mesleği ve sizin kendi mesleğiniz ne?

aprilgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
148
26
33
Merhaba bayanlar malumunuz artık çağımızın bir gereği olarak erkekler kadar biz bayanlar da çalışıp kendi ayaklarımızın üzerinde duruyor ve kendi paramızı kendimiz kazanıyoruz.Ama benim asıl sizlere sormak istediğim;
Eşiniz ve sizin ne işle mesgul olduğunuz,Meslekleriniz arasında ne gibi benzer ve farklılar var?
Eşinizin mesleği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eşinizin/nişanlınızın/sözlünüzün yaptığı iş mi yoksa sizin yaptığınız iş mi size daha eğlenceli geliyor?
İşinizi severek mi yapıyorsunuz?Eşiniz/nişanlınız yaptığı işe tutkuyla bağlı mı?..

Artık o ömür törpüsüyle sözlü değilim ama güzel günlerimizin hatrına cevap vermek istiyorum:
1.Ben İstek Vakfı Kolejlerinde İngilizce Öğretmeni olarak çalışıyorum ama kısmetse bu son yılım ardından şirketlere başvuracağım.Benim eski hödük de İstanbul Üniversitesi mezunu mühendistir.
Canım öğretmenlikle mühendislik arasında dağlar kadar fark var :)
Mesleğine saygı duyuyorum okuduğu okula gitmek ve yaptığı mesleği yapmak herkesin harcı değil
Mühendislik sıkıcı bence öğretmenlik daha eğlenceli,tabii devlet okulunda değil..
Kendisi tam bir matematikçidir,sayısal zekası iyidir o yüzden seviyor.Bense vakıf kolejinde çalışmaktan zevk alıyorum.
Biraz da sen anlat güzelim sen bahsetmemişsin

eşimde bende iibf liyiz yani okulda tanıltık malumunuz ikimzde şletme mezunuyuz ...kaçınılmaz sonuç atama beklerken o bi şirkette satış elemanı olarak calışıyor bende yeni bi şehire yeni evli olarak geldiğimden ötürü henüz bi işe girmiş değilim arastırıyorum şu an için ev hanımıyım .....çok iç karartıcı oldu dimi

Ben de olan işimi bırakıp şirketlere CV yollayacağım bana da rahat battı

Merhaba canım öncelikle ayrılmanıza üzüldüm ama demek ki böylesi daha hayırlıymış sizin için karşına seni daha çok hakeden biri çıkması dileğiyle en kısa zamanda..Hadi ya ingilizce öğr.demek o zaman liseden de dil çıkışlısındır sen de değil mi?Ben de öyleyim anadolu lisesi yabancı dil bölümü çıkışlıyım ne güzel sevindim bak şimdi ne güzel yıllardı(Tabi Elsler tam bir kabustu o ayrı ne demek istediğimi anlamışsındır sen şimdi:) Ben de profesyonel rehberim kendi kurduğum bir tur şirketim var sadece yabancı turistlere yönelik geziler düzenliyoruz hem yurtdışına hem yurtiçine.Ha bu arada 3,5 senedir evliyim eşim diş doktoru.Ben onun mesleğinin benimkinden daha zor olduğunu söylerim hep kendisine ama o da aslında benimkinin öyle olduğunu söylüyor.Eğlence konusunda hemfikiriz onunla ben de kendi işimi daha eğlenceli buluyorum severekte yapıyorum.(Belki de o yüzden yorucu ve zor gelmiyordur bilemiyorum:)Böyle yani canım..

rahat olsa bırakıp gitmezsiniz sizinde kendinize göre haklı sebepleriniz vardır allah hepimizin gönlüne göre versin :)
Amin canım
İş rahat,ortam keyifli,nimetleri çok,parası da güzel ama ben daha büyük paraların peşindeyim
Ben iflah olmam bacım

Merhaba canıım :) Hahaha yok canım ne iç karartıcısı..Aynı meslekte olmanın kötü yanları var mı sence?Bu arada en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulmanı diliyorum güzelim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…