Esinizin/Sevdiginizin kiz kuzenleriyle olan yakinligi sizi rahatsiz eder mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Hade bakem KK'nin cici bayanlari dökülünzemuszemus

Yakinliktan kastim cok samimi olmak, sarilmak, el sakasi yapmak (hic sevmem), birbirine sürekli takilmak.

Ben cok kiskanirim sevdigimi ama rahatsiz olmam kuzen olursa, ama tabi kuzeninin nasil olduguna ve davranis bicimlerinede bagli:umursamaz:

Yok ne münasebet, kuzen kardeştir. Bazı yörelerde kuzenle evlilik vardır ama bizim geleneklerimizde kuzene sadece kardeş gözüyle baklır. Kardeşinden kıskanmayacağıma göre, kuzeninden de kıskanmam.

ben çok kıskanırım hatta zaman zaman arıza çıkardığım bile olmuştur
bazen canımlı cicimli güzelim falan diye konuştu mu başbaşa kaldığımızda uyarırım, rahatsız olduğumu söylerim
o pek sallamaz o gün tamam der iki gün sonra yine aynı şeyi yapar ama ben çok rahatsız olurum
ben nasıl kuzenlerimle olan ilişkimde hareketlerime dikkat ediyorsam o da edecek, etmek zorunda

belki eşimin memleketinde ve sülalesinde akrabayla evlilikler yapılmasından dolayı bilinç altımda oluşan bi tepkidir bu ama ben gerçekten çok samimi davranışlardan rahatsız olurum

Son düzenleme:

Karşının gözünden bakmak lazım şakalaşmaya takılmayada.

Kıskanmam herhalde kafamçokkarıştı

seviye bilindikten sonra asla eşimi kuzenlerinden kıskanmam.ama şu zamandada bazı insanlar kuzenlerine kaardeş gözüyle bakmıyolar gelenek görenek dinlenmiyo.bide güven çok önemli eşime o konuda çok güvenıyorum tavırlarınıda bildiğim için asla kıskanmadım eşim herzaman seviyeli konusur

kısknaırım tabi hemde çok uzak olsunlar sevdiğimden çok kıskanırım hemde...

istemem yakın filan uzağını bile istemem.....

ben rahatsız olurum
devir değişti şimdi
haberlerde duyuyoruz şimdilerde
kardeş gibi olupta birbirine aşık olanlar
evli olupta başkasıyla birliktelik yaşayanlar
şahsen ben kimseye güvenmiyorum

hiç rahatsız etmez, kardeş gibi seviyor, daha neler yani

beyim benim erkek kuzenlerimle konusmami dahi istemiyor
ama kendi cok güzel konusur kendi kiz kuzenleri ile
valla bende takmiyom onu surat yaparsa yapsin konusuyorum yine.

bende rahatsız olmuyorum kuzenlerını bıldıgım için
ama farklı yapıda olsalar kıskanırdım
ama bazen kıskanmıyorumda deıl hanı
cok yakınlar bılıyorum ama yınede ınsanın içine art niyet düşüyor yaaa buda heralde kıskanclıktan olsa gerek...

ay kıskanırım diyenleri görünce şok oldum:1shok: ne demek ya kuzen kardeştir...yasakkelime

aslında aile icinde olmaması gereken seyler dusunmek bile yanlıs..ama yapanlar var tabi asılanlar falan goruyoruz..kıskanclıkda yapmam gezseler canım dese falan bunları takmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…