Esinizin/Sevdiginizin kiz kuzenleriyle olan yakinligi sizi rahatsiz eder mi?

ben rahatsız olmamm diycem ama kuzenlerini bildiğimden böyle söylüyorum cok yakınlardır kardeş gibi.gel gelelim öyle olmasalardı kuzenleri o zaman işdeğişirdi.kıskançlığın alasını yapardım vallakaydirigubbakcemile3

eski sevgilim kuzeniyle aldattığı sonradanda onla nişanlandığı için bundan sonrakindede hep bi acebam olur... tabi herkes aynı değildir ama boşuna dememişler tecrübe yenilmiş kazıkların toplamıdır diye:):) bidaha aynı duruma düşmemek için seviyeli olmalarını isterim hoş yapan yine yaparda...allah fırsatını vermesin ne diyelim..

henüz bir araya gelemediğimiz için şu an bi rahatsızlığım yok :uhm: ama onlarla samimiyet derecesi nasıldır böyle sulu sulu tipleri sevmem.öylelerse kıskanırım

fazla laubali olmalarini istemem sahsen
esimin kuzenleri manken gibiler valla esimi gördükleri zaman sapur supur öperler hemen hic rahatsiz olmazdim ama gecenlerde laf arasinda xxx abim cok fena yakisikli demisti o zaman biraz killandimlmaz:

Benim de eski sevgili beni kuzeniyle aldatmıştı...Kız ilişkimizden de haberdardı, ama bay ölü ona benimle olan ilişkisinin bittiğini söyleyince işler değişmiş..
Eşime ne kadar güvenirsem güveneyim, karşısında yılışık yılışık hareketler yapan, patavatsızca konuşan bir kuzen varsa rahatsız olurum..
Ben de kuzenim..Ama kuzenlerime hem eşlerinin yanında, hem yalnızken "abi" den başka kelime kullanmam.Yok hayatım, bitanem, hiç hoş gelmiyor kulağıma.

kuzenleri biz kardeş gibi gorebiliriz, ben de öyle görüyorum ama kuzenler kardes degildir. dinen ve yasal olarak nikah hakları vardır. ayrıca ülkemizde epey yaygındır, cevremde ne egitimle nasıl bir iste calısan bir arkadasımın kuzeniyle beraber oldugunu gozlerimle gördüm. artık kuzen,amca, yegen, kayınpeder = kardes lafına inanmıyorum.

bizim ailemizde de sevgilinin ailesinde de kuzen kardes gibidir..ne o beni erkek kuzenlerimden kskanir ne de ben onu kız kuzenlerinden..böyle bir düşünceyi aklımın ucundan bile geçirmem zaten..istedikleri kadar samimi olabilirler beni hiç bozmaz..

............................................]

Son düzenleyen: Moderatör:
ben rahatsız olurum
devir değişti şimdi
haberlerde duyuyoruz şimdilerde
kardeş gibi olupta birbirine aşık olanlar
evli olupta başkasıyla birliktelik yaşayanlar
şahsen ben kimseye güvenmiyorum

bende güvenmiyorum herkes yerini bilsin ne öyle el şakası filan!

aslında etmemesi gerek ama beni cok rahatsız ediyoklava:

rahatsıız olmam kuzen kardeş gibidir benim için kıskanıcağımı sanmıyorum :bbo:

asla olmazdım. kuzenler bizde kardeşdir. eşim olacak kişide bu mantalitede olacaktır. kültürü ve aile yapısı bana uygun. onda da,ailede kuzen evliliği olmayacaktır.

kıskanılır mı akrabadan.. ben yokken kuzenleri vardı tabi samimi olacaklar bu durum beni mutlu eder sadece.. sevgilimin bir sürü kuzeni var hepsiyle de samimidir.. abileri gibi davranır bana da yenge derler kızlar, çok severler beni =) ben aile ilişkilerinin iyi olmasını isterim.. ilerde evlendiğimizde kuzenleri benim kuzenlerim görüşelim irtibatı koparmayalım isterim.. ben de erkek kuzenlerimle çook samimiyim.. hele askerde bi kuzenim var bi parçam o benim. sevgilim de asla kıskanmaz.. yeri gelir sarılırım öperim omzunda yatarım.. uzaktan bakanlar sevgili zanneder o derece bağlıyım kuzenime o yüzden ben de altında artniyet aramam.. sevgilimin bi kuzeni de face de sevgilimle sarmaş dolaş resimlerini koymuştu hiç rahatsız olmadım.. umarım bu iyi niyetlerim suistimal edilmez. hayatta neler duyuyoruz sonuçta.. hiç beklemediğimiz insanlar tarafından ihanete uğruyoruz.. basımıza gelmez inşallah

ben hoşlanmam
mümkünse pek yanaşmasın
tabi kişiye görede değişken
mesela hala kızları çok samimi , bundan rahatız değilim
teyze kızıda samimi ama ondan rahatsızım
yaş farklarıda var epeyce ama şundan sanıyorum
teyze kızı beni kıskanıyo muhtemelen
bende o yüzden haz etmiyorum
ama sınırını bildikten sonra samimiyet tamam
mesela eşime sarılıp gezmesini
kucağına uzanması
saçlarını okşamasını
göğsüne dokunarak sarılmasını kesinlikle kabul etmem
hoşlansamda hoşlanmasamda o kişiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…