Esinizin/Sevdiginizin kiz kuzenleriyle olan yakinligi sizi rahatsiz eder mi?

ay yok artık kuzenden de kıskanıcaksak naapçaz bilmem, akrabasına karşı öyle duygular besleyebilen insan sapıktır benim gözümde, sapık bi adamla da zaten beraber olamam iş kuzenlere gelene kadar..
bi de neredeyse hiç görüşmesin diyen arkadaşları hiç anlamadım hele.. dağa kaldırın bi de adamı o zaman

Son düzenleme:
Bence aradaki mesafeye, ve davranislara bagli..
Ben kiskanmiyorum, cunki kardes gibiler.
Oyle el kol sakalari da yok aralarinda...

Ama cok samimi olsalardi, ve hicte kardes gibi durmasalardi..
Is degisirdi bence... CADIARZU

askerde diye bahsettigin kuzenin evli mi ya da sevgilisi var mi?

ben biraz resmiyetten yanayım. yakın dawranısLar beni oLdukca rahatsız eder ve kıskanırım.

Rahatsız eder tabi çünkü bu zamanda kimseye güven yok arkadaşlar ben güvenmiyorum şahsen akrabaymış v.s hikaye bunlar..sevgilimin kuzenlerine yakın olduğunu görmedim ama asker eğlencesine gittiğimde kuzeninin sevgilime bakışları aklıma geldikçe deli oluyorum kız bide yanımda oturuyordu dua etsin aile ortamıydı yoksa onu bi güzel benzetirdim bir daha sevgilime gözünü bile değdiremezdi:mymeka:

artik insanlar arsizlasti kuzen falan dinlenmiyor..ama hersey benim esimde biter kuzeni yilisiksa zaten yaklasmaz ama yok kardes gibiyse görüsür....onu ayarlamasini bilmek gerekli..

asla rahatsız olmam.
yanlış bir şey düşünürsem kendimden utanırım.
kuzen=kardeş ya. böyle düşünceler bile çirkin.

kıskanmam;
eşimin kuzenleri arasında samimiyet vardır. kardeş gibi bir arada büyümüşler zaten. güvenirim hepsine.

bu konudaki genellemeler beni rahatsız ediyor açıkçası. güvenilmeyecek kuzen kendini belli eder. ona göre tavır alınır. herkesi aynı kefeye koymamak lazım.

laubali davranışları el kol şakalarını sevmediğim için eşiminde kuzenleriyle böyle bir ilişkisi olmasını istemem herkes sınırını bilmeli bencea.s

yok güvenmem ben öyle
öz babanın öz evladına yaptıklarını okumuyor muyuz , duymuyor muyuz
bizler yalnızca alıştığımız için, bunca senedir de yakınımızda oldukları için güven beslemek isteriz konduramayız akrabalarımıza
ama hisler duygular ,aile akraba yanlış tanımaz ..mesafe iyidir.
ben böyle yaklaşırım.

ben sevmem..........eşimin şakalaşması falan yoktur zaten ama bi kuzeni vardı ilk tanıştığımızda dedimki bu kız sana bişeyler hissediyo uzak dur diye eşim olur mu hiç sen ne diyosun obenim kardeşim falan dedi iyi görürüz dedim...aradan az bi zaman geçti haklıymışsın dedi özür diledi bende annesi,yengesi o sana aşıkmış evlendin diye hüngür hüngür ağladı demişler ...kadın bişi hissediyosa yanılmaz işte şimdi tlfda bile görüşmez kızın eşimin bildiklerinden haberi yok tabi geçen baktım eşim msnden bile silmiş onu ...olmaz diye bişi yok neler duyuyoruz

kizlar kuzen kardesdir diyoruz ben kendimden kücük kuzenlerimle karsilastigimizda konusurum zaten uzagiz ya senede bir yada 3 senede bir görcem.ama kuzen kardes degildir.benim annem kuzeni ile teyze ogluyla evli:))))

benim de teyzemin oglu vardi
ben icinde hic kötülük beslemedim kuzen kardesdir ya öyle gördüm.ben yurt disindayim o türkiyede
askere gitti maddi durumlari fazla iyi degildi bende 2 aya 3 aya bir para gönderiyordum coocuk harclik etsin diye.kosuyoruz hal hatir soruyorum falan.
baktim beni ariyor her gün baen oluyor günde iki defa.bir detel basinda duruyor askeriye avantaj galiba.
sana bir sey söylemek istiyorum dedi.seni ariyorum ailen kiziyormu?dedim ne alaka niye kizsinlar.birsey diycem sana diyor bir türlü söylemiyor.
sonra anneme dedim anne acaba bu yanlis fikremi kapildi.annem daha neler dedi yok olmaz öyle sey.
izne gittim o ara onun askerligi de bitmisti.teyzemlerdeyiz.balkona ciktim oturuyorum hemen battaniye getirim balkon demirlerini örttü kimse görmüycekmis beni yoldan gecen erkekler falan:)
mutfaga geciyorum bulasik yikamaya hemen geliyor yikamaya yardim ediyor sürekli pesimde.ben artik kendimi cektim.teyzeme anlattim.oda evet dedi sana ilgi duyuyor benide SIKISTIRIYOR anne illahi teyzeme feyza ya söyle demis.o lafi duydum benim icin bitti zaten.gönüldür olur.ama cocuklugumuz bir arayada gecti.hep kardes bildim.
eger cocukken birbirimizi görmeyip bir arada büyümps olmasydik belki ona o kadar kizmazdim.seneler gecti nerdeyse 10 yil hala evlenmedi.teyzem de bana küstü konusmuyor
yinede fazla icli disli olmuycaksin cünki biz kardes deriz ama karsimizdaki belki ayni fikirde olmaya bilir.

kesinlikle yanlistir o davranis, canina okurum valla, ama o da benim canima okur, eger onun kuzenlerine yakin davranirsam, yani cok kahkaha, sakalar, icten icten konusmalar felan.. olmaaaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…