ben kıskanırım asla kabullenemiyorum tamam eşim tarafından karşı taraftanda bişey olacak demiyorum ama ben annesinden kardeşinden bile kıskanıyorum eşimi:asigim: kimseyle paylaşamıyorum lmaz:
kızlar benim sevgilim kuzeniyle çoook samimiydi hergün defalarca konuşur her akşam buluşurlardı kızla tanıştım çok güzeldi kız da sevgilisinden habersiz gelir buluşurlardı kızın sevgiliside kıskandı ayrıldılar bizde ayrıldık çok yalvardı ama istemedim lıç lıç hiç sevmem en baştan bana ayıracağı vakti ona ayırıyo çok gıcık bi durumdu yılbaşında bile benimle değil kuzenleriyleydi tek o değil ortamda hepsi vardı ama nedense sadece ona sarılmış kıskanırım tabi kim demiş kardeş diye kendi kardeşine okadar samimi değildi amaa
yılışık insanları hiç sevmem. Asla izin vermem böyle birşeye.
Ayrıca kuzen kardeş falan değildir. Hiç mi çevrenizde görmediniz kuzeniyle evlenen insanları...
sevgilisi var canım.. çoook severim yengemi.. o da beni çok sever. o yanımdayken kuzenimi görmez gözüm... yengeler bizde baş tacıdır.. abimin eşini de kuzenlerimin eşini de daha çok öper koklar sırnasırım =)) kız beni asla ama asla kıskanmaz ama kuzenimin teyzesinin kızını çok kıskanır çünkü teyzesinin kızı kuzenimin sevgilisini kıskanır soğuk davranır.. bende öyle şey yoktur.. ben abimin eşini kuzenlerimin eşlerini sevgililerini baş tacı ederim.. hepsi çok sever beni. bacıları gibi olurum.. ozaman kıskançlık diye bişey kalmaz zaten.. ben kızlara soğuk davransam haklılar kıskanmakta.. benım sevgilimin kuzenleri de bana karşi inanılmaz sıcaklar.. beni yengeleri olarak sever sayarlar.. neden kıskanclık olsun ki o zaman...
Ben de içten içe sinir oluyorum eşimin kuzeniyle olan ilişkisine. Kuzeninin annesi de çok küçük yaşta öldüğü için ailede kimse laf söyletmez ona. Bu nedenle çok da belli edemiyorum tepkimi.
Eşimin tavırlarını da beğenmiyorum bazen ama genelde kızın tavırları iğrenç.Üstelik evli ve bir çocuk annesi Beni telefonla hiç aramaz,sürekli eşimi arar. Hadi eşimi aradın, bi kere de telefona beni istese nolur sanki? Konuşurken birbirine hitapları canım şekerim çiçeğim vs klava:
Tepkisiz kalarak tepkimi vermeye çalışıyorum. Daha ileri giderse eğer bu defa eşimle mutlaka konuşurum.
Diğer arkadaşların da dediği gibi, hangi devirde yaşıyoruz, neler duyuyoruz, neler görüyoruz.....
Ben baştan lafımı dedim zaten : "Hareketlerine dikkat et"
Daha evlenmedik ama bu konuda ikimiz de kıskancız. Kuzeni düğünde dans etmek istemiş, benimki de ayıp olmasın diye birşey diyememiş etmiş. Tabi benim 6. hisler yerinden oynadı ve hissettim. Çok da kızdım. Kızarımmmm hala aklıma gelir düşünüp yine kızarım
walla ben çok kıskanırım.ne münasebet o da istemez kuzenlerimle o şekilde olayım.. eşimin bana güvenmediğinden ya da benim ona güvenmediğimden değil.. biz yeri geliyo kardeşlerimizden kıskanıyoruzz.Hastalık olmuş valla bizdee ne yapalımm ..Niye kuzeeniyle ölee yılışık yılışık olsun ki.Hiç hazetmem yemin ederim.Ne alaka kardeşle yaa.Kuzenler hep evleniyo.Evlenmeseler bile biri kuzenini sevebiliyo.Ne alaka kardeş gibi ..Ben nefret ederim öyle şeylerden.Eşimde sevmez.Kuzene güvenip güvenmemeyi geçtim ne münasebet.Benden başka kimseyle el şakası yapmasın.Ben yapıyor muyum ?Hayırrrrr.Ben mesafeden yanayım hani öyle 7 ka yabancı gibi olmaktan bahsetmiyorum gülesin eğlenirsin gidip gelirsin ama laçka olunmaması gerekiyo..(karşı cins için söylüyorum..hoş ben erkek kuzeninden kıskanıyorum en azından kızdan iyidirr gizem saçmalama desemdeee durduramıyorum kendimii aşkımda kıskanırr kuzenlerim kız olsa bile.benden çok kimseyi sevme vakit geçirme şakalaşma der) Valla ben memnunum böyle olmaktan.Herşey tadında olmalı bence çok itici çok samimi olmakk..
beyim benim erkek kuzenlerimle konusmami dahi istemiyor
ama kendi cok güzel konusur kendi kiz kuzenleri ile
valla bende takmiyom onu surat yaparsa yapsin konusuyorum yine.
allah allah kendi yapsın aypana kızsın beyler, ben de buna sinir oluyorum. iyi yapmışsın canım! madem seni kısıtlamaya çalışıyo o zaman kendini de kısıtlasın.
kuzen demek kardeş demektir. bu hem ahlaka göre hem dinimize göre de böyledir. en basit örneği kuzenle evlenmek HARAMdır. ve kuzenleriyle ne kadar yılışık tavırlar içerisinde olursa olsun, isterlerse aynı yataklarda yatsınlar yine de kıskanmam. bu sapıkça bi düşünce kesinlikle.