Eşinizin/Sevgiliniz beğenisine göre kendinizde değişiklik yapar mısınız?

benim de aklıma yatıyorsa, canım isterse yaparım ancak.
daha önce sevgilim istedi diye saçımı kızıldan sarıya döndürmüştüm mesela, ama ben de kızıldan sıkılmıştım artık, onun da etkisi vardı :)

gerçi yıllaaar yıllar önce de bir sevgilim istedi diye giyim tarzımı değiştirmiştim. keşke yapmasaymışım :)

Adam ne güzel fikrini söylemiş, ben eşime değişiklik yapmak istiyorum dediğimde ombre yaptır sana yakışır dedi anında gittim yaptırdım. benden çok daha iyi kombin yapar ona sorarım sence hangisi diye veya bugün ne giysem diye

Yap, yapmak zorundasın demedi. Arada muhabbeti geçti.
Bende eşinizin begenisine göre değişiklik yapar mısınız diye soruyorum.
neden kk da son zamanda konular çarpıtılıyor anlamıyorum. Halbu ki gayet anlaşılır yazdım.

Çoğunluk çoluk çocuk bence yorum yapanların.. sevgililer birbirleri için yorum yapmalılar zaten sen onun saçına sakalına taktığına giydiğine yorum yapmaz mısın mesela, seni dinlemesi hoşuna gitmez mi? Aynısı kadın için de geçerli..

Öf bu da tam rezillik ya, goruntu ayri rezillik, istek ayri rezillik.
Ben eşin isteklerini garip karisilamiyordum ama bu kadari aklimdan gecmemisti. Tam zit özelleri isteyip, lens gibi şeyler talep etse eşim istedigi kadar güzelce soylesin hakaret algilarim net şekilde.

Ben sacimi boyadigim donemlerde de kalkip siyaha veya cok koyulara boyatmiyordum mesela kendi sacim acik kumral ve ona uygun sutlu cikolata ya da en fazla sarilara boyatiyordum. Adam kalkip siyah sac istese, gozunude kahve lens tak dese👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Bu istek degil ki bambaska bir insan gormek istiyor resmen.

Evet gerçekten de öyle. Kadının kendi hali eminim daha güzeldir ama eşi yüzünden mecburen böyle yapıyor. Elbiseleri filan görseniz memeler açık, sırt açık, popoya kadar etek. Hani bildiğin teşhir ediyor eşini. Nasıl bir karakter anlayamıyorum. Ufak tefek istekler hoş görülebilir ilişkide. Niyet, düşünce önemli.

Evet gerçekten de öyle. Kadının kendi hali eminim daha güzeldir ama eşi yüzünden mecburen böyle yapıyor. Elbiseleri filan görseniz memeler açık, sırt açık, popoya kadar etek. Hani bildiğin teşhir ediyor eşini. Nasıl bir karakter anlayamıyorum. Ufak tefek istekler hoş görülebilir ilişkide. Niyet, düşünce önemli.

O adam eskortlarla cok takilmis demekki gozu ariyor.

aynaya baktığımda beni rahatsız etmeyeceğini düşünürsem önerileri dikkate alırım. asla kendime yakıştırmadığım bişeyse de uygulamam.
en nihayetinde insan önce aynaya baktığında kendisini beğenmeli.
eskiden de bezner tonlar kullanmışsınız anladığım kadarıyla, neden denemeyesiniz ki ?

Adama sormuşsun fikir söylemiş
Yani ne alıngansın
1 kadın 1 erkek teki Zeynep gibisin valla

Kızlar selam,
Hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizde değişiklik yapar mısınız?
konuya örnek verecek olursam, erkek arkadaşım kumral saç tonlarını çok beğeniyor ki bi kaç defa muhabbeti geçmişti. Açık renkleri, beyaz teni seviyor.
Beni tanıdığında koyu saçlıydım ki hala öyleyim.
son zamanlarda renk konusunu bi türlü oturtamadım, kahve tonlarında savrulup duruluyorum.
Bu akşam öyle dem vurdum, bu ara kendimi pek begenmiyorum saç rengim gözüme batmaya başladı diye.
değiştirmek istiyosan kumral yaptır dedi, bende orda kısa süreli tribe bağladım sen kumrallardan mı hoslanıyosun diye.
o da kaçamak cevapla sen saç rengin değiştirmek istediğini söyledin bende yorum yaptım dedi.
kısacası hayatınızda ki insanın beğenisine göre kendinizi şekillendirir misiniz ? Sorum bu.
(not ilişki 1 senelik)

Sac rengi degistirebilir bisey, yani partnerin istegine uyulabilir.
Ama git burnunu yaptir gogusunu buyut dese, orda dur derim.

Dış görünüşler de klasik düşünüyorum ben. Olduğu gibi beğensin. Çünkü iş çığrından çıkıyor. Erkekler saçtan makyajdan anlamıyorlar malum. Doğru da yönlendirmiyorlar bence.
ben aşırı makyajdan hoşlanmam diyen adam aslında koyu renk makyajı sevmiyordur. Yani doğal makyaj istiyordur. Doğal makyaj yüzde aynı derecede çok ürün kullanıldığının farkında değildir. Doğal makyajın iyisi aşırı makyaj gerektirir.
meselela kadın bunu duyar makyaj yapmayı azaltır veya keser . Sonra bir bakar adam kadının suratı hasta gibi görünür gözüne. Söyleyemezde.😁
mesela kumral beğendiği bir manken biri var diyelim sizde aynı şekilde durmadığını beyni algılayınca zaten beğenmiyor. Söylemese bile beğenmiyor.
yani giyim kuşam saç rengi makyaj bu konularda erkeklere danışmam. Bilmedikleri şeyle ilgili ahkam kesmesinler.

Tabıkı yaparım... Mesela dogumdan sonra sacları mı kızıla boyatacagım oğlumun ve eşimin isteği üzerine bende seviyorum kızılı kendimde...

Back
X