Esinizin/sevgilinizin bayanlarla calismasi?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Iyi günler :)
Birseyi merak ediyorum esinizin veya erkek arkadasiniz bayanlarla calismasindan rahatsizlik duyarmisiniz? Ve sürekli yeni bayanlarla muhatap olmasindan?
Benim ki isinden dolayi sürekli gezmek zorunda yakin sehirleri. Uzun süreli daha gitmedi biryere en fazla sabahtan aksama kadardi hep.
Fakat sürekli erkek disinda yeni bayanlarla tanismasi ve tüm gün onlarla calismasi beni rahatsiz ediyor. Haliyle arada ariyorum ve cok kiziyor yaptigin ayip calisiyorum sonucta ben müsait oldugumda ararim seni diyor.
Aramasi aksami buluyor.
Mesela bugün sabahtan beri farkli yerde fuarda hic sesi cikmadi hep ben aradim. Aradigimdada kizdi biraz saygi duy diye. Kendisi yardim sever sicak kanli biri yaptigi isi hobi olarakta yaptigi icin anlicaginiz sohbet cok.
Nasil bas edecegimi bilmiyorum kendimi frenliyorum bazen ama bazende basaramiyorum icim icimi yiyor..
Ayni durumu yasayan var mi?
Rahatmi birakayim?

Eşin mi sevgilin mi ? Her iki durumda da güvenmediğin çok belli.

Eşimle evlenmeden önce hem iş arkadaşları hem de müşterileri kadın ağırlıklıydı. Eşime aşık olup bana ulaşan bile olurdu arada. Ben güvendim. Allah yanıltmadı.

Yapmayin allahaşkına. Dediği dogru çok ayıp. Ben de erkeklerle calısıyorum, eşim de kadınlarla.
Çalıştığı kadınların da eşleri sevgilileri var. Olmasa bile onları da eşinizi de bu sekilde zan altinda bırakmayın çok çok ayip.
Adam ekmek peşinde, rahat bırakın, sen müsait olunca ara canim deyin.

Benim esimde bayanlarla calisiyor hatta bazen 12 gibi hala konusuyor oluyor ( is icin gercekten). Ben daha rahatsiz olmadim. Ne zamana kadar kisitlayacaksiniz ki ayrica yapmak isteyen size duyurmadan yine yapar niyeti yoksada bu davranisla iyice itmis olursunuz

Aklıma "kadınlar çalışmamali. İnsanları günaha sürüklüyorlar" diyen bazı insanlar geldi. Eşim doktor. Her gün etrafında hemşireler, hasta yakınları felan. Bir kez dahi kafaya takmadim. Eşime güvenmesem eş olarak yanımda tutmam. Bilir: Aldatsa ikinci şans asla yok. Onun icin kafa rahat

Evet rahat bırakın.
Bu yaptığınız sadece kendinizi küçük düşürmek olurr.
İşteki insan sürekli aranmaz.
Adam işte uğraşırken birde sizinle uğraşacak çocuk gibi yapmayın.
Kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Kendinize de eşinize de güvenmeye çalışın böyle ömür mü geçer?

Benim departmanım full erkek kocam da karışık erkek kız çalışır, o laf edemez ben de laf edemem haddim değil !! Güvenmiyorsan şu dakika bırak yapacak adam heryerde yapar ve evet sürekli aramak adamı sıkar ve bıkmaya başlar, tavsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…