Esinizin/sevgilinizin bayanlarla calismasi?

Bizimki de kız lisesi 6 erkek öğretmen var idarecileri saymıyorum yüzlerini göremiyoruz lobide oturduklari için idare acımıs en son yeni oda yapmışlardı eşleri ne düşünüyor acaba
Hatta dediğim okul iki bina , 1-2 ler bir binada, 3-4 ler diğer binada , erkek öğretmenlerin de biri 2. Sınıf , diğeri 4. Sınıf, ayrı binadalar yani

Hatta dediğim okul iki bina , 1-2 ler bir binada, 3-4 ler diğer binada , erkek öğretmenlerin de biri 2. Sınıf , diğeri 4. Sınıf, ayrı binadalar yani
O da kötü ya insan hemcins ve yaşıt meslektaş ariyor iş hayatında.

Hiç kuaför eşi yokmu, merak ediyorum..... İnstagramdan müşterileriyle takipleşmesi normalmi bir kuaförün

Keske futbolcu olsaymis dimi hiç kız olmazdı
Gerçi o zaman da seyircilerin arasındaki kızlara sinir olurdunuz tezahürat yapıyorlar diye

Rahat bırakın adamı

Eşim de çoook kalabalık bir kadın grubuyla çalışıyor. Benim ortamımda da var erkek meslektaşlar. Öyle her ayrıntıyı düşünecekseniz markete sokmayıp sokakta yürütmemeniz lazım

Ben bugune kadar oyle seyler gordum ki illaki qz da olsa huzursuz olurum ama bu evliligime yansimaz cunku esime cok guveniyorum.

Eskiden edep haya vardi simdi kadinlar cok fena olmus bunu cok uzulerek soyluyorum. Adamin evli ya da sevgilisi oldugunu bildikleri halde bunu onemsemeyip suluk gibi yapisiyorlar. Bunu defalarca yasadim.
Ornegin siz nisan alisverisine cikmissiniz ve nisan elbisenizi aldiginiz magazada gorevli kadin bir personel var. Tum alisveris boyunca sizinle o ilgileniyor. Yani yaninizdakinin nisanliniz oldugunu biliyor. Alisveris sonrasinda kayit aninda verilen numaradan nisanliniza ulasip uygunsuz mesajlar gonderiyor, yoldan cikartmaya vs. calisiyor. Akla mantiga sigmayacak birsey..

Tamam herkes bir degil ama boyle kadinlar da var ve gittikce cogaliyor. Burada en onemli sey erkegin karakteri. Eger duzgun bir adamsa yan bile bakmaz ama karakteri bozuksa buyuk sikinti.. oyuzden evlenmeden once iyice tartip bicip gozumuz kapali guvenecegimiz adamlarla evlenmemiz gerek. Yoksa evlilik cekilmez bir hal alir.

Aramayin oyle yaptikca kendini cok bogulmus hisseder. Mutluysaniz bile bir sure sonra mutsuz olmaya baslarsiniz. Oncelikle kendiniz icin yapmayin bu sizide olumsuz etkiler.

Şu zamanda şöyle bir soru
Sırf erkeklerle çalışsa ne olcak aldatmak isteyen hertürlü yolunu bulur

Bir kac gun once esimin isyerine gittim, koordinatorleri olan bayan ogluma bakip “ayni babasi gibi kocaman poposu var” dedi:)

Diyet yapiyormus, gelmis bacagini uzatmis odaya “elle bak ne guzel sikilasmisim” diyor:)

Ortamlari cok lacka, ve benim esim bazen sabahlara kadar calisiyor, yani benden cok o insanlari goruyor.

Hic bir zaman rahatsiz olmadim bundan. İnanilmaz rahatimdir, yolda giderken guzel bi hatun gorsem esimi durter “of askim hatuna bak” diye gosteririm

Ben de turk standartlarina gore fazla rahat olabilirim kabul:) ama sizde fazla abartiyorsunuz bence. Gozu disarda olan adami ne yapsaniz tutamazsiniz. Bos yere kendinize stres yapmayin. Rahat birakin, kiskanclik size sadece zarar verir, gidesi olan adami kiskanclik ve kisitlayarak tutamazsiniz

İşyerindeki bazı erkek personellerin kadınlarla konuşurken neden yüzüne bakmadığını şimdi daha iyi anladım.
Yapmayın eşinizi saçma durumlara sokmayın

Kıskanclık herkes de vardır da , sürekli arayıp rahatsız etmek de ne bileyim aşırı boğar .. biraz durdurun kendinizi bence.. sonra cok ah vah edersiniz..

Bunun özgüven eksikliginden oldugunu okumustum hatta cok arastirdim bununla ilgili..
Sizede bravo gercekten o güvenden biraz banada verseniz.. :)
Evet kiskanclik ozguven eksikliginden kaynaklaniyor
Kendinize deger verin , hicbir insan digerinden ustun degil , kendine guvenmek zor bisey degil

E yok artık.
Kadınlar ve erkekler artık neredeyse her sektörde birlikteler.. Bu kıskançlık değil, özgüvensizlik oluyor.

Kıskançlığı bir nebze anladım da eşinizi,
ikide birde niye aradığınızı anlamadım.
Alo nerdesin?
Alo napıyorsun?
Alo kiminlesin?
Deyince eşinizi kontrol edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Aynı şeyi eşiniz size yapsa ne hissedersiniz?
Ben darlanırım sonra da sabrım taşar,
karşımdakini darlarım.
Evlilik,eşlerimizi esir alıp,
sürekli takip ve kontrol etmek değil.
Böyle devam ederseniz eşinizi bıktırırsınız.

Bu düşünceler evhamlar hep güvensizliktem.Sonuna kadar guvendiğin birini bulmakda çok zor bu devirde.Ama güven veren biri olunca istersen kotü en kötü ortama gırse esınız zerre umrumuzda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…