- Konu Sahibi CicimBalim
-
Çok kötüsünüz yav, yüreğine inecek konu sahibininSen sesi çıkmadı san...
O bayanlar bulmuş erik gibi çocuğu üfff akşama kadar kütür kütür kütletmişlerdir
Benim esimde bayanlarla calisiyor hatta bazen 12 gibi hala konusuyor oluyor ( is icin gercekten). Ben daha rahatsiz olmadim. Ne zamana kadar kisitlayacaksiniz ki ayrica yapmak isteyen size duyurmadan yine yapar niyeti yoksada bu davranisla iyice itmis olursunuz
Evet rahat bırakın.
Bu yaptığınız sadece kendinizi küçük düşürmek olurr.
İşteki insan sürekli aranmaz.
Adam işte uğraşırken birde sizinle uğraşacak çocuk gibi yapmayın.
Kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Kendinize de eşinize de güvenmeye çalışın böyle ömür mü geçer?
Cok tesekkür ederim güzel cevaplariniz icin.Benim departmanım full erkek kocam da karışık erkek kız çalışır, o laf edemez ben de laf edemem haddim değil !! Güvenmiyorsan şu dakika bırak yapacak adam heryerde yapar ve evet sürekli aramak adamı sıkar ve bıkmaya başlar, tavsiye.
Bunun özgüven eksikliginden oldugunu okumustum hatta cok arastirdim bununla ilgili..Eski esim meslegi geregi manken gibi rus hatunlarla calisirdi hemde sehir disinda , ben karsimdaki adamdan ziyade kendime cok guvendigim icin aklima bile gelmezdi kiskanmak
Sizde kendinize guvenin , dunyadaki her kadin kocaniza merakli degildir emin olun
Bizimki de kız lisesi 6 erkek öğretmen var idarecileri saymıyorum yüzlerini göremiyoruz lobide oturduklari için idare acımıs en son yeni oda yapmışlardıBir arkadaşımın okulunda 60 öğretmen var , 2 tanesi erkek , napsın şimdi bu adamcağızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?