Esinizin/sevgilinizin bayanlarla calismasi?

Gereksiz samimiyete girmiyosa resmi konuşuyosa ilk defa kadın görmüş gibi davranmıyosa sıkıntı yapmam. Aldatacak olan karşısındakinden etkilenicek olan gözü dışarıda olanlar her şekilde aldatır engelleyemezsiniz.

Eşimin birlikte çalıştığı kadınlar var tabi ki ancak eşim kendisi isteyerek hepsiyle tanıştırdı beni. Zaten kıskanmıyordum ama eşimle aramızda 16 yaş olduğundan dolayı sanırım genç bir kadınla evliyim diye gurur duyuyor
Zırt pırt aramak olmaz tabi zaten önemli bir şey olmadığı müddetçe aramam asla eşimi mesai saatleri içinde. Ancak aradığımda da asla arama beni ben seni ararım demez. Eşiniz ne kadar kızsa da aramanıza,saçma bence yani daha güzel bir şekilde ifade edebilir kendisini.

Öncelikle bayan değil kadın. Ayrıca ne var bunda? Yıl 2019 bunu mu düşünüyorsunuz? Ne olmuş yani kadınlarla çalışırsa yoldan mı çıkar, gözü dışarı mı kayar, aldatır mı? Madem bu kadar güvensizsiniz eşinize veya sevgilinize artık neyse neden hala birliktesiniz? Oldu olucak eve kilitleyin dışarı da çıkamasın hani sokakta da kadınlar geziyor ya

Onemli olan belli bir seviyede tutulmasi asiri samimiyet laubalilige varan dialoglar olmadigi surece rahatsiz olmam

Kadınlarla çalışınca ne olabilir? Gördüğü her kadının üzerine atlayacak bir tipse ayrılın zaten.

Erkek ağırlıklı bir sektördeyim.
Bir ofis dolusu adamın arasında tek kadın olarak çalıştığım da oldu, sevgilim buna bir şey diyemez.
Şu an beraber çalışıyoruz, müşterilerin %95'i falan erkek. Ne yapayım, "beyim izin vermiyor" deyip muhatap olmayayım mı adamlarla?
Madem bu mantıktasınız, erkek berberi bulup onunla evlenin.

Hayır. Eşim her zaman kendi sınırlarını ve nasıl davranacagını bilir zaten, bu yüzden rahatsızlık hissetmiyorum.
Ayrıca mesgulken aranmak kimsenin hosuna gitmez. Eşim beni günde bazen bir kere arar daha cok arada mesaj atar, hiç kendim aramadım durduk yere.
Arayarak nasıl aldatmasına engel olmayı düşünüyorsunuz ayrıca.

Bişey yapacak olan her türlü yapar. Adamı da kendinizi de rahat bırakın. Kendine karakterine yakıştırıyosa zaten yapsın kendi kaybeder

Eski esim meslegi geregi manken gibi rus hatunlarla calisirdi hemde sehir disinda , ben karsimdaki adamdan ziyade kendime cok guvendigim icin aklima bile gelmezdi kiskanmak
Sizde kendinize guvenin , dunyadaki her kadin kocaniza merakli degildir emin olun

Cok tesekkür ederim güzel cevaplariniz icin.
Tabiki bende calisiyorum erkeklerle fakat hepsi sabit kisiler. Beni sanirsam daha cok yeni yeni olmalari rahatsiz ediyor.
Kendimi frenleyecegim baska türlü olmaz ve adam bikar. Bogazladigimin farkindayim..
Mesela suan bile arayasim var..

Bunun özgüven eksikliginden oldugunu okumustum hatta cok arastirdim bununla ilgili..
Sizede bravo gercekten o güvenden biraz banada verseniz.. :)

Benim eşimin de mesleği gereği çalıştığı ortamda bayanlar var. Bayanlarla çalışması rahatsız etmiyor ama onlarla iletişim de mesafeyi korumazsa çok canım sıkılır.

Bir arkadaşımın okulunda 60 öğretmen var , 2 tanesi erkek , napsın şimdi bu adamcağızlar
Bizimki de kız lisesi 6 erkek öğretmen var idarecileri saymıyorum yüzlerini göremiyoruz lobide oturduklari için idare acımıs en son yeni oda yapmışlardı eşleri ne düşünüyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…