Esinizin/sevgilinizin bayanlarla calismasi?

Zaten calistigimiz her karsi cinsten hemen hoslaniyoruz haklisin.
Calistigi kadinlar da bayiliyordur esine eminim. Baska erkek kalmadi cunku

Ben kıskanmadan çok yaptığı işi hobi olarak yapıyor yazmışsın oraya takildim nasıl yani normalde başka mesleği var bu iş daha çok hoşuma gittiği için mi yapıyor öyleyse benimde kafama takılıdı

ablam öncelikle kadın, bayan hitap etmek için kullanılır cinsiyet belirtmek için değil. bir erkeğin çalışma arkadaşlarının ya da normal sosyal arkadaşlarının kadınlardan olması problem olmamalı bence kadınlara da insan gözüyle baktığını gösterir. kadınlar ve erkekler cinsiyetlerinden önce birer insandır çünkü fakat eşiniz laubali bir insansa kadınlarla çok samimi oluyorsa rahatsız olabilirsiniz. eğer eşinizin kadınlara zaafı varsa endişe edebilirsiniz. eğer eşiniz kadınlara insan olarak değil de cinsel gözle bakıyor onları küçümsüyor kadınları kullanılacak birer canlı olarak görüyorsa korkabilirsiniz ama adam ekmeğinin peşindeyse kadına değer veriyor insan olarak görüyor ise endişelenmeyin öyle insanlardan zarar gelmez.

Hiç kuaför eşi yokmu, merak ediyorum..... İnstagramdan müşterileriyle takipleşmesi normalmi bir kuaförün
Soruya soruyla karşılık vereyim sence? Bunun kadar doğal ne olabilir ya iyice abarttınız insanlar saclarıyla ilgili sorular soruyor takipleşseler ne olacak

Eşim kadın erkek iş arkadaşlarıyla çalışıyor ve gün içinde sürekli iletişim halindeler .Polis .Bu yüzden avukat,psikolog,savcı vs gibi meslekten kadınlarda var .
Hiç rahatsız olmadım .Ama eşime her zaman şunu söylüyorum Asla tahammül edemeyeceğim ikisey var anında bosanirim aldatma ve şiddet ...Bunu bilip te yaparsa defolur gider

valla sevişme ve topuk gürültüsü için şikayet ettik sevgilisiyle yaşıyor kadına söyle giymesin demiş babam adam 4 5 tane var ki 1 kişi değil falan demiş.

geçen temizlikçi geldi temizlik gürültüsünün arasında sevişme gürültüsü geldi sonra yine temizlik. yani onla bile...

anlatılmaz artık midem bulanıyor adamdan. oda değiştim resmen psikolojimi bozdu pislik herif.

Eşim işi gereği insanlarla bir araya geliyor her gün.
İçlerinde kadınlar daha çoktur muhtemelen.
Hiç problem etmiyorum, kocam her gördüğü kadına atlayacak tiplerden değil çünkü. Kocama ve kendime güvenim tam yani, kıskanmamak lazım iş sonuçta.

eyvah ben heralde cildiriridim. kiz bildigin kur yapiyor
Dedigin gibi karsi taraftan süpheleniyor insan.
Benimkinde hemen kizlar sosyal medyadan ekliyor.. ne alakaysa. sifreler tabi bende.

eyvah ben heralde cildiriridim. kiz bildigin kur yapiyor
Dedigin gibi karsi taraftan süpheleniyor insan.
Benimkinde hemen kizlar sosyal medyadan ekliyor.. ne alakaysa. sifreler tabi bende.
Yani eşim karşılık vermediği için birşey yapmıyorum
Sadece Kıza sinir oluyorum

Bizimkilerin de şirket whataap grupları var
Genel müdürleri kurdu
Orada grubun b...nu çıkarıyor kızlar

Sözde kurumsal firma
KızlR sürekli
Kendi resimlerini çekip atıyorlar

Çok çalışıyoruz
Eğitimdeyiz
Haftasınu kahvaltımız
Spora geldik

Eşim sürekli telefonundan resim siliyor
BAzen hiç açmamış oluyor bakıyorum ama işte böyle

Bir kere eğitime gittik eşimle
Yemek yiyorduk eğitimde öğle yemeği
Tanımadığımız insanlar da vardı masada

Kadının biri eşime bir erkek olarak elleriniz ne kadar güzel dedi
Eşimde alyans var

Ben hamileyim alyans takmıyorum karısı olduğumu tahmin etmedi sanırım

Yani masumlar var ama ortalıkta k...ar da çok maalesef

Ama böyle olmaz bence çalıştırmayın evde otursun kimseyle muhatap olmasın siz bakın ona. Çünkü bütün kadınlar da çok meraklıydı seninkine.

Zaten calistigimiz her karsi cinsten hemen hoslaniyoruz haklisin.
Calistigi kadinlar da bayiliyordur esine eminim. Baska erkek kalmadi cunku
Aaaa siz bilmiyor musunuz bizim ofisimize bir erkek geldiğinde anaaaaaaaammmm erkek gelmiş koş koş diye üzerine atlıyoruz artık kimin elinde kalırsa

Eşinizin çalıştığı kadınlar da eşiniz gelse de onun için olsek bitsek diyorlar.
Kocalarinizi danışma koyun ve lütfen çalışan emekçi kadınları rahat bırakın
Arada çıkan bir iki olay yuzunden çalışan kadınları kocislerinizi kapmaya çalışan kadın olarak gormeyin.
Kimse sizin kocalariniza bayılmiyor.

Benimde en rahatsız olduğum konu bu seni çok iyi anlıyorum..hatta bazen iyiki kuyumcu bayan kuförü sanatçı fln olmamış diyorum.. Rahatsız olmakta da haklısın

Is ortami bu, hep hemcinslerimizle calismiyoruz.
Esinizin dedigi gibi lutfen saygili olun.
Yaptiginiz taciz, farkindasiniz degil mi?
Allah icine vermesin.
Mayasi bozuk olan her sekilde aldatir.

Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki uzaylıdan bahsediyorsunuz. Ya da siz kendiniz şu zamana kadar mağarada yaşamışsınız gibi. Zaten dünyada 2 cinsiyet var, biri kadın, biri erkek. Hayatın her alanında da birlikteyiz kadınlarla da erkeklerle de. Bu kadar yabani olmaya gerek yok. Kaldıramadığınız bir şeyse tedavi olun. Çünkü gerçek hayat böyle bir şey. Her yerde kadın da var erkek de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…