- Konu Sahibi CicimBalim
-
Değil gerçekten zincire bağlıyorum vuruyorum kırbacıŞaka mi bu
Hangi insan bu muameleyi yaptırır saf olmayın ironi sadeceDeğil gerçekten zincire bağlıyorum vuruyorum kırbacı
Iyi günler :)
Birseyi merak ediyorum esinizin veya erkek arkadasiniz bayanlarla calismasindan rahatsizlik duyarmisiniz? Ve sürekli yeni bayanlarla muhatap olmasindan?
Benim ki isinden dolayi sürekli gezmek zorunda yakin sehirleri. Uzun süreli daha gitmedi biryere en fazla sabahtan aksama kadardi hep.
Fakat sürekli erkek disinda yeni bayanlarla tanismasi ve tüm gün onlarla calismasi beni rahatsiz ediyor. Haliyle arada ariyorum ve cok kiziyor yaptigin ayip calisiyorum sonucta ben müsait oldugumda ararim seni diyor.
Aramasi aksami buluyor.
Mesela bugün sabahtan beri farkli yerde fuarda hic sesi cikmadi hep ben aradim. Aradigimdada kizdi biraz saygi duy diye. Kendisi yardim sever sicak kanli biri yaptigi isi hobi olarakta yaptigi icin anlicaginiz sohbet cok.
Nasil bas edecegimi bilmiyorum kendimi frenliyorum bazen ama bazende basaramiyorum icim icimi yiyor..
Ayni durumu yasayan var mi?
Rahatmi birakayim?
Hiç kuaför eşi yokmu, merak ediyorum..... İnstagramdan müşterileriyle takipleşmesi normalmi bir kuaförün
Iyi günler :)
Birseyi merak ediyorum esinizin veya erkek arkadasiniz bayanlarla calismasindan rahatsizlik duyarmisiniz? Ve sürekli yeni bayanlarla muhatap olmasindan?
Benim ki isinden dolayi sürekli gezmek zorunda yakin sehirleri. Uzun süreli daha gitmedi biryere en fazla sabahtan aksama kadardi hep.
Fakat sürekli erkek disinda yeni bayanlarla tanismasi ve tüm gün onlarla calismasi beni rahatsiz ediyor. Haliyle arada ariyorum ve cok kiziyor yaptigin ayip calisiyorum sonucta ben müsait oldugumda ararim seni diyor.
Aramasi aksami buluyor.
Mesela bugün sabahtan beri farkli yerde fuarda hic sesi cikmadi hep ben aradim. Aradigimdada kizdi biraz saygi duy diye. Kendisi yardim sever sicak kanli biri yaptigi isi hobi olarakta yaptigi icin anlicaginiz sohbet cok.
Nasil bas edecegimi bilmiyorum kendimi frenliyorum bazen ama bazende basaramiyorum icim icimi yiyor..
Rahatmi birakayim?
Soruya soruyla karşılık vereyim sence? Bunun kadar doğal ne olabilir ya iyice abarttınız insanlar saclarıyla ilgili sorular soruyor takipleşseler ne olacakHiç kuaför eşi yokmu, merak ediyorum..... İnstagramdan müşterileriyle takipleşmesi normalmi bir kuaförün
ay benim üst komşu kuaför
hiç açmayayım ağzımı.bilen bilir. aldkaşd
Dimi.....
eyvah ben heralde cildiriridim. kiz bildigin kur yapiyorEvet
Eşimin işyerinde bir kız var mesela
Hem de evli
Ama eşime resmen kur yapıyor
Whatsaptan konuşmak zorundalar iş için
Eşim hep ona birşey soruyor
X hanım diye
Kızın cevabı hep evetttttttt:))))
Tamammmmmm:))))
Siz isterseniz de ben bakmaz miyimmmmm
Şimdi tüm işimi bidakıp sizin işinizle ilgileniyorummm
Yeter ki siz beklemeyinnn
Eşim birşey soruyor mesela ürünle ilgili
Kız Bugun çok hastayımyazıyor
Her cümlesinin sonunda fazladan harfler
Ağzını kapatan utangaç maymunlar
Ters gülücükler koyuyor
Hatta şirket okumaları için kitap varmış hepsine
Hepsi okuyacak ve birbirleri ile değişecekler
Kız eşime mesaj atmış
Ben özellikle sizin elimizdeki kitabı almak istiyorum okumak için
Yazmış
Eşim salağa yatıyor kıza karşı
Samimi bir konuşması hiç olmamış
Ama kızdan şüpheliyim
Yani eşim karşılık vermediği için birşey yapmıyorumeyvah ben heralde cildiriridim. kiz bildigin kur yapiyor
Dedigin gibi karsi taraftan süpheleniyor insan.
Benimkinde hemen kizlar sosyal medyadan ekliyor.. ne alakaysa. sifreler tabi bende.
Aaaa siz bilmiyor musunuz bizim ofisimize bir erkek geldiğinde anaaaaaaaammmm erkek gelmiş koş koş diye üzerine atlıyoruz artık kimin elinde kalırsaZaten calistigimiz her karsi cinsten hemen hoslaniyoruz haklisin.
Calistigi kadinlar da bayiliyordur esine eminim. Baska erkek kalmadi cunku
Benimde en rahatsız olduğum konu bu seni çok iyi anlıyorum..hatta bazen iyiki kuyumcu bayan kuförü sanatçı fln olmamış diyorum.. Rahatsız olmakta da haklısınIyi günler :)
Aramasi aksami buluyor.
Rahatmi birakayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?