Esinizin/sevgilinizin bayanlarla calismasi?

Ortalık fırfır dolu. Eşime güvenmediğimden değil bi yan gözle bakacak olurlarsa diye bile kıskanırım. Neler okuyoruz neler duyuyoruz kadınlar artık erkekleri geçti malesef.

Aklım takılırdı ama elim telefona tam gidecekken parmağımı ısırırdım. Eşim aldatmaz çünkü güveniyorum.

Aslinda kizmakta hakli sanirsam
Bir kez aradim güzel dille konustuk kisaca is bitince arayacagim dedi fotograf yolladi. Tabi 2saat sonra tekrar aradim artik 3. De kizdi.
Sizinkinin yine calistigi kisiler sabitmis ö
ne güzel anlatmissiniz. Bende böyle düsünüyorum önceleri bayanlar agirdan alirdi simdi tam tersi olmus.
Nisan alisverisi meselesinede ayri sasirdim. Bende cok sey duydum gördüm sanirsam bundan dolayi tedirginim.
Aslinda duzgun karakterli biri ama sonucta Hayat bu hersey olabilir

kadınlarla çalışmasa kesin aldatmaz mı yani

masör falan değilse ben sorun etmezdim sanırım. kocası kadın doğum doktoru olan kadınlar var, plastik doktoru olanlar var sürekli meme ameliyatı falan yapıyorlar, onlar ne yapsınlar peki?

Benim eşim de hep gezer iş için
Ve yeni insanlarla tanışır
Bazen izinli olur evde telefonu hiç susmaz
10 kişi arasa 8 i bayandır

Hatta bazısı resmen kırıtarak konuşur

Eşim bir de sürekli whataaptan kendi şirketindeki kızlarla yazışır iş için

Ve dısarda görüştüğü tanıştığı her müşterisini de telefonuna kayıt eder

Fuarlara seminerlere katılır
Fuarlarda göze hitap eden hostesler olur

Şirket yemekleri olur orda kızlar şarkı söyler oynarlar videoları görürüm sosyal medyadan

Ben eşimi 5 senelik evliyiz asla gün içinde aramam
Çünkü biliyorum hep yanında birileri olur

Eşim beni günde 2-3 kere arar

Bu arada ben de kadınım çalışıyorum ve benim de işim hep erkeklerle

Eşinizi bunaltmayın bence

Bazen ben de telefon açıp baygın baygın konuşan müşterilerine uyuz olurum ben çünkü çok ciddiymdir iş hayatımda ama yapacak birşey yok

Eşime bunun konusunu açıp daha çok dikkatini çekmem o yöne

Bayanlarla çalışısabilir tabiki de aramanızı niye istemiyo bu garip geldi bana

Evet
Eşimin işyerinde bir kız var mesela
Hem de evli

Ama eşime resmen kur yapıyor
Whatsaptan konuşmak zorundalar iş için
Eşim hep ona birşey soruyor
X hanım diye
Kızın cevabı hep evetttttttt:))))

Tamammmmmm:))))

Siz isterseniz de ben bakmaz miyimmmmm

Şimdi tüm işimi bidakıp sizin işinizle ilgileniyorummm
Yeter ki siz beklemeyinnn

Eşim birşey soruyor mesela ürünle ilgili

Kız Bugun çok hastayım yazıyor

Her cümlesinin sonunda fazladan harfler

Ağzını kapatan utangaç maymunlar

Ters gülücükler koyuyor

Hatta şirket okumaları için kitap varmış hepsine
Hepsi okuyacak ve birbirleri ile değişecekler

Kız eşime mesaj atmış
Ben özellikle sizin elimizdeki kitabı almak istiyorum okumak için

Yazmış

Eşim salağa yatıyor kıza karşı

Samimi bir konuşması hiç olmamış

Ama kızdan şüpheliyim

Kadın dogumcuların eşlerinin ne hissettiklerini hep merak etmişimdir

Erkek adam öyle kadınların olduğu yerde çalışır mı... Otursun evinde namusuyla. Yeni yeni icatlar çıkardılar başımıza yok çalışan erkek güçlü olurmuş bilmem ne. Bunlar hep batı özentiliği yüzünden. Eskiden erkek dediğin hanım ne getirirse ona razıydı. Şimdi yetmiyor. Bakıyosun ay kemerim ayakkabıma uysun, vay gömleğim İtalyan kesim olsun, tesbihim gümüş olsun, omuzlarımdaki tüyleri lazerlettim şekerim... Yeter mi, yetmez tabi... Sonra yuvalar yıkılıyor. Çalıştırmayın şu erkekleri toplumun namusu kalmadı!

Biz kimseyi baymıyoruz ki canım bayan değil kadın...
Eşimin pek çok kadın meslektaşı var kıdem olarak düşük ya da yüksek pek çok kişi var 4 senelik evliyim 1 kere konusu açılmadı, hiç bu açıdan bakmamıştım

Rahat bırakmazsanız zaten büyük ihtimal çok sıkıntı yaşarsınız. Kaçıncı yy dayız Allah aşkına ya bırakın böyle şeyleri. Kendinize farklı uğraşlar bulun kafanızı onlarla doldurun sürekli erkek arkadaşınızla değil...

Çalışmakla kalsa iyi, bir de onlarla yemeğe çıkıyor eşim. Henüz kimseye saldırmadı ama gelecek ne getirir bilinmez tabi. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Siz güvenmiyorsunuz hem partnerinize hemde kendinize.. Çalışabilir tabi ki sıkıntı yok içinizde ki o olumsuz kötü enerjiyi bence savurun gitsin ama siz aradığınızda sizi terslemesi hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim... Böyle tersleyerek mi ya da arada iletişim kopukluğu yaşatarak mı size bir şeyleri izah etmeye çalışıyor. Yanlış bir yol. Her şey sevgi eksikliğinden kaynaklanır. Aranızda sevgi konusunda eminsizlik var. Emin olsanız inanın böyle acaba mı diye bir şüphelere düşmezsiniz. Yani bilmiyorum ya sevgiliniz size o güven kokulu sevgiyi hissettirmiyor ya da siz fazla şüphecisiniz.. Problemin kaynağını konuşarak bulacaksınız..

Zaten hayatındaki kişi asker olmayan ki askeriyede de bayanlar var . Yani hemen hemen herkesin hayatındaki erkekler ve kadınlar işleri gereği karşı cinsle iletişim kurarlar. Bence siz psikolojik destek alın yoksa bu konu hayatınızı mahveder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…