- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Aslinda kizmakta hakli sanirsamEşimin birlikte çalıştığı kadınlar var tabi ki ancak eşim kendisi isteyerek hepsiyle tanıştırdı beni. Zaten kıskanmıyordum ama eşimle aramızda 16 yaş olduğundan dolayı sanırım genç bir kadınla evliyim diye gurur duyuyor
Zırt pırt aramak olmaz tabi zaten önemli bir şey olmadığı müddetçe aramam asla eşimi mesai saatleri içinde. Ancak aradığımda da asla arama beni ben seni ararım demez. Eşiniz ne kadar kızsa da aramanıza,saçma bence yani daha güzel bir şekilde ifade edebilir kendisini.
ne güzel anlatmissiniz. Bende böyle düsünüyorum önceleri bayanlar agirdan alirdi simdi tam tersi olmus.Ben bugune kadar oyle seyler gordum ki illaki qz da olsa huzursuz olurum ama bu evliligime yansimaz cunku esime cok guveniyorum.
Eskiden edep haya vardi simdi kadinlar cok fena olmus bunu cok uzulerek soyluyorum. Adamin evli ya da sevgilisi oldugunu bildikleri halde bunu onemsemeyip suluk gibi yapisiyorlar. Bunu defalarca yasadim.
Ornegin siz nisan alisverisine cikmissiniz ve nisan elbisenizi aldiginiz magazada gorevli kadin bir personel var. Tum alisveris boyunca sizinle o ilgileniyor. Yani yaninizdakinin nisanliniz oldugunu biliyor. Alisveris sonrasinda kayit aninda verilen numaradan nisanliniza ulasip uygunsuz mesajlar gonderiyor, yoldan cikartmaya vs. calisiyor. Akla mantiga sigmayacak birsey..
Tamam herkes bir degil ama boyle kadinlar da var ve gittikce cogaliyor. Burada en onemli sey erkegin karakteri. Eger duzgun bir adamsa yan bile bakmaz ama karakteri bozuksa buyuk sikinti.. oyuzden evlenmeden once iyice tartip bicip gozumuz kapali guvenecegimiz adamlarla evlenmemiz gerek. Yoksa evlilik cekilmez bir hal alir.
Benim eşim de hep gezer iş içinIyi günler :)
Birseyi merak ediyorum esinizin veya erkek arkadasiniz bayanlarla calismasindan rahatsizlik duyarmisiniz? Ve sürekli yeni bayanlarla muhatap olmasindan?
Benim ki isinden dolayi sürekli gezmek zorunda yakin sehirleri. Uzun süreli daha gitmedi biryere en fazla sabahtan aksama kadardi hep.
Fakat sürekli erkek disinda yeni bayanlarla tanismasi ve tüm gün onlarla calismasi beni rahatsiz ediyor. Haliyle arada ariyorum ve cok kiziyor yaptigin ayip calisiyorum sonucta ben müsait oldugumda ararim seni diyor.
Aramasi aksami buluyor.
Mesela bugün sabahtan beri farkli yerde fuarda hic sesi cikmadi hep ben aradim. Aradigimdada kizdi biraz saygi duy diye. Kendisi yardim sever sicak kanli biri yaptigi isi hobi olarakta yaptigi icin anlicaginiz sohbet cok.
Nasil bas edecegimi bilmiyorum kendimi frenliyorum bazen ama bazende basaramiyorum icim icimi yiyor..
Ayni durumu yasayan var mi?
Rahatmi birakayim?
Şaka mi buHiç sevmem öyle şeyleri
Sadece erkek olabilir hatta otobüste kadın varsa binmez eve yürüyerek gelir geldiğinde zincire bağlarım güvenmedğimden değil dayanamam kocişime o benim o benim
Bayanlarla çalışısabilir tabiki de aramanızı niye istemiyo bu garip geldi banaIyi günler :)
Birseyi merak ediyorum esinizin veya erkek arkadasiniz bayanlarla calismasindan rahatsizlik duyarmisiniz? Ve sürekli yeni bayanlarla muhatap olmasindan?
Benim ki isinden dolayi sürekli gezmek zorunda yakin sehirleri. Uzun süreli daha gitmedi biryere en fazla sabahtan aksama kadardi hep.
Fakat sürekli erkek disinda yeni bayanlarla tanismasi ve tüm gün onlarla calismasi beni rahatsiz ediyor. Haliyle arada ariyorum ve cok kiziyor yaptigin ayip calisiyorum sonucta ben müsait oldugumda ararim seni diyor.
Aramasi aksami buluyor.
Mesela bugün sabahtan beri farkli yerde fuarda hic sesi cikmadi hep ben aradim. Aradigimdada kizdi biraz saygi duy diye. Kendisi yardim sever sicak kanli biri yaptigi isi hobi olarakta yaptigi icin anlicaginiz sohbet cok.
Nasil bas edecegimi bilmiyorum kendimi frenliyorum bazen ama bazende basaramiyorum icim icimi yiyor..
Rahatmi birakayim?
EvetBen bugune kadar oyle seyler gordum ki illaki qz da olsa huzursuz olurum ama bu evliligime yansimaz cunku esime cok guveniyorum.
Eskiden edep haya vardi simdi kadinlar cok fena olmus bunu cok uzulerek soyluyorum. Adamin evli ya da sevgilisi oldugunu bildikleri halde bunu onemsemeyip suluk gibi yapisiyorlar. Bunu defalarca yasadim.
Ornegin siz nisan alisverisine cikmissiniz ve nisan elbisenizi aldiginiz magazada gorevli kadin bir personel var. Tum alisveris boyunca sizinle o ilgileniyor. Yani yaninizdakinin nisanliniz oldugunu biliyor. Alisveris sonrasinda kayit aninda verilen numaradan nisanliniza ulasip uygunsuz mesajlar gonderiyor, yoldan cikartmaya vs. calisiyor. Akla mantiga sigmayacak birsey..
Tamam herkes bir degil ama boyle kadinlar da var ve gittikce cogaliyor. Burada en onemli sey erkegin karakteri. Eger duzgun bir adamsa yan bile bakmaz ama karakteri bozuksa buyuk sikinti.. oyuzden evlenmeden once iyice tartip bicip gozumuz kapali guvenecegimiz adamlarla evlenmemiz gerek. Yoksa evlilik cekilmez bir hal alir.
Aaa direk karantinaya almalı benceAdamı fanuslayacak bir ruh hali görüyorum hocammm...
Kadın dogumcuların eşlerinin ne hissettiklerini hep merak etmişimdirkadınlarla çalışmasa kesin aldatmaz mı yani
masör falan değilse ben sorun etmezdim sanırım. kocası kadın doğum doktoru olan kadınlar var, plastik doktoru olanlar var sürekli meme ameliyatı falan yapıyorlar, onlar ne yapsınlar peki?
Ay çok güldüm yaakadınları görünce kendine hakim olamayıp kerkinmeye mi başlıyor?
Iyi günler :)
Aramasi aksami buluyor.
Rahatmi birakayim?
Şaka olmama ihtimali var diyorsunuz yani.Şaka mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?