Esinizin/sevgilinizin bayanlarla calismasi?

Tavrinizdan rahatsiz ondan her aradiginizda azari yiyorsunuz guveniyorsaniz cok ustelemeyin gozunuz ustunde olsun ama belli etmeyin

unutmayın ki aldatmak isteyen erkek kıraathane çalıştırsa da aldatır
bu insan kocanız değilse evlenmeyin derim çünkü güvenmiyorsunuz, ileride daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Tüm kadınlar eşinizin peşinde mi yoksa kocanız mı bütün kadınların peşinde... Bu tuhaf güvensizliğin nedeni nedir?

Ev hanımı mısınız? Eğer işiniz yoksa kendinize başka dert edecek bir şey bulun. Adı üstünde iş, ekmek parası derdinde insanlar. Keyfi durum olmadıkça bu duruma karışamazsınız.

esim bayanli erkekli bir ortamda calisiyor hatta benden kat kat guzel ve alimli ir muhendis bayanla bir odada tek baslarina calisiyorlar
bir bayan olarak baska bir bayana boyle bir yakistirma yapmak hosuma gitmez hemde hic bir usturupsuzluguna sahit olmamisken
zaten ben kendimi yesem ne olacak arasam ne olacak evli oldugunu bile bile evli erkeklere sempati duyan hem cinslerimiz var arayip napiyosun desem calisiyorum dese he tamam diyip kapaticam ne bilicem nerde nasil bir calisma yurutuyor
yapacak adam her turlu yapar hicte kendimi yiyip bitirmem acaba beni aldatiyormu aldatacakmi diye
keyfi bilir yani biraz rahat olun ozguvenli olun bence

Bu yaptiginiz normal mi? Hepimizin esi çalışıyor, acil bi sey yoksa aramam bile eşimi.. beni esim bu kadar sık arasa, yeter artik der, teline cikmam.
Kendinizi neden bu duruma düşürüyorsunuz?

Eşimde bende sağlıkçıyız geçen yıl ikimizde aynı hastanede çalıştık o ameliyathanede ben acilde görevliydim molalarımızda bile o bayan arkadaşlarıyla bende erkek arkadaşlarımla oturup sohbet ederdik hiçte sorun olmazdı hastane içinde birbirimizi tanımazdık bile mesai bitince karı koca olurduk eşinizin bayan arkadaşlarıyla muhattap olmasını istemiyorsanız söyleyin işten çıksın siz çalışıp ona bakın ama tabi erkek sineğe bile selam vermeden çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…