Eşinizin / Sevgilinizin en romantik hareketi???

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
24
116
İstanbul
Kızlar eşinizin yada sevgilinizin en romantik hareketini sözlerini , en romantik hediyesini hatırlıyor musunuz???

Eeee o zaman buyrun yorumlara.......
Ben başlayayım eşimle evlenmeden önce flört dönemimizde bir sevgililer gününde kırmızı bir gülün içinde kırmızı bebek ayakkabısı hediye etmesiydi benim çok hoşuma gitti (yani bu evlenme teklifi anlamına geliyordu) senden çocuğum olsun istiyorum sırnaşık şey o zaman o şarkı çıkmamıştı bile şutarafagitti . Birde ben gülleri çok severim biliyor beni almaya geldiği zaman bir şarkı bizimkisi bir aşk hikayesi (gerçektende öyle herşeye karşı evlendik) ve birsürü gül koymuşum oturduğum koltuğua arabaya binerken kaydirigubbakcemile2
Başka Birde bir mesajı geldi şimdi aklıma biraz ot gibi yazmıştı ama hoşuma gitti Anıl (yani ben) hayatıma girdiğin ve böylesine anlam kattığın için teşekkürederim. (Daha yeni başlamıştık)

Şimdi bu duyguların %90 ından eser yok :mymeka: yinede seviyom :asigim:

benim ki hiç bilmezdi romantizmi
ama alıştı öğrettim :icecream:
olur olmadık anda yapar bişeyler yaptığı herşey çok değerli olduğu için hangisini anlatıyım bilemedim
aşığım uleyn:asigim:

Benmkinde de romantiklikten eser yok...
Bazen yapmaya çalışıyor birşeyler ama pek becerebildiğini söyleyemeyeceğim...
Ama farketmez çabası bile yetiyor canımın....

Benmkinde de romantiklikten eser yok...
Bazen yapmaya çalışıyor birşeyler ama pek becerebildiğini söyleyemeyeceğim...
Ama farketmez çabası bile yetiyor canımın....

Aslında söylemek gerekirse şuanda benimkindede eser yok eskisinden zaten şaşırıyorum ya evlenmden önce ben başka biriylemi birlikteydim Değişti çok şimdi eve gelirken bana ekler aluyor ve bunuda romantiklik sayıyor beyefendi :roflol:

evlendikten sonraki ilk sevgililer günüydü..o gün bana ısrarla abimler aradı annem filan orda takılıcaz dedi..bende tamam dedim..iş çıkışı gittim abisine.
o da biraz geç geldi.neyse yemek filan yedik.1 saat sonra kalkalım yorgunum dedi..eve geldik..
anahtarla kapıyı ben açtım..holdeki lambayı yakıcam ışıklar yok..Allah ALlah dedim ne olduki,niye yok..apartmanda var ama.
üstümü değişeyim bakarım sigortalara dedi.
yürüyorum..yerde karanlık bir şeyler var.bu ne böyle dedim.ses yok..yatak odasına kadar devam ediyor.pat diye ışıklar geldi o ara.sigortayı açmış bizimki.yatağa bir bakarımki gül yapraklarıyla kocaman bir kalp.içinde de tek bir gül..o yerlerdeki şeylerde gül yapraklarıymış..
geç gelmesinin nedeni buymuş.bunu hazırladım eve gelip dedi.

çok özel çok güzeldi:asigim:

Hıh:dilcikar:
Ben hiç sevmem zati romantikliği, ne öyle güller, kalpler filanbenneyaptımki

sen niye kıskanıyosun kuzum seninki romantik değil heralde :dilcikar: Vıcığını çıkarmadığı sürece bir erkek yani yalakalık gibi olmadığı sürece bence güzel
Bilmem hoşlanmayan bayanlarda var demek laelaelaelaelae

a.s.

12356569854622 sene önce seni seviyorum demişti
ilk ve son romantikliği oldu benim ormantikin
ilk evlilik yıldönümünde apar topar yemeğe cıkartık sonra koşa koşa halı saha macına giden adamdan ne beklersin ki başka

benim esimde pek romantik degildir..
en son yaptigi :

daha sevgiliydik,
aradi ve ise gitme bugun dedi, bende aradim isyerini izin aldim.
geldi aldi beni götürdü bilmedigim bir yere arkadasinin eviymis meger.
Arkadasida asci.. harika bi yemek hazirlatmisti benim icin =) masa mükemmeldi, yemek mükemmeldi
ve müzik cok güzeldi, ama dans edelim diyince yok dedi ve yine icine etti guzel gecenin... yani ozamandan belliydi bunun böyle olacagi

nerden baslasam hangisinden bahsetsem bilmiyorum ki..flort doneminde yasimiz kucuktu ama yine cok romantikdi..tek guller alir verirdi ...3 yil sonra nisanlaninca daha bir romantik oldu..sevgiler gununde evime cicek gondermisti cok sevinmistim :) annemde ehh cicim ayi bunlar derdi :) Simdi evliyiz her cicekciden gectiginde bir gul alip mutlaka verir :) veya pazar sabahlari sen uyu der asaya iner kahvaltiyi hazirlar guller de var tabi sofrada..cok romantik benim herif ya :)
Ama aslinda romantizim cok da onemli degil yapmasa da olur bunlari..bana sahib cikmaya devam etsin iyi bir es iyi bir baba olup omur boyu huzurlu yasamak yeterli :)

Son düzenleme:
Hıh:dilcikar:
Ben hiç sevmem zati romantikliği, ne öyle güller, kalpler filanbenneyaptımki

di mi kuzu kapama...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ben de hiç sevmem...
canım kocem de sevmediğim hiçbişeyi yapmaz...daha ne olsun...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

doğumdan çıkmıştım yeni ayıldım kurye bir demek papatya getirmişti.
gönderen kim diye merakla çiçeklerin üzerindeki nota baktım...
oğlumuzun adı yazıyordu ikimizin konuştuğu isim...

sevgilimle nerdeyse iki yılı doldurcaz çok yakında.
bana en romantik gelen an ilk buluştuğumuz gündü bana kalpli bir kutuda verdiği bilekle takım olan bir saatti romantik olmasının sebebide çok çekinerek almıştım ogunki utancımı unutamıyorum böle şeylere alışık olan biri değilim yine ogün yanağımdan çok öpmek istemisti ama ben gene çok utanıyodum bir iki arkadasımız daha vardı onlar gömeden enson ayrılmadan bi yanağımdan hemen öpüp çekmişti yine çok utandıpım için çok farklı bir duyguydu benim için ogünki bakışlarınıda hiç u unutamıyorum ogünün ilk gün olması nedeniyle çok utanmıştım hareketlerimde çok rahattım ama bide içimi görşeydiniz pır pırdı belli etmesemde ogünün farklı bi anısı özelliğivar ilk olmasından dolayıkaydirigubbakcemile:1hug:a.s.​

ya yazdıkça aklıma geliyor aslında onunla her buluşmamıs farklı bi romantiklik yaratıyo çünki herzaman hep benim istediklerimi yapıyor herzaman ne istemsem onu yapıyor.
bigün bulusucaz ben bulustugumuz yere geldım onu aradım dedi otobusteyım on dakkalık bir yolum kaldı geldım dedi meğer eşşek beni kandırmış çiçekler hoşuma gitsede herzaman para vermesini istemiyodum öle şeylere neyse otobusten ınıceği durakta beklıyorum bunu ama nasıl olsa gelcek diye denizi seyrediyorum ordan meger bunla konustuktan hemen sonra gelen otobusten ınmezmi meger çiçek aldırmıcağımı bildiği için beni kandırmış uyus tabi oturduğum banktan yetişemdim onunda ayrı bir anısı var :) ya düşündükçe farklı anılar geliyor güzel oldu bunları hatırlamakkaydirigubbakcemile

geçen sene doğumgünümde bir aya yakın evliydik.ben tabi sabah kalktım ama bekliyorum birşeyler yok.öğlen oldu yok ,akşam oldu ben başladım dırdıra ama kafayı yedim.insan bir çiçek alır falan.adamdan çıt çıkmıyor.ya diyorum insan bir tepki verir.neyse yemeğe çıktık akşam ben kuoföre gittm falan masaya oturduk.bir saat geçti adamın biri geldi ışıklar kapandı restorantta,adam elinde pastayla alkışlar falan,mikrofonda adamda birşeyler söylüyor,işte mutluluklar nice mutlu yıllar falan,ben tabi şokşok bir şey hatılamıyorum sonra pastayı kestik tanımadığımız bir sürü insanla kutladık eşim cebinden bir kutu çıkardı,ben ikinci bir şok,tek taş çıkardı taktı.çok heyecanlanmıştım.hayatımdaki ilk ve tek unutamadığım gündür.çok pişman olmuştum ama eşime dırdır yaptım die. (

benim sözlümün maşallahı var çok romantikkk çook ince ruhlu ve zevkli biri
ilk çıkmaya başladığımızda romantik şarkılar dinletirdi telefonda....ama en büyük bombası kocamaaan bi pankartla yaptığı evlilik teklifiydi:asigim:
en sıradan ortamı bile iki güzel sözü ve jestiyle çook romantik bi yer halin getirebiliyo kendileriiŞeniz

benim eşim romantik olmakla olmamak arasında gidip geliyor :)
çok var ama en önemlisini anlatıcam
3.senemizdi flört anlamın da
tatile giitmiştim ailemle 20 gün görüşemedik
geldiğim haftasonu da pazar günü geldi beni aldı
bir sürprizi old.söyledi ne yaptıysam söylemedi ne old.
neyse avrupa yak oturuyoruz biz ama anadolu yak.gidiyorduk
yolda su almak için indi
genelde hep güneşliği indirip aynaya bakarım ben
ve yine aynısını yaptım kucağıma gül düştü
çaktırmadan yerine koyayaım derken geldi gördü ve çok üzüldü
onun yanında olması gerekiyordu çünkü ilk sürprizi
bozulmuş oldu :))
neyse karşıdayız motora binicez tabiki anladım
nereye gittiğimiz kız kulesine gidiyorduk
neyse yemek yedik bi paket çıkarrtı
benimle evlenirmisin dedi ben çok şaşırdım biraz
tahmin etmiştim ama yine de acaba diyordum
çok duygulandım ve ağlamaya başladım
tek taş yüzük almıştı bana parmağıma taktı
ve biraz kendimi toparlayana kadar sessiz kaldım
daha sonra evet dedim tabi ki...
çok duygulanmıştım çok güzel bir gündü benim için
10 gün sonra da beni istemeye geldiler...Şeniz
ve evlendik...

Son düzenleme:
iki hafta once bir elinde kirmizi gul digerinde uçak bileti
romantikligi bu esimin
diger zamanlar da eser yok
aklina da gelmez
beceremez de sanirim
bende çok isterdim romantik oslun ama nerde..
bunada sukur

itiraf etmeliyim ki, sevgilim benden daha romantik(ti). -ti'yi hani belki zamanla kendime benzetmiş olabilirim diye kullanıyorum.
kendimi çok deşifre etmemek adına özellikle ilişkimizin başlarında yaptığı ve düşündükçe duygulandığım şeyleri yazamayacağım:tomato:

ama belki çoğu kişi için önemi olmayabilen bazı şeyler, mesela:
-yolda yürürken poşeti tutarken ya da bir mağazadan çıktığımızda elini tutmadan yürüyorsam hemen "pati, pati istiyorum" der:ecrin_bebek: pati = el demek oluyorkaydirigubbakcemile3

yine aynı şekilde bir yerde oturuyor bile olsak elimi tutma alışkanlığını bırakmadı çok şükür 3. yılı devirdik. en korktuğum şeylerden biri de "ailelerin yanında çekinir mi acaba"ydı. annemin yanında elimi tutuyor:sm_cool: geriye kaldı tek korku, acaba annesiyle tanışırsam annesinin yanında da tv seyrederken bile tutar mı elimifisfisfis

özellikle moralim bozuk olduğu zamanlarda akşma telefonla konuştuktan sonra, gece oturup beni güldürecek bir şey hazırlayıp bana mail atmış olması ve gördükten sonra katıla katıla gülmem ve gönderim saatine bakmam :asigim: normalde 3. uykusunda olması gereken saatte hazırlanmış, gönderilmiş olması...:asigim:

son bir itiraf, ben romantizmden pek anlamam ama alıştırıyor zamanla sanırım
ilk yılımızda, ay dönümlerimizde ben genelde unuturdum, "bugün ne?" diye sorduğunda "maaş günüüü":tomato: derdim.

doğumdan çıkmıştım yeni ayıldım kurye bir demek papatya getirmişti.
gönderen kim diye merakla çiçeklerin üzerindeki nota baktım...
oğlumuzun adı yazıyordu ikimizin konuştuğu isim...

Ahh ahh, yaram kanadı mı desem, ne desem bilmem.

İlk doğumda baktım herkeslerin kocaları ellerinde çiçekler hastaneye gelmişler, benimkinde tık yok. Gözünün içine bakıyorum ama anlamıyor, gıcık. Eve gittik artık dayanamadım" bari hastane önlerinde satılan uyduruk çiçeklerden alsaydın be adam" dedim.

Duruun bitmedi:ecrin_bebek:
İkinci doğumda odaya ilk geldiğinde bilin bakalım elinde ne vardı. Ay yazarken bile gülmekten mahvoldum evet evet, hastane önünde satılan uyduruk bir çiçek., Gülsemmi, ağlasammı, kızsammı bilemedim.

Yaaa işte böyle-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…