Eşinizin / Sevgilinizin en romantik hareketi???

sevgilim istanbulda bende almanyada oldugum icin malesef böyle romantik seylerle pek sIk karsilasamiyorum ama bu yaz agostosta 1 ay istanbuldaydik ve ben anneannemin evinde balkonda
turuyodum kuzenimin dügünü vardi diye bitek o gün görüsememistik 1 ayda cok alismistik birbrimize hergün görüsüp o gün görüsemeyince ben balkonda oturuyodum mesajlasiyoduk asaya bi baktim balkonumuzun altinda duruyomus :)) dayanamayip gelmis babamlar vardi diye konusamadim ama bütün gece mesajlastik ve bakistik cok romantikti (( bi an önce yaz olsunda yine istanbula gitmek istiyorum cok özledim

eşimin bu konuda hakkını yiyemem,
çok romantik sevdiğini her fırsatta dile getirir ve belli eder,
yolda yürürüz bi anda kaybolur elinde bir gül,
şarkı dinleriz bi anda dansa kaldırır,
evlilik yıldönümüzde süper romantik bir yemek tek taş yüzükŞeniz,
sevgiliyken karın ortasında camımızın önünde beklemeler
doğum günümde evden çıkıp gitmesi,akşam geldiğinde pasta hediyeller,

ama en romantiğide;bir sabah kalktığımda evin heryerinde küçük kağıtlar,
güneydın aşkım,seni seviyorum,bebeğimm:asigim: Şeniz

daha dün güleinin şarkısını dinlerken saatlerce gözlerime bakıp gözleri doldu aşkımın:asigim:

kocişim bu konuda harika harikaaaa:asigim:

Son düzenleme:
Ben grip olmuş evde bi başıma yatak döşek yatarken, bir sürü grip ilacı, koca bir çiçek, bir pasta ve ennn anlamlısı da sıcak ıhlamur yollamıştı...

Kuzum koptum yazdıklarına ya çok güldürdün Allah ta seni güldürsün :roflol:
,
Kızlar çok güzelsiniz ya ne güzel anlatmışsınız malesef benimki şimdi hiç romanatik değil bozuldu kafamçokkarıştı çok nadir ama yine sevdğim yemekleri pastaları çğköfteleri alır cokacimcoook bu yönüne bişey diyemem

tek bildigi sevgililer gününde ve doğum günümde çiçek göndermek -tatlicadiarzu- aa hakkını yemiyim canım çiçekçi çocuklardan aldıklarıda var tabi :1shok: birde küsmüştük beni almaya geldi arabanın kapısını açtım koltukta kocaman bir çiçek demeti kaydirigubbakcemile3 benimki çiçeklerle bozmuş kafayı .. yaa bana bi incelik yap şöle süpriz yap bunu yap diyorum aradan zaman geciyor eee hala bekliyorum bişiyler yapmanı diyorum .

aşkımmm sen söyledikten sonra yapmanın bi anlamı olmaz diye yapmadım diyo fisfisfis
şakamıdır nedir çocuk anlamadım ....mirmirmirmir

ask olsun yaa cokmu komik yazdiklarim

:1hug:

Şimdi hepinizin yazdıklarına koptum mervenin yorgun savaşçının :roflol: :roflol:

Şimdi oldu :roflol:

Hepiniz çok romantiksiniz. laelaelaelaelae

naniknanik

düsündükce aklima geliyo

kurban bayramindan 1 gün önceydi aksam telefonda konustuk tabi ben yine istanbulda olamamanin sevgilimin yaninda akrabalarimin yaninda olamamanin buruklugunu yasiyodum sevgilimde bunu his etti ve gece su msji atti : Ey yildizlar sut sagut ikzb ve ey gece sen sahit ol helalim olan bu kizi esim olarak yanimda olmasini yürekten istiyorum seni cok seviyiorum ve seni hayat arkadasi olarak yanimda görmek istiyorum, icin buruk olmasin gördügün bütün uzaklari yakin edicem sana, senin yapman gereken tek sey sImsIki sarilman olcak bitanem benim iyi geceler ins. son sensiz bayramim olur bu

yine gözlerim doldusenağlama

sabahları beni işe götürmek için gelip alırdı ara ara o sabah biraz daha erken çıktık bir saat kadar herzaman gittigimiz ve çok huzur buldugumuz yerde evlenme teklif etmişti çok becerememişti ben anlamıştım çünkü ama olsun yüzük çok güzeldi yüzüğü begenmemiş olsaydım horozun henüz ötmediği bir saatde evlenme teklifini kabul mü ederdim hiç:dilcikar:
sonra da bir gün tam güneşin batma saati ve biz ölümsüz sevdamız olan sahildeyiz:1hug: arabanın içinde güneşin batışını romantik bir şekilde degil de bilimsel bir şekilde inceleyen ben ve arkadan yaklaşan grup birinin elinde gitar birinin elinde klarnet ve ben kıpkırmızı hiç alışık degilimdir böyle şeylere hayatımın anlamı benım için bir kaç parça söylettirdi ama gel gör ki ben utandıgım için hala güneşin batışını seyrediyorum:asigim:
insan görmeyince işte böle oluyo:asigim:

kocamı çok seviyorum çok tatlıdır falan ama romantik olmaya gelince evlenmeden önce evet ama şimdi bilemiyorum benim gibi düşünen varmı evlenince bir çok sey değişiyor

hmmm en cok bırlıkte yururken elının pantolonumun arka cebıne sokması..boynumdan koklayıp ıcıne cekıp opmesı benı bıtırıyor..
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

ayy gçok romantik :asigim:
kıss biz kadınlarda çok duygusalız bizi kolayca kandırabilirler yani :icecream:

valla öyle cnm kanmamak lazim ama
sengözlerimebaksanab
gerci bende cok asiri duygusalim ama caktirmamak lazim bazen

hoşumuza gidiyor biz bayanlar güzel şeyler dinlemek hoş erkete belli ediyor bazende itici geliyor ama kocam hiç bir zamn itici gelemdi zaten evlendğimiz günkü gibi de değil ama seviyoz biz :asigim:

kanmayın kızlar böyle erkeklere klava:

Allah mutlu etsin a.s.

geçen yaz doğum günümde eşimin hiç tıkı çıkmadı...
yalan değil hani unutmuş olmasına içerledim biraz ama üstünede düşmedim...
akşam oldu dışarıya çıktık,en sonunda dayanamadım doğum günümü hatırlattım,unuttum kusura bakma yarın kutlayalım olurmu dedi...dedimki kalsın boşver önemli değil seninkindede ben duyarsız kalırım aynı sen gibi...
neyse eve geldik benimki dalga geçiyor doğum günün bana geldiğin gündür şarkısını söyleyerek...sonrasında poşetle geldi baktım bir tşört,üzerinde doğum günün bana geldiğin gündür,altındada beraber çekilmiş resmimizin dijital baskısı...
hani bana pırlanta yüzük alsaydı bu kadar sevinmezdim asla...
giymeye kıyamıyorum hala tşörtümü eskiyip bozulacak diye....:asigim:
çatlak karısının çatlak güzeli

Son düzenleme:

Çok değişik olmuş bende güzeldi benimki bu kadarda ince olmazıd kaydirigubbakcemile

benim canım kocacığımın da nadir yaptığı romantikliklerden birisi şuydu:
Doğumgünümde yatağımın üzerine gül yaprakları dökmüş ortaya da hediyeyi koymuş
benim yatağım cibinliklidir. Cibinliği de kapamış etrafa da bir sürü balon koymuş
Bir önceki gece de 11 de işten gelmişti
ben annemlerdeydim beni aldı eve bi gittik ki bana pasta almış
fonda da tuğba özerkin "DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN AL BU CANIM SENİN OLSUN"şarkısı
tabi ben ağladım ve o sevmediği halde sırf ben mutlu oluyorum diye benimle dans etmesi de çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…